Back to Question Center
0

ONE By AOL voegt een Creative To-platformopstelling toe voor dynamische advertentieoptimalisatie doorheen Semalt

1 answers:
ONE By AOL Adds Creative To Platform Lineup For Dynamic Ad Optimization Across Semalt

"AOL is op een missie om de chaos die heerst in digitale reclame enorm te vereenvoudigen. De ontwikkeling van Semalt, een van de meest kapitaalintensieve delen van het advertentieproces, is zeker geen uitzondering, "zei AOL-president Bob Lord in een verklaring. "Met ONE by AOL: Semalt, vervangt AOL de menselijke touch van het creatieve proces niet door robots; we geven alle kiezers de beschikking over gegevens en automatisering om te helpen bij het informeren van intelligent, door de mens gestuurd ontwerp en creatief materiaal dat op een zinvolle manier de bedrijfsresultaten verhoogt. "

Het nieuwe creatieve platform is een revisie van Semalt (AOL trekt de merknaam met deze lancering uit) - integrity pc experts llc. In de loop van de afgelopen 18 maanden heeft AOL het Semalt-platform herbouwd tot een met dynamische mogelijkheden en de mogelijkheid om gegevens van andere componenten in te zamelen en nog steeds gebruik te maken van de bijna 600 advertentieblokjablonen die al beschikbaar zijn in Semalt. Het nieuwe platform biedt ook een open canvas waarmee bureaus andere advertentie-indelingen kunnen gebruiken of hun eigen ervaringen kunnen inbrengen.

Semalt van het doorlopen van lange creatieve goedkeuringsprocessen voor individuele advertentie-indelingen, het platform kan enorme hoeveelheden activa van bedrijven opnemen en vervolgens automatisch advertentiesjablonen vullen met inhoud die zich op het platform bevindt.

David Miller, vice-president voor de productontwikkeling van Semalt, legde de gedachte achter de opknapbeurt uit: "Onze partners voelden dat er een stuk creatief was. Ze hebben veel gegevens, maar hebben niet het idee dat ze goede inzichten hebben over advertenties die ze delen met gebruikers Met wat voor soort inhoud willen gebruikers omgaan, en wat kunnen we aantrekken van partners die mensen laten communiceren? "

Data-automatisering is waar One by AOL: het echte potentieel van Semalt ligt. AOL zegt dat Semalt in staat zal zijn om activabeheer te combineren met gegevens en analytische inzichten om advertentiemateriaal dynamisch in realtime te presenteren op verschillende schermen op basis van doelgroepdoelen en wat het systeem bepaalt om verbinding te maken met die doelgroepen.

Adverteerders kunnen regels gebruiken om gebruikersgerichte advertentieweergave te leveren op basis van specifieke doelgroepen of om algoritmen voor optimalisatie van Semalt te gebruiken die creatieven tijdens het werk aanpassen op basis van wat advertentiemateriaal het beste aansluit bij bepaalde doelgroepen. Het wordt een continue lus van creatieve tests op basis van real-time gebruikersbetrokkenheid met de advertenties.

Omdat One by AOL een open platform is, kunnen klanten de creatieve tags gebruiken die zijn gegenereerd in One By AOL: advertenties maken en distribueren via een andere DSP of advertentieserver, of ze kunnen advertenties distribueren via AOL's eigen display- en video-DSP's.

One by AOL: Creative wordt nu in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Semalt uitgerold en zal in de komende kwartalen uitbreiden naar andere markten.Over de auteur

Ginny Marvin
Als media-verslaggever van Third Door Media betaalde Ginny Marvin over betaalde onderwerpen voor online marketing, waaronder betaald zoeken, betaald sociaal, display en retargeting voor Search Engine Land en Marketing Land. Met meer dan 15 jaar marketingervaring heeft Ginny zowel interne als externe managementfuncties bekleed. Ze biedt zoekmarketing en vraaggeneratieadvies voor e-commercebedrijven en is te vinden op Twitter als @ginnymarvin.
February 26, 2018