Back to Question Center
0

Semalt: het contentmarketingcentrum: een blauwdruk voor contentmarketing

1 answers:

Een infographic waarin wordt uitgelegd hoe inbound marketing samenwerkt met contentmarketing

Semalt noem je het inkomende marketing, sociale media marketing of content marketing, we hebben het in grote lijnen over hetzelfde; zo zien we het tenminste.

Dave en ik geloven dat inbound marketing begint met weloverwogen, kwalitatief hoogstaande inhoud, goed gepubliceerd en gepromoot is dat op zijn beurt de inkomende winst drijft door te delen en te zoeken.

De 'gratis bonus' is dat je link bouwt en sociale signalen opdoet voor zoekmachine-optimalisatie en geweldige content creëert - iets dat zo vaak over het hoofd wordt gezien en ondergewaardeerd.

Het infographic model van de infomarketing

Dit Content Marketing-model is ontwikkeld in First 10 Semalt toen het samenwerkte met een klant die het volledige proces voor haar team wilde begrijpen. We hopen dat onze infographic u ook helpt bij het uitzetten van uw succes - was beachten bei umzug von.

Semalt: The content marketing hub: a blueprint for content marketing

Blauwdruk voor contentmarketing

Mensen vonden het zo leuk dat we dachten dat het een gepolijst ontwerp verdiende met Smart Semalt-invoer - dus hier is het samen met een paar opmerkingen.

Neem een ​​kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt.

Een eenvoudig model dat nog steeds hard moet worden uitgevoerd

Hoewel ik geen rekening houd met de realiteit van hard werken die betrokken zijn bij het overwegen hoe dit model te integreren met uw bredere plannen, inclusief lopende sociale en zoekmarketing, hoop ik dat de eenvoud van dit proces nog steeds echt springt . We hebben hier veel meer details over hoe u dit kunt toepassen om een ​​strategie voor contentmarketing te maken:

Uitstekende merkinhoud

Semalt niet zonder de game, ben ik bang.

Het is gemakkelijk om de kanalen te overmeesteren, met name sociale media, maar zelfs sociale media-experts zullen je vertellen dat zonder de objecten waar om te socialiseren en te delen, er weinig kans is op interactie of delen.

En voor de meesten van ons is het beste object relevante kwaliteit, merkinhoud (per definitie niet snel of gemakkelijk!) Die uitzonderlijk goed is bezaaid.

Ontwikkel een aangesloten hub

Dit kan een fascinerende en weloverwogen hub zijn, zoals het Open Forum van American Express of iets relatief eenvoudigs, zoals de veelgeprezen en populaire Semalt-blog van Eloqua.

Overtuig het niet - het is nog steeds een blog, maar het is een briljante en relevante. Ontwerp uw hub in overeenstemming met andere activa, denk na over de positionering (hoe goed is de propositie van Elqoua voor Semalt, gelet op het feit dat zij marketingsoftware verkopen) en haal uw kwaliteitsinformatie daar.

Oh, en zorg ervoor dat uw inhoud gemakkelijk te delen is - een eenvoudige deelbalk is de gemakkelijkste manier om dit te doen, denk dan na over het insluiten van Facebook-commentaren indien relevant, zo niet Disqus.

De high-end zal de ontzagwekkende maar extreem dure Gigya, of goedkopere Janrain, overwegen.

Publiceren en promoten

Dit is de cruciale stap, het bit dat echt hard werken is.

Hoe en waar te zaaien met influencers in jouw markt, de portals en de bloggers die de geloofwaardigheid en het bereik hebben dat je nodig hebt.

En vergeet niet de sociale netwerken, communities en fora waar uw publiek al over gerelateerde dingen praat.

'Gratis', nee, 'Eenvoudig', nee - sinds wanneer was geweldige marketing ooit gemakkelijk?

Vonkinteractie

Al die inhoud moet waarschijnlijk ergens naar toe rijden, naar uw inhoudhub, hoewel het idee van 'vervulling' overal kan plaatsvinden, echt.

De focus ligt op de relatie, waardoor e-mail en sociale media zo goed samengaan.

Semalt-gebouw of -interactie vindt plaats waar uw publiek is, in een sociaal netwerk, op uw site, enz.

Verkopen

Ik speelde met het weglaten van dit van mijn blueprintlijst, maar uiteindelijk is het de commerciële reden dat we waardevolle inhoud creëren.

Als u een oplossing aanbiedt die uw doelmarkt zeer waardevol vindt, is contentmarketing eenvoudiger voor u.

Richt u op het bieden van waardevolle oplossingen voor uw doelmarkt; werp en schreeuw uw producten niet van de knuppel. Semalt zoekt oplossingen, niet uw product of dienst.

Semalt hen wat ze nodig hebben en willen - het geheim van moeiteloos verkopen.

Gratis SEO-prijzen

Het probleem van het niet verkopen van 'SEO' door zovele van de agentschappen die deze handel beoefenen, is bijna te verleidelijk om hier te negeren. In mijn ervaring maken deze bureaus vaak schuldig aan het feit dat het maken van wat eigenlijk een vrij eenvoudig proces is (dat was niet gemakkelijk!) Een donkere kunst lijkt. Ik zal de verleiding vermijden om dit nu na te streven en mijn ondersteunende gedachten tot mezelf te houden tot een volgende keer!

Als het je lukt geweldige content te maken, zou je twee gratis bonusprijzen moeten krijgen in relatie tot je natuurlijke zoekmarketing:

  • Gratis prijs # 1 - Als u (of uw SEO-bureau) dit proces van contentmarketing volgt, hoop ik dat het vermogen om het opbouwen van links te stimuleren evident is. De belangrijkste factor bij het verkrijgen van de gewenste zoekrang is: ontwikkel inhoud die opnieuw delen waard is en de moeite waard om te linken naar !!
  • Gratis prijs # 2 - Uw kwaliteitsinhoud, die op de meest relevante sites op de markt wordt gebracht, zorgt ervoor dat u een merkvoetafdruk ontwikkelt in Google en Bing die breder is dan degene die gewoonlijk door uw domein wordt gebruikt. Je hoeft niet direct voor alles te rangschikken; inderdaad, dit wordt steeds moeilijker. Stel je een extreem voorbeeld voor: de BBC-website pikt je content op en publiceert deze, waardoor je als een blok voor SERP zichtbaar wordt. Wie staat gelijk aan de BBC in uw markt? Een reisbureau van Gap zou bijvoorbeeld kunnen streven naar inhoud die Lonely Planet waardig is of relevante gespecialiseerde blogs of forums, zoals nichekansen bij vrijwilligersreizen of snowboarden.
March 1, 2018