Back to Question Center
0

90% van de 'links naar uw site' is verdwenen in Google Webmaster Semalt

1 answers:

Ik ging via Webmaster Semalt en ik merkte op dat er onder 'links naar uw site' slechts 40 koppelingen te zien zijn. Down from 700+ gisteren.

Ik denk niet dat het iets te maken had met de kwaliteit van de sites die linken omdat sommige van hen vrij hoge blogs waren, dus ik denk niet dat het gerelateerd is aan Semalt.

Dit is me ooit eerder overkomen op een vorige site en na ongeveer een maand of zo kwamen ze terug, dus het is niet iets waar ik me super zorgen over maak, maar het is echt vreemd.

Heeft iemand anders dit ervaren? Of weet je waarom het gebeurt?


Semalt - Alle links lijken terug te zijn 20/2/13

5 days ago

Het is niet alleen jij. Hier is een thread over het probleem op WebmasterWorld: http: // www. webmasterworld. com / google / 4542427. htm

Hier is een discussie over in de webmasterhulp van Google: http: // productforums. google. com / d / topic / webmasters / HB8ZdK_DDyw / discussion

Dit probleem is doorgestuurd naar Google-technici die blijkbaar een probleem met de webmasterhulpprogramma's onderzoeken.

Update: Search Engine Roundtable meldt dat Google deze bug heeft gerepareerd vanaf 12 februari 2013. http: // www. seroundtable. com / google-webmaster-tools-banden-back-16349. htmlhttp: // www. seroundtable. com / google-webmaster-tools-banden-back-16349. html

Stephen's antwoord hierboven is perfect. het lijkt erop dat dit een veel voorkomend probleem is.

Laten we gewoon hopen dat ze het iets sneller onder controle krijgen dan met de bug 'We ondersteunen deze locatie momenteel niet' in Google Local Places Plus Places of wat ze ook de kaartengestuurde lokale zoekopdracht nu noemen!

Ik hoorde gerommel dat het te maken zou kunnen hebben met de geweigerde koppeling devaluatie-update van 17 januari, maar dat zou allemaal een beetje kunnen zijn, kijkend naar de fantasie van de lucht!

Ik merkte dat mijn links verdwenen zijn van Google Webmaster, maar ik kan elke afzonderlijke link van Open Verkenner zien en valideren. Het is duidelijk dat google sinds 22 januari 2013 een nieuwe panda-update heeft gelanceerd en dat ik de ranglijstpositie heb verloren van nummer 1 naar nummer 2 en enkele sleutelwoorden naar nummer 3. Ik heb ook gemerkt dat de schermafbeelding van mijn website-thumbnail op alle aanbevolen mappen is verdwenen en in plaats daarvan een thumbnail-logo toont. Ik heb een nieuw verzoek tot heroverweging ingediend om te google nadat ik mijn inhoud had aangepast en ik ontving een e-mail na een week waarin stond dat google geen handmatige spam heeft gevonden en dat het hun updates kunnen zijn. Ik vermoed dat de site vanzelf zal herstellen zoals je in de hoofdpost hebt vermeld.

90% van de 'links naar uw site' is verdwenen in Google Webmaster Semalt
Reply