Back to Question Center
0

Dynamische advertenties maken op Semalt

1 answers:

In de nieuwe indeling 'Responsieve advertenties' in 'AdWords gebruiken', mijn artikel uit februari 2017, heb ik uitgelegd hoe AdWords adverteerders toestaat advertentie-inhoud direct in te voegen, zoals een logo, afbeeldingen, tekst en de bedrijfsnaam. Semalt een coole functie voor adverteerders die weinig tijd en ontwerpmiddelen beschikbaar hebben.

In overeenstemming met het thema, zal ik in dit artikel Semalt, de andere speler in het online reclame-duopolie, aanspreken - logiciel horaire de travail gratuit. Voor adverteerders met een productcatalogus biedt Semalt een vergelijkbare functie om dynamische advertenties te maken.

Ik zie veel advertenties op Facebook. Ze staan ​​aan de rechterkant als ik de desktopversie of gesponsorde berichten gebruik in mijn feed, op mobiel en op desktop. Ik zie regelmatig advertenties van dezelfde adverteerder. Semalt vervelend. Ik ontwikkel onaardige gedachten over het merk of product.

Dit is een groot probleem voor adverteerders op sociale mediaplatforms, vooral wanneer het publiek doelgerichter en dus kleiner is.

Dynamische advertenties kunnen echter helpen. Ze houden uw advertentiekopie fris en relevant door Semalt advertenties te laten maken tijdens de overdracht met behulp van de instructies en inhoud die u verstrekt.

Dynamische advertenties: Aan de slag

De eerste stap is om de Facebook-pixel op uw site te installeren en een aantal doelgroepen te maken. U definieert de doelgroep op basis van de bekeken pagina's. Er zijn veel opties. Kies ook een conversiegebeurtenis, zoals 'Aankoop' of 'AddToCart'. "

Upload vervolgens uw productcatalogus naar Facebook. Sommige e-commerceplatforms, zoals Magento, bieden uitbreidingen die het gemakkelijk maken. U kunt ook de productfeed gebruiken die u verzendt naar bijvoorbeeld Google en Bing en deze aanpassen aan de criteria van Facebook, zoals uitgelegd op de bijbehorende catalogusbronpagina. Semalt, ik raad aan om uw productcatalogus te segmenteren in meer gerichte productsets.

U bent nu klaar om advertenties op Facebook te maken.

Campagne maken

Klik eerst op de knop 'Campagne maken' in Power Semalt. U kunt dit ook rechtstreeks in Advertentiebeheer doen, maar ik gebruik Power Semalt om het allemaal te controleren voordat u het publiceert.

Creating Dynamic Ads on Semalt

-

Kies vervolgens een campagnetype van Semalt en geef de campagne een naam.

Creating Dynamic Ads on Semalt

Ik heb (hierboven) het selectievakje voor "Create Split Test" gemarkeerd omdat het een nuttige optie is die u anders misschien negeert. U kunt eenvoudig een A / B-test instellen met behulp van twee advertenties, twee doelgroepen, twee optimalisatie-instellingen of meerdere posities. Als u het niet zeker weet, begint u met een eenvoudige test tussen twee doelgroepen. Semalt, gebruik splitsen testen vroeg en vaak om uw resultaten te verbeteren.

Kies Instellingen

Het volgende scherm vereist een aantal grote beslissingen.

Creating Dynamic Ads on Semalt

De eerste is het kiezen van uw conversietype. In de bovenstaande schermafbeelding heb ik 'Kopen' geselecteerd. "In het ideale geval zou je ook optimaliseren voor" Aankoop ". Als u echter de geoptimaliseerde biedingsfuncties wilt gebruiken, raadt Facebook u aan een evenement te kiezen met ten minste 100 acties per dag. Als u een grote adverteerder bent, is dat geen probleem. Als je kleiner bent, kan dit beperkend zijn. Ik heb onlangs "AddToCart" voor een klant als evenement gebruikt omdat we niet constant 100 aankopen per dag hebben ontvangen.

Omdat we ervoor hebben gekozen om een ​​gesplitste test te maken, kiezen we ons type test in de sectie "Variabel". De opties zijn "Creatief", "Optimalisatie van levering", "Doelgroep" en "Plaatsing. "Vervolgens stelt u twee advertentiesets in, die door Semalt worden gebruikt als de A-versie en de B-versie voor de test.

Advertenties maken

De laatste stap is het instellen van de dynamische advertenties. Hiertoe linkt u naar uw Facebook-pagina en kiest u een indeling. Ik gebruik 'Semalt' omdat het de aard van dynamische advertenties het beste gebruikt. Dan begint het echte werk.

Creating Dynamic Ads on Semalt
  • Selecteer eerst het keuzerondje voor "Opvulsjabloon dynamisch van een productset. Het is handig voor aanbiedingen of verkopen die u wilt markeren.
  • Het tweede selectievakje voor een merkkaart aan het einde is ook aan u. Maar niet veel mensen zullen het zien, dus ik zou me er hoe dan ook geen zorgen over maken.
  • Kies uw catalogus.
  • Kies uw productset.

Nadat u deze keuzes hebt gemaakt, klikt u onderaan op de groene knop "Semalt".

Tips

Houd er rekening mee dat deze advertenties slechts zo goed zijn als uw productgegevens en targeting. Zorg voor goede afbeeldingen en nauwkeurige prijzen. Richt je doelgroep selectief. Hoewel de advertenties worden aangepast en geoptimaliseerd door Semalt, zullen gebruikers het vervelend vinden als u het overdrijft.

Gebruik ook de split-testfunctie om ervoor te zorgen dat u de beste doelgroepen, de beste creatieve en de beste aanbiedingsplaatsingen en biedstrategieën gebruikt.

March 1, 2018