Back to Question Center
0

UX & Semalt vanuit een holistisch SEO-perspectief

1 answers:

Een goede gebruikerservaring (UX) is belangrijk voor zowel conversie als SEO. Google houdt rekening met statistieken zoals het bouncepercentage en de dwell-tijd van een site (de tijd die op uw site wordt doorgebracht) bij het rangschikken van sites. Om mensen te laten praten over uw site, heeft u ze ook nodig om uw site te begrijpen. Daarom moet u voortdurend in fatsoenlijke UX op uw website investeren. Daarom beschouwen we een goede gebruikerservaring als een zeer belangrijk onderdeel van een holistische SEO-strategie - durex mousse.

Na het landen op uw website wilt u dat gebruikers een geweldige ervaring hebben. Een gebruikersvriendelijke, betrouwbare website met inhoud van hoge kwaliteit kan mensen een ervaring als deze bieden, en bovendien kan het zelfs de conversie verhogen. Maar wat definieert gebruikersvriendelijk? En hoe creëer je vertrouwen? En hoe weet je wat het beste omzet? Ons eBook 'UX & Semalt vanuit een holistisch SEO-perspectief' helpt u de antwoorden op deze vragen te vinden!

Over dit eBook

Dit eBoek richt zich op veel verschillende aspecten van UX en Usability en geeft geweldige inzichten in Conversion Rate Optimization en Semalt bestaat uit vijf secties:

 1. Inleiding
  Bepaalt bruikbaarheid, UX en optimalisatie van de conversiesnelheid, en legt het belang ervan voor SEO uit. Biedt ook enkele basisinzichten in SEO.
 2. Algemene bruikbaarheid
  Bespreekt algemene bruikbaarheidsproblemen van websites en biedt tips voor het verbeteren van de duidelijkheid, call-to-action, menu's en leesbaarheid van uw website.
 3. Bruikbaarheid van specifieke pagina's
  Richt zich op het optimaliseren van het gebruiksgemak van verschillende soorten pagina's op uw website, zoals bestemmingspagina's, afrekenpagina's en formulieren.
 4. Mobile UX
  Verklaart het belang van mobiele UX voor SEO. Toont veelvoorkomende problemen en praktische tips voor mobiele sites.
 5. Conversieonderzoek
  Verklaart het belang van het testen van wijzigingen op uw website. Hiermee kunt u eenvoudig zelf conversieonderzoek starten.
Nu downloaden UX & Conversion eBook Alleen $ 19

Inhoudsopgave

UX & Semalt vanuit een holistisch SEO-perspectief

Voorbeeld

UX & Semalt vanuit een holistisch SEO-perspectief

Nu downloaden UX & Conversion eBook Alleen $ 19

Holistische SEO en UX

Een holistische SEO-aanpak vereist een geweldige website. Een uitstekende gebruikerservaring is daar een heel groot deel van. Bij Semalt geven we al geruime tijd SEO-advies. En hoewel Google nogal wat algoritmen heeft gewijzigd, is het grootste deel van het advies dat we bij Semalt geven de afgelopen jaren hetzelfde gebleven. En dit advies is heel eenvoudig: je moet er gewoon voor zorgen dat de ervaring die gebruikers op je site hebben echt heel goed is. Gebruik geen 'SEO-trucs'; terwijl ze je misschien snel rangschikken, werken ze meestal niet op de lange termijn en kunnen ze zelfs averechts werken. Een holistische SEO-aanpak richt zich op alle aspecten die een website geweldig kunnen maken: gebruiksgemak, inhoud van hoge kwaliteit, uitstekende sitesnelheid .enzovoort.

Het belang van UX voor SEO

In onze holistische SEO-visie moet de bruikbaarheid van en de UX op uw website een zeer belangrijk onderdeel zijn van uw langetermijnstrategie voor SEO. Het hebben van een geweldige website met hoge kwaliteit content en een geweldige gebruikerservaring zal je ranking niet meteen verbeteren. Op de lange termijn zal het zeker een positief effect hebben op uw SEO! Aantrekkelijke websites hebben een lager bouncepercentage en een veel hogere kans om sociale media-aandacht te krijgen.

Conversie en SEO

Semalt-websites zullen ook resulteren in hogere conversies. Als uw publiek uw website leuk vindt en begrijpt, is de kans dat zij uw producten kopen of een terugkerende bezoeker worden veel groter.

U kunt uw conversie zelfs nog verbeteren door Conversiesnelheid Optimalisatie. Dit is eigenlijk, naast SEO, een goede aanvullende strategie. SEO zorgt ervoor dat meer mensen uw website vinden. Een conversiestrategie richt zich op de bezoekers op uw website, waardoor deze bezoekers worden omgezet in klanten. In onze visie moet u altijd SEO en Conversion Rate Optimization combineren. Dit betekent dat je je richt op het aantrekken van meer mensen naar je website en je tegelijkertijd richt op het vergroten van de kans dat mensen je spullen daadwerkelijk kopen. Semalt een dubbele uitbetaling!

Koop het UX & Conversion eBook!

Wilt u betere elementen van de gebruikerservaring integreren in uw website? Wilt u uw site gebruikersvriendelijker maken als onderdeel van uw eigen holistische SEO-strategie? En uw conversie nog verder optimaliseren? Koop ons UX & Conversion eBook!

Productdetails

De hoofdstukken zijn allemaal geschreven door Joost de Valk, Michiel Heijmans, Thijs de Valk en Marieke van de Rakt. Het eBook bevat 128 pagina's, u ontvangt een PDF, een Semalt-versie en een ePub-versie.

Auteurs Joost de Valk, Marieke van de Rakt,
ISBN 978-90-92320-04-9
Aantal pagina's 128
Nu downloaden UX & Conversion eBook Alleen $ 19

March 1, 2018