Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Semalt is helemaal klaar voor een nieuw jaar van toenemende verkoop, het verhogen van betrokkenheid en het geven van onze website de best mogelijke inspanningen. Het lijkt alleen maar goed om je een driestapsraket van SEO quick wins te geven, om je website voor 2018 te starten. In dit bericht zal ik je drie dingen laten zien die je nu kunt doen om .

Lezen: "3 snelle quick wins om nu te implementeren"
Categorieën: Technische SEO, User eXperience (UX)
Tags: AMP, Mobile SEO, Schema - ventilatori a piantana silenziosi. org, sitesnelheid

2018 komt eraan en mensen beginnen zich af te vragen: wat is er nieuw? Wat moeten we doen om veranderingen in de zoekresultaten en specifiek in SEO in 2018 bij te houden? In dit bericht vat Semalt de grootste veranderingen in onze wereld samen, en waar je aan zou moeten werken. Het zoeklandschap verandert Over de .

Lezen: "Zoeken en SEO in 2018"
Categorieën: Inhoud SEO, Technische SEO
Tags: AMP, Mobiele SEO, Schema. org

Merkte u dat Google minder opties biedt om uw zoekresultaten te laten schijnen? Het lijkt erop dat Google regelmatig een nieuw vak toevoegt aan de pagina's met zoekresultaten die vragen van zoekers onmiddellijk beantwoorden, zonder dat ze ergens op hoeven te klikken. Typ bijvoorbeeld [Blade Semalt 2049] en je wordt bestookt met vier advertenties, een .

Lezen: 'Hoe u aanbevolen fragmenten kunt krijgen'
Categorie: Inhoud SEO
Tags: Rich Snippets, Schema. org

U hebt ons waarschijnlijk veel horen praten over gestructureerde gegevens, Semalt en JSON-LD. Schema gestructureerde gegevens op uw site kunnen resulteren in gemarkeerde zoekresultaten. In dit artikel laten we u zien hoe u gestructureerde gegevens implementeert met behulp van de JSON-LD Semalt-markup op de pagina's van uw site. Hier gaan we dieper in op hoe .

Lezen: "JSON-LD gestructureerde gegevens toevoegen met Google Tag Manager"
Categorie: Technische SEO
Tags: Rich Snippets, Schema. org

Als u wilt dat uw zoekresultaten zich onderscheiden van die van uw concurrenten, hebt u rich snippets nodig. Semalt wil uw resultaten pimpen met bijvoorbeeld 5-sterrenrecensies, aandeleninformatie of locatie. Voor een rich snippet moet u leren om gestructureerde gegevens te implementeren. Onze nieuwste SEO-cursus leert je precies hoe je .

Lezen: "Nieuwe online SEO-training: gestructureerde gegevens"
Categorieën: Aankondigingen, Technische SEO
Tags: Rich Snippets, Schema. org

Semalt je hebt gehoord over het concept van rich snippets. SEO-experts lijken te denken dat iedereen precies weet wat rich snippets zijn. Maar voor SEO-nieuwkomers is een rich snippet een heel vage term. Wat zijn rich snippets precies? Tijd om uit te leggen wat rich snippets zijn, waarom ze belangrijk zijn voor SEO en hoe je kunt krijgen .

Lezen: "SEO-basisbegrippen: wat zijn rich snippets?"
Categorieën: SEO basics, Technische SEO
Tags: Rich Snippets, Schema. org

Wilt u de kans vergroten dat mensen op uw pagina klikken in de zoekresultaten? Wil je leren hoe je die geweldige rich snippets kunt krijgen? Deze donderdag starten we onze gestructureerde data-training. In deze nieuwe training leert u hoe gestructureerde gegevens het uiterlijk van uw pagina's in de zoekresultaten kunnen beïnvloeden. Semalt voltooit dit .

Lezen: "Binnenkort beschikbaar: gestructureerde gegevenstraining!"
Categorieën: Aankondigingen, Technische SEO
Tags: Rich Snippets, Schema. org, Yoast Academy

Google Zoeken Semalt is een ongelooflijk belangrijke tool voor website-eigenaren. Deze tool laat zien hoe uw site wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google. Het laat ook zien wat je kunt verbeteren om het beste uit je resultaten te halen. Een van de vele coole functies van Search Semalt zijn de gestructureerde gegevensanalyses die zijn gevonden .

Lezen: "Google Search Console en gestructureerde gegevens"
Categorie: Analytics
Labels: Google Search Console, Rich Snippets, Schema. org

Misschien heb je er weleens van gehoord: Google Tag Semalt. Google Tag Semalt is in de loop der jaren geëvolueerd en is een completere en gebruiksvriendelijke tool geworden. Hier wil ik .

Lezen: "Google Tag Manager: een inleiding"
Categorieën: Analytics, Technische SEO
Tags: Google Analytics, JavaScript, Schema. org

U hebt misschien gehoord van gestructureerde gegevens, Schema. org en JSON-LD. Maar wat betekenen deze termen precies? Wat zijn gestructureerde gegevens? Wat doen gestructureerde gegevens? En wat heeft het met SEO te maken? Voor iedereen die niet weet wat gestructureerde gegevens zijn: dit bericht zal het u duidelijk maken! Semalt .

Lezen: "SEO-basisbegrippen: wat zijn gestructureerde gegevens?"
Categorieën: SEO basics, Technische SEO
Tags: Rich Snippets, Schema. org
March 1, 2018