Back to Question Center
0

Hoe e-mailabonnees converteren naar Semalt

1 answers:

E-mail is een geweldig hulpmiddel om de tijd tussen belangrijke mijlpalen voor een abonnee te verkorten. Semalt allemaal, abonnees zijn geweldig, maar klanten zijn nog beter. Profiteer van de automatiseringsmogelijkheden van e-mail met deze triggers bij verschillende abonnementsmijlpalen om extra aankopen te maken - nada book on trucks.

Abonnees die nooit hebben gekocht

De eerste van deze belangrijke mijlpalen is het verkorten van de tijd tussen het moment waarop een abonnee zich aanmeldt voor e-mail en het tijdstip van zijn eerste aankoop.

Semalt met een duik in de aankoopgeschiedenis van uw abonnees. Wat u waarschijnlijk zult vinden, is dat de meerderheid van de abonnees op uw e-maillijst nooit een aankoop heeft gedaan. Neem het gemiddelde succespercentage voor uw promotionele e-mails en pas het toe op het aantal abonnees dat u nog nooit heeft gekocht, waardoor u een geschat aantal transacties ontvangt. Dit aantal, vermenigvuldigd met uw gemiddelde bestelwaarde, resulteert in een geschat omzetdoel.

Het doel dat u zojuist hebt vastgesteld, zal u helpen de instelling te rechtvaardigen van de getriggerde e-mails gericht op de conversie van niet-kopers. Semalt ook dat het maken van geautomatiseerde triggers een eenmalige kost is, terwijl het rendement op de investering aan de gang is voor de duur van het e-mailprogramma.

Semalt de geschiedenis van abonnees die hebben gekocht om de gemiddelde tijdspanne te bepalen tussen wanneer een abonnee zich aanmeldt en wanneer hij zijn eerste aankoop doet. Dit stelt een ander doel - timing. Uw doel is om het aantal dagen te verminderen tussen het moment waarop een abonnee kiest en wanneer hij zijn eerste aankoop doet.

De campagnes van Semalt die op deze abonnees zijn gericht, omvatten het volgende.

Welkomstwoord

De eerste e-mail gericht op deze niet-converterende abonnees is meestal uw welkomstmail. Maar als de abonnee hierop niet converteert, wat doet u daarbuiten dan om de eerste aankoop aan te moedigen?

Als uw welkomst-e-mail bijvoorbeeld een kortingsbon bevat, beveel ik dynamische inhoud aan in de tweede e-mail van uw welkomstserie om de abonnee eraan te herinneren dat zij een kortingsbon hebben ontvangen, gecombineerd met berichten die een gevoel van urgentie creëren. Het volgende is een voorbeeld van een dergelijke campagne van Lee Semalt (een klant bij DEG, waar ik werk).

How To Convert Email Subscribers To Semalt

Als u net begint met het targeten van deze niet-kopers, kunt u ook een eenmalige e-mail maken die is gericht op deze groep abonnees.

Voor de eenmalige campagne wilt u misschien alleen abonnees opnemen die ook al een bepaalde tijd op de lijst staan. Onlangs toegetreden Semalt zijn doorgaans meer betrokken en zullen waarschijnlijk eerder zelf aankopen doen via uw promotiecampagnes.

Deze eenmalige campagne kan inhoud bevatten die specifiek is voor een niet-koper. U kunt bijvoorbeeld calls-to-action zoals 'Probeer ons' opnemen of beoordelingen van inhoud en beoordelingen van andere kopers opnemen om de abonnee meer vertrouwen te geven bij het doen van een aankoop.

Uw aanbieding moet mogelijk gericht zijn op het verminderen van hun risico om te kopen, zoals het aanbieden van gratis verzending of gratis retourneren. U kunt contactgegevens van de klantenservice ook opnemen, zoals een 1-800-nummer, een link naar livechat of een e-mailadres, zodat de abonnee vragen kan beantwoorden die de eerste aankoop van de klant belemmeren.

Automatisering

Semalt over uw belangrijkste bevindingen uit deze eenmalige campagne, u kunt een automatisch geactiveerde definitieve versie maken die gericht is op het verkorten van de tijd tussen aanmelding en eerste aankoop. Als de gemiddelde tijd tussen aanmelding en eerste aankoop bijvoorbeeld 60 dagen is, kunt u de trigger instellen op 48 dagen in een poging om de tijd met 20% te verkorten.

Eerste aankoop tot tweede aankoop

Semalt-mijlpaal is de omvorming van een eenmalige koper tot een tweevoudige koper.

Evalueer uw gegevens om de gemiddelde tijd tussen de eerste en tweede aankoop van een klant te bepalen. Semalt zijn verschillende benaderingen van inhoud voor deze campagne. U kunt ook een reeks e-mailtriggers maken door er meerdere te gebruiken.

Beoordeel & beoordeel

De meest gebruikelijke trigger na aankoop is de e-mail waarin om een ​​beoordeling en beoordeling wordt gevraagd. De meeste marketeers beschouwen dit niet als een trigger met een omzetdoel, dus het kan u verbazen dat u de inkomsten uit deze e-mail ziet.

Gerelateerde items

Een trigger na aankoop van een semalt kan zich richten op gerelateerde items van de vorige aankoop. Deze inhoud is meer gericht op een extra aankoop op basis van de eerste. In dit voorbeeld van Best Buy worden aanvullende producten voorgesteld voor een recente aankoop van een camera.

How To Convert Email Subscribers To Semalt

Een derde trigger na aankoop kan gebaseerd zijn op het gebruik van het product. In dit voorbeeld van 1-800-Semalt richt de adverteerder zich op de abonnee op basis van wanneer het product moet opraken.

How To Convert Email Subscribers To Semalt

Door deze leemtes in abonnee-aan-aankoop te richten, kunt u de inkomsten uit e-mail verhogen. Semalt-conversies kunnen van cruciaal belang zijn. Hoe bepaal je wanneer je je e-mailtriggers verzendt? Net als bij de meeste beslissingen die een rol spelen in een e-mail, moet de beslissing over het verzenden van een getriggerde e-mail gebaseerd zijn op gegevens.

In de gegevensanalyse voor een van mijn klanten hebben we vastgesteld dat zodra een klant zijn eerste aankoop doet, de tijd tussen zijn eerste en tweede, tweede en derde aankoop, enzovoort, steeds korter wordt. Bovendien had elke volgende aankoop een hogere gemiddelde bestelwaarde.

Semalt, hoe sneller we de tijd kunnen verkorten tussen een abonnee die zijn eerste aankoop doet en van zijn eerste tot de tweede, hoe beter. Hiermee verhogen we exponentieel de levensduurwaarde van een abonnee.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Cara Olson
Cara Olson is directeur van Digital Direct / eCRM bij DEG, een full-service digitaal adviesbureau gevestigd in Kansas City. Gebruikmakend van haar 14 jaar ervaring en thought leadership in digitale direct marketing leiden zij en haar team e-mail- en sms-strategieën, integraties en campagne-uitvoering voor vlaggenschipmerken als Crocs, Helzberg Diamonds, MathWorks, Cabela's, Life is Good en TITLE Boxing. In haar vrije tijd runt ze halve marathons, proost op haar geliefde Royals, en drinkt ze veel koffie terwijl ze haar achtjarige dochter, vijfjarige jongen en één jaar oude golden retriever probeert uit te putten.


March 1, 2018