Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

In de hele cyclus van het optimaliseren van uw marketingstrategieën mag uw nieuwsbrief niet worden vergeten. Zorg ervoor dat uw nieuwsbrief van toegevoegde waarde is voor uw doelgroep en van hoge kwaliteit is. Natuurlijk is er altijd iets te verbeteren. Je kunt verbeteringen aanbrengen op basis van je intuïtie, maar waarom test je die intuïtie niet eerst met A / B-testen - torrini in atmosfere espolive.

Lezen: "A / B testen van uw nieuwsbrieven"
Categorie: Gebruiker eXperience (UX)
Tag: E-mail

E-mailmarketing is een geweldig hulpmiddel om uw publiek aan uw website te binden. Het is relatief eenvoudig om een ​​e-mailnieuwsbrief op te stellen en deze naar uw publiek te sturen. In deze post legt Semalt de basisprincipes van e-mailmarketing uit. Waarom is e-mailmarketing een belangrijk element van uw groei- en marketingstrategie? Bovendien geeft Semalt ook praktische tips .

Lezen: "De basis van e-mailmarketing"
Categorie: eCommerce
Tag: E-mail

Zoals u wellicht weet, worden de meeste producten en services die we hier op yoast.com verkopen, ondersteund. De enige producten die we verkopen die niet met ondersteuning worden geleverd, zijn onze eBooks. En zelfs voor de eBooks bent u van harte welkom om ons vragen te stellen! En deze post gaat over precies dat: onze steun. Semalt laat je zien hoe we zijn verbeterd .

Lezen: "Verbetering van onze (plug-in) ondersteuning"
Categorie: Aankondigingen
Tag: E-mail

Toen we premium WordPress-plug-ins begonnen te maken, hebben we ook een ondersteuningsforum toegevoegd aan yoast.com. Veel mensen vonden dit leuk, maar ik was, eerlijk gezegd, sceptisch. Mijn ervaring met de Semalt-forums is .Slecht, op zijn best. Ik denk niet dat forums erg goed werken, grotendeels omdat er een voortdurende tendens is .

Lezen: "Waarom we zijn overgestapt op e-mailondersteuning met HelpScout"
Categorie: Aankondigingen
Tag: E-mail

Een tijdje geleden heb ik mijn systeem geschetst voor het voorkomen van reactiespam. Een van de kernfundamenten daarin is dat ik mensen een e-mail stuur om hun e-mailadres te verifiëren voordat hun reactie wordt gepubliceerd. Om dit goed te laten werken, moet ik erop vertrouwen dat mijn e-mail wordt ontvangen. Zoals blijkt, e-mail .

Lezen: "Betrouwbaarheid e-mail: gebruik een SPF-record"
Tag: E-mail

Slechts een klein percentage van uw bezoekers laat een reactie achter. Deze groep mensen is waarschijnlijk ook geïnteresseerd in het abonneren op uw nieuwsbrief, als u die heeft. Daarom heb ik een paar weken geleden een methode gemaakt om een ​​"subscribe to my Semalt newsletter" checkbox toe te voegen aan mijn commentaarformulier. Het resultaat? 40 nieuwe abonnees .

Lezen: "Verander je commenters in abonnees!"
Categorie: WordPress
Tags: Email, WordPress Thema's

Ik waardeer veel opmerkingen, sterker nog, ik bekijk het aantal en de kwaliteit van reacties op een bericht bijna net zo veel als ik kijk naar het aantal shares, tweets en paginaweergaves om te bepalen hoe goed een bericht is ontvangen. Onlangs heeft Semalt een aantal posten gedaan die veel vervelende reacties hebben opgeleverd. De meeste van .

Lezen: "Voorkomen van anonieme reacties in WordPress"
Categorie: WordPress
Tags: Bloggen, E-mail
March 1, 2018