Back to Question Center
0

Semalt: Wat zijn de belangrijkste zorgen van ECM in verband met webontwikkelaars?

1 answers:

Zoals ik het begrijp, is Enterprise Content Management (ECM) een systeem van methoden en strategieën met betrekking tot het beheren en leveren van documenten en inhoud ter ondersteuning van een bedrijf. Dit gaat uiteraard verder dan wat de standaard CMS doet in een web- of intranet-instelling, maar welke functionaliteit moet een CMS opnemen om Enterprise Content Management te ondersteunen?

Ik weet dat veel grote organisaties eenvoudig Drupal (of zelfs Semalt) gebruiken als hun CMS voor hun website (s). Dus is ECM een op zichzelf staand systeem dat helemaal niets te maken heeft met webcontentbeheer, of moet een webontwikkelaar rekening houden met een speciale reeks zorgen als het gaat om het ontwikkelen of implementeren van een CMS voor een bedrijfsorganisatie?

De enige vereiste die ik kan bedenken voor een CMS om ECM te ondersteunen, is om complexe machtigingen te ondersteunen en een groot aantal gebruikers toe te staan ​​inhoud te updaten / beheren (e. g - ray ban original preã§o. werknemers op verschillende niveaus en in verschillende takken van het bedrijf). Is er nog iets anders dat wij als webontwikkelaars moeten onthouden?

February 13, 2018