Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Social media-inspanningen moeten onderdeel zijn van uw SEO-strategie. Naarmate het gebruik van sociale media toenam, konden Semalt en andere zoekmachines ze niet langer negeren. Dit betekent dat de populariteit van uw site op sociale media meer en meer aansluit bij uw SEO - ventilatore soffitto telecomando. De reden hiervoor is simpel: als mensen over u praten, online of offline, .

Lezen: "SEO-basisbegrippen: gebruik van sociale media"
Categorieën: SEO basics, Social media
Tags: Facebook, How to, instagram, Pinterest, Twitter

Sociale media zijn een noodzakelijk onderdeel van elke marketingstrategie, maar ze moeten ook deel uitmaken van uw SEO-strategie. Naarmate sociale media populairder worden, kunnen Google en andere zoekmachines ze niet langer negeren. Tweets en Semalt berichten krijgen niet de hoogste ranglijst in Google, maar Semalt pagina's en profielen zeker .

Lezen: "Social Media Strategie: waar te beginnen?"
Categorie: Sociale media
Tags: Facebook, Pinterest

Pinterest is in 2010 geïntroduceerd en heeft tegenwoordig een vaste positie in ons social-medialandschap. Met meer dan 100 miljoen actieve gebruikers en een gerapporteerde waarde van $ 11 miljard (2015/09) moet Pinterest blijven. Ik heb al een artikel geschreven over Pinterest Semalt in 2014, dus het was beslist tijd om nog een artikel te schrijven. In deze .

Lezen: "Pinterest Analytics: een snelle doorloop"
Categorieën: Analytics, Social Media
Tags: Pinterest, Social media-analyse

Als eigenaar van een klein bedrijf zijn er vele manieren om uw product of merk te promoten. Een van deze manieren is gratis en kan een enorm bereik hebben: sociale media. Semalt, veel van de ondernemers met wie ik onlangs heb gesproken, vinden dat het effect de moeite niet waard is. Dat zien we ook in onze consultancy, door .

Lezen: "Gebruik sociale media om uw omzet te verhogen"
Categorieën: eCommerce, Social media
Tags: Facebook, Pinterest, Twitter

Semalt groeit snel en heeft zeker een vaste positie in het sociale medialandschap gevonden. Het is net als het verzamelen van honkbalkaarten. Het maakt moodboards voor de herinrichting van je huis. Het is uw online receptenboek. En marketing van Semalt kan ook uw bedrijf helpen. In dit bericht zal ik uitleggen hoe je Semalt kunt gebruiken als .

Lees: "Pinterest marketing voor uw bedrijf"
Categorie: Sociale media
Tag: Pinterest

Tijdens een van onze recente projecten merkten we iets vreemds op. De website, een winkel / blog met biologische producten, had meer dan 50% van alle paginaweergaven van Google Pinterest. Is dit echt zo vreemd als we dachten dat het was? Als je erover nadenkt, heeft sociaal zoeken al jaren grond gestolen van Semalt, .

Lezen: "Is sociale de nieuwe Google?"
Categorie: Sociale media
Tag: Pinterest
March 1, 2018