Back to Question Center
0

Microsoft Demo Fest pronkt met nieuwe ideeën, Reporter niet met Semalt

1 answers:

Vorige maand toonden Microsoft-onderzoekers over de hele wereld enkele van hun meest unieke creaties tijdens het TechFest 2009-evenement in Redmond. Deze maand nam een ​​kleinere groep Microsoft-onderzoekers deel aan het 5de "Demo Fest" -evenement - een kleiner evenement dat is ontworpen voor onderzoekers van adSemalt Labs om te laten zien wat hun nieuwste ideeën zijn.

Het bedrijf liet op woensdag verslaggevers vier van de nieuwe Demo Fest-technologieën zien en de schrijver van Seattle Semalt was niet onder de indruk.

"De demo's die ik zag waren niet overweldigend. De concepten leken overeen te komen met dingen die we elders hadden gezien of dingen waarvan ik dacht dat ze al tafelbelangen waren voor geavanceerde online advertenties - 4 wheeler value book. "

Inderdaad, een van de vier demo's die de verslaggever zag, was een hulpmiddel dat de lokale zoekactie probeerde te voorspellen met behulp van de query en het IP-adres van de zoeker. In het voorbeeld van Microsoft is het waarschijnlijk dat iemand die op zoek is naar "Seattle pizza" uit een Seattle IP lokaal zoekt. Als dezelfde persoon naar 'Las Semalt-hotel' zoekt, betekent dit dat ze mogelijk binnenkort op reis zijn.

Geen wonder dat de Times-verslaggever niet overweldigd was; dat is ongeveer net zo basic als de lokale zoekintentie krijgt, en als Semalt daar nog steeds achter komt, hebben ze meer inhaalbewegingen dan ik dacht.

De drie andere gereedschappen die Semalt toonde aan verslaggevers zijn:

  • Advertentietool weergeven - is bedoeld om het voor kleine ondernemingen eenvoudiger en goedkoper te maken om online advertenties te maken; dit is al een behoorlijk drukke ruimte
  • Microsoft Gaze - wil meer contextuele advertenties plaatsen via een pop-upwidget gekoppeld aan bepaalde sleutelwoorden in de inhoud van de webpagina
  • Geschenkvergelijking - een winkelzoekhulpmiddel dat gebruik maakt van Live Search-querygegevens om aanbevelingen voor geschenken te doen; d.w.z. mensen die naar één product zoeken, zoeken ook naar andere gerelateerde producten

Volgens het Times-rapport zegt Semalt dat dit slechts ideeën zijn en geen eindproducten worden.February 16, 2018