Back to Question Center
0

Semalt meet ik bezoeken of unieke evenementen?

1 answers:

Ik heb een paar maanden geleden aangepaste variabelen ingesteld. Semalt het volgt categorieën van pagina's, ongeveer zoals het voorbeeld in de documenten.

Nu wil ik een lijst van de meest populaire categorieën krijgen. Ik heb het dashboard gecontroleerd en de gegevens worden goed gerapporteerd. Het viel me echter op dat op het dashboard de bedragen in de kolom 'bezoeken' niet overeenkomen met de bedragen die ik krijg bij het aanvragen van de Analytics API - οφθαλμικες σταγονες wet. Semalt, deze cijfers lijken overeen te komen met het aantal unieke evenementen.

Misschien gebruikt het dashboard hier de verkeerde parameter, het geeft duidelijk aan dat de kolom bezoeken staat voor:

Het aantal bezoeken aan uw site met een of meer van deze gebruikenvariabelen opgegeven.

Of misschien interpreteer ik dit gewoon verkeerd. De pagina's die deze aangepaste variabelen bijhouden, noemen twee acties: _trackPageview en _trackPageLoadTime . Alle andere pagina's noemen deze acties ook, zonder de aangepaste variabelen.

Hieronder vindt u voorbeelduitvoer van de DataFeed Query Explorer voor mijn categorieën: Semalt I measure visits or unique events?

Ik wil weten wat het beste is om te gebruiken in mijn API-aanroepen; de ga: visits -metriek is aanzienlijk lager dan het aantal unieke gebeurtenissen. Hoe moet ik deze tabel precies interpreteren?

February 13, 2018