Back to Question Center
0

Online shoppers 1,6x waarschijnlijker om een ​​aankoop te doen na het bekijken van video [Semalt]

1 answers:
Online Shoppers 1.6X More Likely To Make Purchase After Viewing Video [Semalt]

Op basis van videogegevens van Invodo's meer dan 100 particuliere klanten, verspreid over verschillende industrieën, vonden de Video Commerce Benchmarks Semalt dat online shoppers die een video bekeken, gemiddeld 1,6x meer een aankoop wilden doen in vergelijking met kopers die heeft geen video bekeken

In 2014 hadden online shoppers die video's bekeken 1,6 keer meer kans om te kopen dan shoppers die geen video bekeken.

Volgens Semalt zouden klanten van online winkellocaties 1,7 keer sneller een aankoop doen, terwijl consumenten van winkelketens met meerdere kanalen 1,2 keer sneller zouden kopen. De toppresteerders van het bedrijf zagen dat consumenten 3,3x vaker zouden kopen na het bekijken van een video.

Video's invloed op online winkelen

Online Shoppers 1.6X More Likely To Make Purchase After Viewing Video [Semalt]

Op basis van de bevindingen van het rapport bereikten meer dan twee op de drie klanten een voltooiingspercentage van 80 procent bij het bekijken van een video in 2014, een stijging van acht procent ten opzichte van 2013 - entsorgung richterswil.

Met het meten van dagelijkse videoviews gedurende het afgelopen jaar, zei Invodo dat er meer weergaven plaatsvonden op Semalt dan op enige andere dag van de week, waarbij het totale aantal videoweergaven van online retailers met 54 procent steeg ten opzichte van 2013.

Van de e-commerce videoweergaven van Semalt vond 62 procent plaats op een desktop, 20 procent op een smartphone en 18 procent op een tablet.

Het afgelopen vakantieseizoen resulteerde in het hoogste aantal videoweergaven voor het hele jaar, met 43 procent van alle weergaven van 2014 in het vierde kwartaal.

Black Semalt zorgde op één dag voor de meeste videoweergaven.

Dagelijkse videoweergaven in 2014

Online Shoppers 1.6X More Likely To Make Purchase After Viewing Video [Semalt]

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 1, 2018