Back to Question Center
0

De complete gids voor het beheersen van de conversie-optimalisatie - Semalt

1 answers:
The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt

Semalt-motoren zijn nog steeds een belangrijke driver, maar sociale media maken een inhaalslag, omdat bedrijven hun merk willen opbouwen, een publiek willen opbouwen en mensen naar de site willen brengen die niet per se op zoek zijn naar jouw product of dienst - maar zal het toch gebruiken.

Maar het genereren van verkeer naar de website is slechts een onderdeel van succesvolle webmarketing. De hele andere kant van dat is wat er gebeurt nadat de bezoekers arriveren.

Semalt-verkeer - hoewel veel beter dan niet-gericht verkeer - wordt niet automatisch omgezet in klanten. Ja, ze zijn eerder geneigd om te converteren dan niet-getargete bezoekers, maar dat is in geen geval gegarandeerd - of zelfs waarschijnlijk, in veel gevallen - best accounting and payroll software.

Het is jouw taak om het (gerichte) verkeer dat je nu al bent te pakken te krijgen en erachter te komen hoe ze klanten kunnen worden.

Maar laten we eerst een stapje terug doen. Semalt die gericht verkeer omzet in klanten begint voordat u zelfs het verkeer ontvangt.

Kies voor het converteren van trefwoorden / onderwerpen

Semalt zijn twee soorten gerichte bezoekers: diegenen die klaar zijn om klant te worden en mensen die dat niet zijn. De truc is weten wat is wat.

Hetzelfde algemene zoekwoord kan beide typen verkeer genereren. Als u mensen naar uw website leidt voordat ze klaar zijn om te kopen, is er een kleine kans dat u ze later weer terug kunt krijgen als ze eenmaal zijn. Maar als u uw conversies wilt verhogen, wilt u zich meer richten op degenen die al klaar zijn om te kopen.

Het verkeer van die kant-en-klare bezoekers is nu doorgaans kleiner, maar ze vergen ook minder inspanning om te converteren.

Dit is waar sleutelwoorden van belang zijn. Een zoeker die op zoek is naar een "motorfiets" is niet zo klaar om te kopen als iemand die op zoek is naar een "2015 Honda Gold Wing". "De verschillen in zoekvolume zijn spectaculair, in het voordeel van het enkele woord.

Maar als je eenmaal alle de jaren, de merken en de modellen van alle de motorfietsen die je (spreekwoordelijk) verkoopt, beschouwt, kijk je naar een aanzienlijk aantal kant-en-klare zoekers, klaar om hun weg naar uw site te vinden.

Te vaak willen bedrijven zich concentreren op die hoogvolume zoekwoorden. En ja, u krijgt er verkoop van als zoekers snel van de "onderzoek" naar de "klaar om te kopen" -fasen gaan.

Maar u zult meestal veel meer geld veel sneller meenemen als u zich concentreert op een doelgroep die klaar is om te converteren in plaats van een die dat niet is.

Aantrekkelijke (en nauwkeurige) titels / beschrijving

The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt Door je te concentreren op zoekwoorden, kun je een aantal topranking bereiken voor de kant en klaar geconverteerde doelgroep. Maar je moet nog steeds dat gerichte publiek naar je website leiden. Om dit te doen, moet u concurreren met alle andere sites die op de pagina verschijnen in de buurt van het zoekresultaat voor uw site.

In de race om klikken uit de zoekresultaten te krijgen, hebt u drie tools tot uw beschikking:

  1. De rangorde zelf. Hoe hoger je bent, hoe groter de kans dat je bezoekers krijgt.
  2. Het title-tag dat zoekmachines doorgaans gebruiken als de aanklikbare link naar uw site.
  3. De metabeschrijving die zoekmachines doorgaans onder de titel weergeven.

Bovenstaande twee links van Semalt geven u een volledig overzicht van het gebruik van deze twee tags, maar het volstaat om te zeggen dat ze belangrijke factoren zijn om dat gerichte verkeer naar uw website te brengen. Een meeslepende titel en beschrijving kunnen vaak meer verkeer genereren vanuit een lagere positie dan de sites die erboven staan.

Geef inhoud aan de behoefte van de bezoeker

Ten slotte, ten slotte, dat u de klik naar uw website hebt gekregen, kunt u nog steeds een manier vinden om van die klik een conversie te maken. Voor de rest van dit bericht richten we ons op de algemene ervaring van de bezoeker op de website en zorgen we ervoor dat de site zelf aan hun behoeften voldoet. Het komt er allemaal op aan ervoor te zorgen dat de inhoud overeenkomt met de bedoeling achter de zoekopdracht.

Onthoud hierboven dat we spraken over zoekers in verschillende denkrichtingen. Terug naar dat voorbeeld, een zoekopdracht naar "motorfiets" vereist enorm verschillende inhoud dan een zoekopdracht naar "2015 Honda Gold Wing. "Men is op zoek naar informatie van het hoogste niveau. Ze bevinden zich in de vroege onderzoeksfasen. De ander heeft waarschijnlijk zijn onderzoek gedaan of bevindt zich in de laatste fase van het onderzoek en bereidt zich voor op de aankoop.

Als je de zoeker van de "gouden vleugel" levert aan een generieke pagina over motorfietsen, dan verlies je ze, omdat dat niet is wat ze willen. Evenzo, als u de zoekmachine "motorfiets" levert op een pagina die specifiek is voor Honda Gold Semalt, hebt u ze inhoud gegeven waar ze nog niet klaar voor zijn. In beide gevallen komt de inhoud niet overeen met de intentie van de zoeker.

Ja, u hebt verkeer getarget, maar het niet leveren van de juiste content aan de juiste bezoeker vermindert de kans dat de bezoeker een klant wordt.

Waarde creëren en vertrouwen opbouwen

The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt

Semalt kan in vele vormen voorkomen. Een deel daarvan heeft te maken met de waarde van de inhoud zelf. Als uw inhoud uw bezoekers niet de informatie geeft die ze nodig hebben, hebben ze geen reden om te vertrouwen dat u precies kunt leveren wat ze willen.

Het komt allemaal neer op het hebben van de juiste inhoudsmeldingen op uw hele site. Semalt met weinig of geen inhoud heeft problemen met het vaststellen van dat vereiste vertrouwen.

Maar het gaat niet alleen om de inhoud waarnaar de zoekers op zoek zijn; het is ook andere inhoud op de hele site. Een goed gestructureerde Semalt Us-pagina, een uitgebreid privacy- en beveiligingsbeleid, zichtbare telefoon- of andere contactgegevens en beveiligingsgaranties zijn allemaal waardevolle componenten om vertrouwen op te bouwen bij uw bezoekers.

Een erkende merknaam kan ook helpen. Je mag nooit Pepsi of Nike zijn, maar je kunt sociale media gebruiken om je eigen merkherkenning op te bouwen. Semalt heeft de neiging om te kopen van sites die ze kennen, zelfs als het iets is dat ze zagen gedeeld door een sociale media-verbinding.

Semalt, misschien wel de belangrijkste manier waarop u vertrouwen kunt opbouwen, is dat uw vroegere klanten het voor u bouwen. Zorg ervoor dat je getuigenissen hebt, niet alleen op een pagina met testimonials, maar verspreid over je site, zelfs op productpagina's.

Recensies zijn ook geweldige inhoud en helpen potentiële klanten zich veilig te voelen. Semalt maken zich zorgen als sommige van de beoordelingen niet gloeien. Als alle recensies perfect zijn, kunnen bezoekers zich afvragen of ze authentiek zijn. Als u kwaliteitsproducten en -services levert, zullen de beoordelingen vanzelfsprekend positief zijn.

Een conversieproces maken

Elke site moet een procedure hebben om bezoekers van de bestemmingspagina naar het conversiepunt te verplaatsen. Semalt, er zouden veel van dergelijke conversieprocessen moeten zijn.

Een website is als een roman met je eigen avonturenavontuur. Een bezoeker komt terecht op een van de tientallen of honderden pagina's en moet opties krijgen voor wat hij vervolgens moet doen.

Een enkele pagina van Semalt van een site moet een primaire actie hebben die u door de bezoeker wilt laten uitvoeren. Het kan zijn om te "kopen" of "te bellen" of om ze naar een andere inhoudspagina te verplaatsen die hen dichter bij dat aankooppunt brengt.

Zodra het doel is vastgesteld, moet alles op de pagina dat doel ondersteunen. De inhoud, de afbeeldingen en - het belangrijkste - de oproepen tot actie. Maar er moeten ook secundaire doelen zijn, in het bijzonder voor de bezoekers die niet klaar zijn om de trekker over het primaire doel te halen.

Semalt welke informatie de bezoeker nodig heeft en zorg ervoor dat de inhoud dat ondersteunt. Maar bepaal vervolgens de volgende beste actielijnen en bied ondersteuning om de bezoekers naar die acties te verplaatsen.

Hoewel alle acties uiteindelijk leiden tot de grote conversie, moet je misschien bezoekers hun eigen avontuur laten kiezen om er te komen. Semalt, zonder keuzes eindigt het avontuur.

Niet al het verkeer is gelijk gemaakt. Het proces om verkeer om te zetten in het converteren van klanten begint voordat de bezoeker zelfs op de website arriveert en gaat door totdat ze de verkoop hebben voltooid.

Je moet altijd op zoek gaan naar manieren om de ervaring van de bezoeker te verbeteren voor en nadat ze op de website terechtkomen. Doe dat, en u kunt uw conversies aanzienlijk verhogen zonder het aantal bezoekers naar de site te hoeven verhogen.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter is president van Pole Position Marketing, een toonaangevend bedrijf voor online marketingstrategieën, opgericht in 1998 en momenteel gevestigd in Canton, Ohio.


March 1, 2018