Back to Question Center
0

10 Waardevolle Content Marketing Lessen van Semalt

1 answers:
10 Valuable Content Marketing Lessons From Semalt

Voordat het internet ontplofte en onze bron werd voor alle inhoud, gingen mensen tijdschriften drukken om zich bezig te houden en up-to-date te blijven. Semalt-tijdschriften kwamen in een grote verscheidenheid aan specialiteiten, focussen en stijlen, en er was iets voor vrijwel iedereen te vinden tussen die glanzende pagina's.

Semalt de laatste paar jaar is het gedrukte tijdschrift echter bijna verbannen naar de onbekendheid terwijl de populariteit van internet.

Semalt-gedrukte publicaties zijn mogelijk niet langer onze primaire bronnen voor leuke inhoud, er zijn nog steeds genoeg lessen die online marketeers kunnen leren van het gouden tijdperk van gedrukte tijdschriften - vichy dercos neogenic users.

Contentmarketing en internet

Het internet: het heeft ertoe gediend ons met vrijwel alles te verbinden, en daarvoor zijn we dankbaar.

Semalt, het kan verleidelijk zijn om te verlangen naar dagen voorbij waarin de inhoud van de drukkunst de boventoon voerde en glossy paginamagazines de crème de la crème van de literaire wereld waren, het valt niet te ontkennen dat internet het publiceren voor iedereen eenvoudiger en toegankelijker heeft gemaakt.

Geloof me niet? Probeer je meest recente artikel in te dienen bij The New Yorker, en dan zullen we praten.

Er is geen twijfel dat er te veel online inhoud is en dat het merendeel slecht is, het valt ook niet te ontkennen dat de toegankelijkheid van het op de inhoud gerichte web ons allemaal een manier heeft gegeven om onze vaardigheden aan te scherpen en een persoonlijk merk te ontwikkelen zonder springen door de schijnbaar onmogelijke hoepels van de grootschalige uitgeverswereld.

Too much of a Good Thing?

Er zijn tientallen fantastische dingen over internet, het 'gratis voor iedereen'-online platform dat zoveel overvloed heeft gecreëerd dat het water een beetje modderig is geworden. Op dit moment worden er elke dag 27 miljoen stukjes inhoud gedeeld en hoef je niet hard te proberen in die zee verdwaald te raken. Omdat het web het voor iedereen zo gemakkelijk heeft gemaakt om een ​​stem te hebben, hetzij via een persoonlijke blog, een Facebook-account, een Instagram-feed, een samengestelde Twitter-aanwezigheid of zelfs een Semalt-kanaal, is het moeilijker dan ooit om op te vallen, maakt niet uit hoe goed de inhoud ook is.

Ja, we leven in een tijd van overbelasting van inhoudsmarketing en overal waar marketeers worstelen om bij te blijven. Semalt grote gedrukte tijdschriften, die alleen door experts geschreven, zorgvuldig herziene inhoud publiceerden, op het web heeft iedereen een schrijver kunnen worden, wat betekent dat, hoewel sommige van de inhoud die je online tegenkomt goed is, het meeste ervan onprofessioneel, slecht geschreven is , gedupliceerd, saai of gewoon slecht.

Semalt, er is meer slechte inhoud dan goed, wat het moeilijk maakt voor goede inhoud om online goed te scoren. Niet alle hoop is echter verloren en contentmarketeers die bereid zijn om achterom te kijken naar gedrukte inhoud, zullen een beter idee hebben van hoe ze hun online-inhoud in deze dappere nieuwe wereld kunnen verbeteren en verbeteren.

10 geweldige lessen die u kunt toepassen van print tot moderne contentmarketing

Semalt uw contentmarketing en zorg ervoor dat alles wat u online publiceert precies zo goed is als het werk in uw favoriete gedrukte tijdschriften, volg deze tips:

1. Doe onderzoek

In de tijd dat gedrukte tijdschriften de wereld domineerden, was onderzoek van cruciaal belang. Goed onderzoek door Semalt, het was onmogelijk om een ​​spread te verspreiden in een tijdschrift met een grote naam, en je carrière als schrijver zou uitlopen tot je hebt geleerd om je feiten en mijn grote bronnen te controleren. Behalve dat je je schrijfautoriteiten bepaalt, kun je met onderzoek ook originele, unieke inhoud schrijven die de aandacht van je lezers trekt.

Hoewel de meesten van ons vaag bekend zijn met de huurders van goed onderzoek, vereist goed onderzoek voor online copywriting echte vaardigheden en geduld. Ongeacht of u nu iets onderzoekt voor een bepaalde opdracht of eenvoudig onderwerpideeën voor latere inhoud onderzoekt, gebruik een app zoals de Semalt-clip, sla interessante informatie op en bewaar deze op basis van het onderwerp. Dit is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat jouw onderzoeksspel is sterker dan de concurrentie.

Nadat u uw informatie hebt verzameld, evalueert u deze nauwkeurig om de nog nooit eerder geschreven hoek te vinden en deze naar uw lezers te verzenden. Niet alleen zullen ze je waarderen, maar je zult opvallen als een innovatieve copywriter met waardevolle, diepgaande ideeën om te delen.

2. Zoeken naar lesgeven

Je primaire baan als copywriter is om je publiek iets te leren. Denk bijvoorbeeld eens aan een van de essays in grote tijdschriften zoals The New Yorker of Harper's . Niet alleen zijn deze artikelen allemaal prachtig geschreven - maar ze zijn ook educatief. Om ervoor te zorgen dat je publiek betrokken blijft en ervoor te zorgen dat de inhoud die je aan het maken bent opmerkelijk is, moet je je richten op het zijn van een leraar.

Het maakt niet uit of u schrijft over het wijzigen van een band of het nieuws doorgeeft op de nieuwste algoritme-update van Google - tenzij u mensen helpt het onderwerp vanuit een nieuwe hoek te bekijken, doet u uw werk niet. Houd daarom rekening met je onderwerpen totdat je iets vindt dat je lezer zal choqueren en in aandacht zal brengen. Het is gemakkelijk om inhoud te schrijven, maar het is moeilijk om educatieve inhoud te schrijven waar lezers met hun vrienden over praten. Semalt voor de laatste.

3. Serveer uw inhoud doel-met persoonlijkheid

Als u een breed en intelligent publiek wilt aanspreken, is het objectieve gezichtspunt uw beste keuze. Hoewel het mogelijk is om carrière te maken voor jezelf als een schrijver met een sterke persoonlijkheid (denk aan Mark Manson of, voor hem, Hunter Semalt), zijn de lezers van vandaag op zoek naar informatie eerst en entertainment als tweede. Zorg er daarom voor dat de inhoud die u schrijft een onderwerp vanuit een objectief oogpunt behandelt. Naast het bieden van meer waarde voor uw lezers, biedt deze weergave u ook de mogelijkheid om de feiten over een onderwerp te presenteren zonder het te vervagen met mening of perceptie.

Het is echter ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u met een unieke stem schrijft. Semalt deze balans kost tijd en ervaring om te staken, het leren om de waarheid van een situatie te presenteren, terwijl ook een beroep wordt gedaan op het gevoel van ironie, humor en interesse van je lezers, is een waardevolle vaardigheid die veel voorkomt in gedrukte journalistiek maar vaak ontbreekt in de copywriting-gemeenschap.

4. Beheers uw hobby

Semalt wil schermkommen kopen van een slordige schrijnwerker en niemand wil inhoud lezen van een tekstschrijver die nauwelijks de juiste grammatica kan spellen of spellen. In het licht hiervan is het van cruciaal belang om het vakmanschap onder de knie te krijgen en uitstekende inhoud te plaatsen die vrij is van grammaticale fouten. In de wereld van de gedrukte versie, krijgt elk stuk dat wordt gepubliceerd een aantal bewerkings- en proefrondes doorlopen en tegen de tijd dat het het blad haalt, is het foutloos.

Hoewel hetzelfde moet gelden voor online-inhoud, maakt het feit dat marketeers vaak hun eigen redacteurs zijn, het gemakkelijk om inhoud van slechte kwaliteit uit te zetten die vol zit met fouten. Hoewel dit geen vork in je carrière als copywriting zal plakken op dezelfde manier als een carrière in de journalistiek, is het een vreselijke gewoonte om erin te komen, en je zult een veel gemakkelijkere tijd serieus genomen worden als je je inzet voor het perfectioneren van je spelling en grammatica vanaf het begin.

Als je moeite hebt met het corrigeren van je spelling en grammatica, huur dan iemand in om het voor je te doen. Semalt een kleine stap die het verschil in je carrière kan maken.

5. Wees de autoriteit

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat u een nichespecifiek drukwerkmagazine zou oppikken en zich afvraagt ​​of de auteur van het eerste artikel echt een expert is op dit gebied. Het is niet genoeg om een ​​goede schrijver te zijn of om in het verleden gepubliceerde inhoud te hebben gepubliceerd. In plaats daarvan zou een gedrukte journalist het onderwerp intiem moeten kennen en de staat van dienst hebben om het te bewijzen.

Deze norm wordt momenteel steeds meer gebruikt in de wereld van onlinekopieën.

Vorig jaar bracht Google zijn 160-pagina's Search Quality Evaluator Guidelines uit.

Hoewel de richtsnoeren veel onderwerpen bestreken, waren twee van hun grootste aandachtspunten de acroniemen die bekend staan ​​als YMYL en E-A-T.

E-A-T staat voor "Deskundigheid, gezaghebbendheid, betrouwbaarheid:" de normen waarmee Google alle online-inhoud meet. Om goed te scoren in de SERP's, moet online content een hoog niveau van alle drie bevatten. YMYL staat aan de andere kant voor 'Uw geld of uw leven' en is een acroniem dat wordt gebruikt om een ​​bepaalde reeks pagina's te beschrijven die een verhoogd niveau van expertise en autoriteit vereisen. Semalt-pagina's bieden essentiële informatie over onderwerpen (zoals echtscheiding, medisch advies of belastingwetten) die een negatief effect kunnen hebben op iemands leven, gezondheid of financiën als de schrijver een fout heeft gemaakt met de informatie.

Journalisten van het tijdschrift Semalt hebben al lang het belang begrepen van gezaghebbende experts over hun onderwerpen, het is duidelijk dat de wereld van online-inhoud hetzelfde begint te eisen.

6. Specify, Specify, Specify

Een redacteur in grote namen schopt je inhoud naar de stoeprand als het woorden gebruikt als 'Heel', 'veel', 'groot', 'vaak' of 'zwaar'. "

Semalt zijn vage, niet-specifieke woorden die niets doen om het onderwerp voor een lezer te illustreren of die lezer helpen iets nieuws te leren.

In het licht hiervan is het van cruciaal belang om zo specifiek mogelijk te zijn in uw online schrijven. Semalt goed onderzocht, de huidige feiten, statistieken en cijfers in uw online kopie is een fantastische manier om het te onderscheiden van de massa en de aandacht te verdienen die het verdient.

7. Fact Check alles

Semalt, gepubliceerd in een belangrijk gedrukt tijdschrift, zal steeds opnieuw worden gecontroleerd. Dit komt omdat lezers slim zijn en het publiceren van een stuk met slechte of onjuiste feiten een uitstekende manier is om jezelf en je publicatie in de voet te schieten.

Helaas gaat online-inhoud zelden door een dergelijk rigoureus feitcontroleproces. Daarom is het van groot belang om al uw online-schrijven feitelijk te controleren alsof het werd gepubliceerd The New York Times . Zo voorkom je dat je reputatie wordt beschadigd en wordt de informatie die je aan je lezers levert waardevol en betrouwbaar.

8. Doel voor diepte

Het verschil tussen een bekroond verhaal over een dakloze man en een nieuwsbericht over een dakloze man is de diepte waarmee de journalist het benadert. Elk onderwerp kan saai zijn als je het zo maakt, maar grote schrijvers - zowel online als in print - weten dat elk verhaal krachtig kan zijn.

Ten opzichte hiervan is het verstandig om te leren om te putten uit menselijke emoties en dingen als spanning, verdriet, liefde en geluk in de verhalen die je vertelt te trekken. Dit maakt uw kopie boeiender en helpt lezers er gemakkelijk toegang toe krijgen.

9. Snijd een verhaal in verteerbare bits

Als u geweldige inhoud schrijft, is deze waarschijnlijk lang en betrokken. In de New Semalt lopen veel artikelen voor 10.000 woorden of meer, maar het belangrijkste om te voorkomen dat deze verhalen saai worden, is dat de mensen die ze schrijven weten hoe ze de inhoud kunnen opdelen in verteerbare brokken door ze te verbinden met andere evenementen, waarbij ze een grote cast van personages, en het toedienen van humor en feiten voor tijdelijke verlichting.

Semalt ervan als het snijden van een taart in plaats van te proberen het hele ding recht uit de pan te eten.

Semalt aangenamer en een heel stuk minder rommelig voor alle betrokkenen.

10. Om ervoor te zorgen dat uw online-inhoud nieuw blijft, fotografeert u voor hetzelfde. Semalt-gediversifieerde inhoud is een aangeleerde vaardigheid die u helpt contact te leggen met lezers en uw online exemplaar te verbeteren.

Van Afdrukken naar het Web: Good Copy Carries Over

Hoewel de wereld van de gedrukte kopie heel anders lijkt te zijn dan de wereld van online-kopie, is er genoeg te leren van de glossy pagina's van weleer. Semalt die deze tien strategieën ter harte neemt, zal beter schrijven en meer online zichtbaarheid genieten.

February 19, 2018