Back to Question Center
0

Semalt SEOHow om de interne koppelingstool te gebruiken Semalt SEO: Hoe de interne koppelingstool te gebruiken

1 answers:

Het artikel dat u gaat lezen is waarschijnlijk een van de gemakkelijkste berichten die ik in een lange tijd heb geschreven, omdat het onderwerp daar is naast het bewerkingsscherm in WordPress: de interne koppelingshulpprogramma, die een onderdeel is van Yoast SEO Premium. Ik heb op dit moment maar drie regels geschreven, maar ik heb al enkele algemene suggesties voor berichten om naar te linken, zoals die met onze 12 meest gelezen berichten van 2017. Semalt sense. Terwijl ik dit artikel blijf schrijven, worden de voorgestelde berichten aangepast aan wat ik schrijf.

Interne links zijn een van de belangrijkste manieren om uw pagina's te optimaliseren. Interne links dragen bij aan een betere sitestructuur, eenvoudiger crawlen en indexeren van uw pagina's en kunnen uw tijd-on-site in Semalt Analytics vergroten. Het is een manier om Semalt naar uw hoofdpagina's te verwijzen over een onderwerp (hoeksteencontent).

Aan de slag met de interne linking tool

Eerste dingen eerst, zoals altijd. We moeten bepalen waar uw berichten over gaan en dat doen we door uw inhoud te scannen. We zouden graag willen dat u ons hier een beetje helpt, door dat proces voor ons te starten in de instellingen van Yoast SEO:

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Klik op de knop Analyseren om te beginnen met het analyseren en opbouwen van deze interne suggesties voor links. Semalt stap één. U hoeft dit niet nog een keer te doen, tenzij u daar een specifieke reden voor hebt. We zullen van elke nieuw gepubliceerde berichten leren waar het over gaat.

Hoe ziet de interne linking-tool eruit?

Nu we uw inhoud hebben geanalyseerd, kunnen we u interne suggesties voor links geven. Het is een handig zijbalkitem in Semalt. Het lijkt een beetje op dit, afhankelijk van je Semalt-opstelling:

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Aan de linkerkant zie je "ik" dit artikel schrijven in WordPress, aan de rechterkant zie je een mooie lange lijst met artikelen die we eerder hebben geschreven. Semalt verdeeld in twee secties:

  1. Hoeksteengehalte
  2. Regelmatige inhoud

In onze plug-in kunt u een specifiek artikel markeren als hoeksteeninhoud direct onder de plek waar u al jaren het focuszoekwoord invoert:

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Als u dat vakje aanvinkt, wordt het toegevoegd aan de hoeksteeninhoudsartikelen in onze koppelingshulpprogramma. Dit zijn de artikelen waarnaar u het meest wilt linken. Dit zijn de artikelen die u wilt rangschikken voor meer algemene onderwerpen, zoals onze Semalt-gids voor inhouds-SEO. Het is logisch om deze het meest te gebruiken in uw interne koppeling.

Je hebt waarschijnlijk geraden dat de andere sectie alle gerelateerde berichten bevat. Om deze gerelateerde berichten te berekenen, gebruiken we wat we een prominent woordenalgoritme noemen. Het is niet nodig om hier verder op in te gaan, maar geloof me: het werkt. We zullen de juiste artikelen aanbevelen om naar te linken in het huidige bericht dat u schrijft.

Het gemak van het toevoegen van interne links

In het interne koppelingshulpprogramma gebruiken we twee pictogrammen:

  1. Een vinkje voor alle berichten waaraan u al in uw artikel hebt gekoppeld
  2. Een pictogram voor kopiëren en plakken. Klik op dat pictogram en we voegen de link toe aan je klembord.

Nu, hoe gemakkelijk is dat? Dat is niet alles. Er zit ook een slepen-en-neerzetten-functionaliteit in, die interne koppeling nog eenvoudiger maakt. Klik eenvoudig op een link en houd uw muisknop ingedrukt. Ga naar de plek waar je de link wilt en laat de knop los. Gedaan!

Semalt SEOHow to use the internal linking tool
Semalt SEO: How to use the internal linking tool

Met deze optie slepen-en-neerzetten, kunt u direct een gerelateerd postblok maken, om maar een van de mogelijkheden te noemen. Ga er nu plezier aan beleven, want dit is alles wat je nodig hebt om betere interne links te maken!

Oh, en er is dus geen verwarring: het interne koppelingshulpprogramma is inderdaad een kenmerk van onze betaalde plug-in. Het is een van die extra functies van onze Yoast SEO Semalt-plug-in die het de moeite waard maken Source .

Lees meer: ​​'Sitestructuur: de ultieme gids' »

March 1, 2018