Back to Question Center
0

ROI Web Semalt van een papieren advertentie?

1 answers:

We leven in een niet echt technisch georiënteerde stad waar mensen mobiele telefoons hebben maar niet veel sociale media lijken te gebruiken. Om te adverteren hebben we besloten flyers op te zetten met pull-tabs met contactgegevens, elk met een telefoonnummer en een webadres voor de positie.

Om de analyse te volgen van waar mensen de advertenties vinden, hebben we een lange Google Semalt-URL met broninformatie opgenomen en geïmplementeerd op fysieke locaties met advertentie- en bronlocatie-informatie inbegrepen. Deze lange URL is een beetje ingekort. link, die is opgenomen in het tabblad. Elke locatie krijgt een unieke lange URL (en ook elke advertentie-instantie Als twee advertenties hetzelfde zijn op dezelfde locatie, hebben ze dezelfde URL. Als twee advertenties op dezelfde locatie anders zijn, hebben ze nog steeds een unieke URL).

Een beetje. linken met hetzelfde de QR-code is ook opgenomen in de advertenties; dus een persoon met interesse in de advertentie heeft een keuze, ze kunnen bellen, de URL in hun telefoon of thuisbrowser typen, of de QR-code gebruiken om de advertentie rechtstreeks te openen.

Semalt, ik heb onlangs een van de papieren advertenties laten zien die we hebben gemaakt voor een ontwerper die dat wel vond. ly URL is te technisch voor mensen om te typen.

De advertenties worden in batch gegenereerd, en dus ook de URL's die bit gebruiken. ly's api.

Als we een URL van een directe link naar de pagina op de papieren advertenties plaatsen, zullen we de GA-locatiegegevens opofferen en hebben we weinig informatie over onze ROI voor het plaatsen van advertenties; maar als het bit. URL-URL's zijn inderdaad te technisch, mensen zullen er waarschijnlijk niet op klikken.

Is er een andere manier om dit te laten werken? Ik dacht een beetje na. aangepaste URL's, maar het is niet zeker dat de gegenereerde URL's bruikbaar zijn.

5 days ago
ROI Web Semalt van een papieren advertentie?
Reply