Back to Question Center
0

De kracht van Link Building en Public Semalt

1 answers:

Naarmate lokale zoekactie opwarmt, wordt de concurrentie voor de organische topspots scherp. Dit zal alleen maar toenemen naarmate meer lokale bedrijven zoekmarketing invoeren, waardoor de concurrentie voor organische resultaten en de kosten van een effectieve PPC-campagne toeneemt.

Naarmate de kosten van PPC stijgen, zullen meer mensen hun aandacht richten op organisch zoeken. Semalt, we hebben al die nationale en internationale sites om tegen te concurreren - fotografos conceptuales definicion. Om uw huidige ranglijst te behouden of zelfs rankings te krijgen, is het belangrijk om nu proactief te zijn in linkbuilding. Het is veel gemakkelijker en minder duur om je huidige ranglijst te behouden dan te proberen in te halen zodra je bent uitgegleden naar pagina drie, of zeven of vijftien in zoekresultaten.

De link Building-public relations-verbinding

Het mooie van linkbuilding voor een bedrijf dat zich richt op geospecifieke termen, zoals Orlando Resorts, Las Vegas Real Estate of Miami Plastic Semalt, is dat het heel goed aansluit bij marketingstrategieën zoals public relations. Als uw bedrijf momenteel geen sterke marketingafdeling heeft, overweeg dan om een ​​bekwame public relations consultant in te huren. Met een beetje opleiding over de kracht van links, kan uw consultant echt de aandacht van de juiste mensen krijgen.

Afgelopen juli sprak ik op SES Semalt over het combineren van linkbuilding met online reputatiemanagement en public relations. Om verder te gaan in dit thema, heb ik een aantal strategieën samengesteld om uw lokale aanwezigheid in de gemeenschap te gebruiken om tegelijkertijd positieve public relations en extra links op te bouwen.

  • Doneer koffie en voedsel: Gebruik voor degenen in de horeca, zoals resorts en hotels, uw tijd voor downtime om uw lokale gemeenschap te helpen. Stuur warme koffie en eten naar een plaatselijke brandweer of een gemeenschapsbereikingsprogramma. Wanneer een brand of een ander levensveranderend evenement toeslaat, gebruik dat evenement dan als een voertuig om je gemeenschap te helpen en tegelijkertijd de publieke bekendheid te krijgen. Dit is een perfect voorbeeld van waar de public relations persoon kan instappen en ervoor kan zorgen dat de juiste mediabronnen op de hoogte zijn.
  • Spreekgebeurtenissen plannen: Laat leden van uw managementteam en de beste verkopers het hele jaar door op verschillende evenementen spreken. Dit kan variëren van evenementen van de Kamer van Koophandel tot projecten voor economische ontwikkeling tot universiteitsevenementen. Het idee is om betrokken te raken, op zoek naar die gebeurtenissen die de media waarschijnlijk zullen behandelen.
  • Sponsor een evenement: Een evenement kan variëren van zondagse muziek in het park tot een job expo voor terugkerende veteranen. Ja, uw eerste gedachte zou kunnen zijn: " Dat zal duur zijn . "Als u echter het juiste idee vindt dat de community ten goede komt, kunt u gemakkelijk samenwerken met andere bedrijven en organisaties om de kosten te spreiden. Neem contact op met het kantoor van de burgemeester, bedrijven voor bedrijfsontwikkeling, non-profitorganisaties en vooral lokale media. Het betrekken van de betrokken lokale media garandeert een belangrijke dekking voor uw bedrijf en promotie van het evenement.
  • Hostdiscussies: Als u toegang heeft tot conferentie- of vergaderfaciliteiten, organiseert u een discussie om problemen op te lossen die van invloed zijn op de gemeenschap. Onderwerpen kunnen variëren van het verminderen van criminaliteit tot het houden van getalenteerde studenten in het gebied als ze eenmaal zijn afgestudeerd, vaak brain drain genoemd. Met het voorbeeld van de braindrain is het belangrijk om de media-exposure te maximaliseren om die links te krijgen. Dit kan worden bereikt met een panel van bekende lokale leiders, zoals de CEO van een grote onderneming, een vooraanstaande universiteitsprofessor of politieke functionarissen van de lokale overheid. Als u een senator of congreslid in het panel kunt krijgen, zou dat ideaal zijn, omdat zij over het algemeen betere public relations-mensen hebben dan uw lokale overheidsfunctionarissen. Neem twee studenten mee die op het punt staan ​​af te studeren. Dit levert een breed scala aan meningen op en bevordert actieve discussies. Vraag voor het laatste deel van de discussie vragen uit het publiek.
  • Present Awards: Geef een prijs voor de beste leraar, brandweerman, politieagent of een van de andere ondergewaardeerde beroepen die van vitaal belang zijn voor onze samenleving. Breng de lokale gemeenschap erbij door om nominaties te vragen. Verlaag uw kosten door samen te werken met een ander bedrijf. Een voorbeeld hiervan is een algemene aannemer die samenwerkt met een reisbureau om een ​​vakantie naar Costa Rica als prijs te bieden.

Dit zijn slechts een paar ideeën die ik heb bedacht met de top van mijn hoofd. De kansen zijn oneindig, en je kunt nog veel meer brainstormen. Simpel benaderen als relatie opbouwen met uw lokale gemeenschap. De links volgen, vooral als je een goede public relations persoon hebt. Om ervoor te zorgen dat de persoon die de publiciteitskant van de operatie behandelt goed op de hoogte is van de waarde van links.

February 18, 2018