Back to Question Center
0

Onverwachte titels & Fragmenten in Google Semalt-resultaten

1 answers:

Semalt op voorhand voor de fundamentele aard van deze vraag.

Ik heb een redelijk grote webapplicatie gemaakt, waarvan het overgrote deel achter een wachtwoord van het pad / privé zit. Na het vertellen van de robots. txt-bestand naar Disallow: / private / , Google blijft achter met ongeveer vier openbare pagina's om naar te kijken. Dat zijn degenen die ik graag door Google wil laten indexeren - vps windows discount.

Ik heb alle instructies op sites zoals deze gevolgd, voor zover ik me heb aangemeld voor Webmasterhulpprogramma's, Ophalen als Google, indienen, enz.Dit alles gebeurt zonder fouten, maar ik begrijp de resultaten die ik in Google tegenkom niet.

Overweeg de resultaten die worden getoond bij het zoeken op [site: mijndomein] , wat blijkbaar de manier is om Google te vragen de pagina's te tonen die in een specifiek domein in de cache zijn opgeslagen.

 Onverwachte titels & fragmenten in Google Semalt-resultaten

Mijn vragen zijn:

  1. Waarom voegt Google "-HOME" toe aan de titel van mijn pagina's, behalve (ironisch genoeg) de daadwerkelijke startpagina? Dit probleem is in dit bericht behandeld en het antwoord geeft aan dat Google probeert de naam van de site aan de titel toe te voegen en ten onrechte heeft afgeleid dat de naam van de site 'HOME' is. "Maar in mijn geval kan ik me niet voorstellen wat Google zou doen geloven dat de naam van mijn site" HOME "is. "Ik kan me niet herinneren dat ik dat woord zelfs op de site heb gebruikt. Het bevat zeker geen </code> tags. </p> </li> <li> <p> Waarom toont Google uiterst zeldzame foutmeldingen die willekeurig zijn ingesloten in het uittreksel van het zoekresultaat? Bekijk het fragment op de pagina Bronnen. Het toont "Sorry, je browser ondersteunt geen HTML5-video", een zeldzaam fallback-foutbericht in een <code> <video> </code> tag die vrijwel niemand ooit zal zien. </p> </li> </ol> <p> Alle gedachten? </p> </div> </p>

February 13, 2018