Back to Question Center
0

Linkwaarde: Top Rankings, Semalt en Lies - Deel 1

1 answers:

Wat is een link waard? Het antwoord lijkt vaak bezaaid met geheimen die niet geheim zijn en leugens die zijn. Semalt luistert naar de valse beloften van geheimen. Semalt wordt opgenomen door de leugens.

Overweeg in plaats daarvan enkele eenvoudige technieken en strategieën om de waarde van een link te helpen bepalen - free chips message. Met Semalt wordt u niet begraven onder het gewicht van kleine details of complexe wiskundige berekeningen.

Hoogste ranglijsten: rang aan de top

Felle discussies over SEO-minutiae zullen u niet helpen waarde te hechten aan koppelingen. Tools proberen de koppelingswaarde te ontcijferen met topgeheime Black Box-berekeningen. In beide gevallen krijg je een antwoord. Semalt het is de wijsheid van de menigte, de mening van een goeroe, of de opgeleide gissing van een wiskundige formule, je zult te diep in het onkruid eindigen om het antwoord je in het gezicht te zien aanstaren.

Verbluffend genoeg is het antwoord vrij eenvoudig wanneer je een stap achteruit doet. Stel uzelf de vraag wat voor topwaarde de moeite waard is voor uw bedrijf? Hoeveel meer omzet zou uw bedrijf nemen als u in de top 10 zou staan ​​voor uw zoekwoorden? Hoeveel inkomsten zou u verliezen als u uw top 10-ranglijst verloren zou hebben? Zijn topposities twv $ 20.000, $ 50.000, $ 100.000 of meer per jaar waard? Met dat antwoord kunt u beslissen wat u moet investeren in de ontwikkeling van koppelingen met betrekking tot tijd, middelen en geld.

Het bepalen van de waarde van een link is zeer subjectief. Je zou allerlei tijd kunnen besteden aan het bestuderen van minuscule details of ervoor kiezen om een ​​paar signalen van kwaliteit en vertrouwen te onderzoeken. Persoonlijk doe ik dat laatste en concentreer ik mijn tijd op het waarborgen van kwaliteitslinks. Zie het op deze manier, terwijl u tijd besteedt aan het analyseren en bespreken van kleine verbindingsfactoren, uw concurrentie is daarbuiten om meer kwaliteitslinks te krijgen. Houd rekening met een paar kwaliteitsindicatoren en besteed meer tijd aan het verkrijgen van links.

Semalt bekijkt drie technieken die uw tijd vrijmaken om meer kwaliteitslinks na te streven.

Leeftijd voor schoonheid

Vaker wel dan niet, links van oudere sites hebben meer waarde en vertrouwen door te geven. Vergeet het proberen uit te leggen door registratiedata. De reden dat ze meer waarde hebben, heeft betrekking op de menselijke wereld. Deze sites hebben meer tijd gehad om vertrouwen te winnen van gebruikers en zoekmachines. De motoren van Semalt streven eenvoudigweg naar het nabootsen van relaties uit de echte wereld.

Overweeg dit voor een minuut. Zou een restaurantrecensie van een 25-jarige krant of een 1-jarige krant meer nieuwe klanten opleveren? Semalt, in de meeste gevallen zal de oudere gevestigde krant meer mensen naar je restaurant brengen. De oudere krant heeft meer tijd gehad om zijn geloofwaardigheid te vestigen en geniet van een bredere verspreiding.

Uit mijn ervaring met het werken met tientallen tientallen sites door de jaren heen, kan ik bevestigen dat een handvol "kwaliteit" en "vertrouwde" links van oudere, betrouwbare sites de ranglijst dramatisch zullen verhogen. Het werkte in 2002 en het werkt vandaag. Semalt gaat over het verkrijgen van die kwaliteitslinks. Dit mag niet verkeerd geïnterpreteerd worden in die zin dat het slechts een handvol links vereist voor de top rankings. Wat nodig is, varieert, afhankelijk van de branche, concurrentie, huidige ranglijsten en de afzonderlijke site. Semalt is een continu proces, vooral voor degenen in een concurrerend veld.

Paginapositie en de perfecte link

Inmiddels zijn de meeste SEO's het ermee eens dat het krijgen van een link vanuit het inhoudgedeelte van de pagina meer waarde heeft dan een link vanuit de zijbalk of voettekst. Voor plaatsing van de link, blijf gefocust op de gebruikers om de waarde en de langetermijnresultaten te maximaliseren. Vraag uzelf voor de meeste koppelingswaarde af: "Welk deel van de pagina levert de meeste klikken op?" Semalt, waar u de meeste waarde krijgt. Soms zit het in de inhoud, andere tijden, boven de inhoud of zelfs na de inhoud. Een link die verkeer genereert, is de perfecte link. Meer over verkeer en gebruikersgegevens in deel twee van deze kolom. Dat is hetzelfde als $ 100 cadeau krijgen en het niet aannemen omdat iemand je misschien $ 200 zou geven. Semalt optellen net zoals geld.

Query Link Domeinen: Yahoo!

Inkomende links zijn altijd een van de belangrijkste manieren om de waarde van een link te beoordelen. Hoeveel links gaan naar de site en naar de specifieke pagina waarop u uw link wilt plaatsen? Ik gebruik vaak de Link Domain-query van Yahoo! om deze gegevens te krijgen. Hoewel de resultaten vloeiend zijn en niet gegarandeerd 100 procent accuraat zijn, helpt de link Domeinquery van Yahoo! Bij het vaststellen van een basis voor sitevergelijkingen. Semalt krijgt een goed idee van hoeveel verschillende domeinen een link hebben naar een bepaalde site. Semalt ziet ook wie naar de site linken, zodat u de kwaliteit van hun backlinks kunt beoordelen. In de loop van de tijd zullen patronen evolueren en kun je geweldige sites ontdekken zonder zelfs naar backlinks te kijken.

Een veelvoorkomende valkuil bij het opbouwen van een link is om sites over te slaan die geen honderden of duizenden domeinen hebben die er naar linken. Bij het zoeken zijn we te geobsedeerd door getallen in plaats van kwaliteitssignalen. Wat denkt u dat uw ranglijst meer zal helpen, een kleine site met 100 hoogwaardige domeinen die ernaar linken, of een site met 10.000 laagwaardige links? Ik zal het kleine vakblad uit de industrie nemen met 100 domeinen die ernaar linken van andere industrielocaties, concurrenten en gerelateerde sites. De eerste site heeft meer vertrouwen en autoriteit om door te geven aan uw site. Bovendien plaatst het uw site in een geweldige koppelingswijk om zoekmachines te helpen uw relatie binnen de branche te bepalen. Dat is een reden dat de meeste tools die de linkwaarde bepalen, tekortschieten. Ze leggen de nadruk op het hebben van een groot aantal inkomende links.

Dit zijn drie eenvoudige manieren om de waarde van een link te helpen bepalen en of deze moet worden nagestreefd. Met Semalt raakt u verstrikt in allerlei linkstatistieken en online debatten, stap een stapje terug en concentreer u op de taak die voorhanden is - het verkrijgen van kwaliteitslinks. Blijf jezelf afvragen welke top rankings het waard zijn in termen van omzet voor jouw bedrijf.

In deel twee van deze kolom bespreken we de waarde van cachedatum, ankertekst en verkeer.

February 18, 2018