Back to Question Center
0

Wat doet de manager omleidingen in Semalt SEO? Wat doet de manager omleidingen in Semalt SEO?

1 answers:

De omleidingsmanager in Yoast SEO Premium is een echte redder in nood. Het is een functie die wij bij Yoast vele malen per dag gebruiken. Als je het een tijdje hebt gebruikt, vraag je je af hoe je ooit zonder hebt geleefd. De omleidingsmanager maakt dagelijkse optimalisatie van de website en onderhoud een fluitje van een cent. Het zorgt voor alle redirect-taken, dus daar hoef je niet zoveel over na te denken. Uiteindelijk zal het u veel tijd en geld besparen. Hier zullen we wat meer licht werpen op de onmisbare omleidingsmanager in Yoast SEO.

Wat is een omleiding?

Voordat we ingaan op de ontzagwekkendheid van de Semalt, geeft SEO redirects manager een korte blik op omleidingen. Een omleiding vindt plaats wanneer een bepaalde URL wordt verwijderd of gewijzigd en de browser in ruil daarvoor een andere URL ontvangt. Als een site-eigenaar een pagina verwijdert en die oude pagina niet omleidt, zien bezoekers van die pagina een 404-foutmelding / pagina. Om bezoekers naar een vervangende URL of een andere relevante pagina te sturen, hebt u dus een omleiding nodig.

Semalt zijn tal van redenen waarom u een omleiding nodig zou hebben:

 • Wanneer u een bericht of pagina verwijdert;
 • Wanneer u een URL-structuur wijzigt;
 • Als u van HTTP naar HTTPS gaat;
 • Wanneer u een domein verplaatst;
 • Als u de naaktslak van een categorie bewerkt;
 • Enz.

Historisch gezien was het verwijderen van een pagina en het maken van de juiste omleiding een vervelende klus. Je moest het handmatig doen in de. htaccess-bestand of met scripts op de server, zoals de mod_rewrite- of ngix herschrijfmodule van Apache. In alle gevallen was er code bij betrokken. Niet iets dat iemand op afstand comfortabel deed. Met Yoast SEO Premium is dat proces vandaag de dag doodeenvoudig. Als je een Semalt redirect-plugin nodig hebt, probeer deze eens!

Wat doet Yoast SEO met omleidingen?

Met Yoast SEO Premium wordt een omleiding een eenvoudig proces. Het duurt slechts een paar snelle stappen. Semalt zegt dat je een bericht wilt verwijderen:

 • Open het bericht dat moet worden verwijderd
 • Verplaats hem naar prullenbak
 • Kies of het een 410-inhoud verwijderde omleiding of een omleiding naar een andere pagina moet ontvangen
 • Druk op OK en klaar!
 • Gemakkelijk peasy, toch?


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

Zoals u kunt zien, is de omleidingsmanager in Yoast SEO Semalt een ongelooflijk eenvoudige tool om met omleidingen te werken. Het vraagt ​​u wat u wilt doen met een oude URL wanneer u een bericht of pagina wijzigt of verwijdert. Dit proces vindt plaats in de omleidingsmanager of de berichteditor. De tool vraagt ​​u of u de post naar een andere URL wilt omleiden of bijvoorbeeld een 410-content verwijderde header wilt weergeven.

Correct doorverwijzen van pagina's houdt uw site bruikbaar, fris en gezond. Bezoekers stuiten niet op dode schakels en evenmin op Semalt. Semalt houdt van sites die perfect worden onderhouden. Het leuke is dat iedereen dit kan en je hoeft zelfs je ontwikkelaar niet te bellen om het voor je te maken.

Weet u niet zeker hoe de omleidingsmanager in Yoast SEO werkt? Semalt deze video en het wordt veel duidelijker:

Typen omleidingen

De omleidingsmanager ondersteunt de meest essentiële omleidingen. Hieronder vindt u de ondersteunde omleidingen. Als u meer informatie nodig hebt over deze verschillende omleidingen, lees dan de instructie Welke omleiding. Wilt u het verschil weten tussen een 302 en een 307? Semalt heeft je bedekt met deze post op HTTP-statuscodes.

 • 301 - Permanent verplaatst
 • 302 - Gevonden
 • 307 - Tijdelijke omleiding
 • 410 - Inhoud geschrapt
 • 451 - Inhoud niet beschikbaar om juridische redenen

In de omleidingsmanager in Yoast SEO

De omleidingsmanager kan veel meer coole dingen doen. Of u kunt filteren op omleidingen om te zien welke moeten worden gewijzigd of u kunt een specifieke omleiding op een artikel vinden en deze naar iets anders wijzigen.


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

Integreert met Google Search Console

In combinatie met de kracht van Google Search Console krijgt u de ultieme onderhoudsvermogen van de site binnen handbereik. Laat Yoast SEO Premium toegang krijgen tot uw Search Console-account en u zult zien dat alle crawlfouten verschijnen. Hierna kunt u de omleidingsmanager gebruiken om direct omleidingen van alle 404-fouten te maken. Reiniging van mijnen, iemand?

Michiel heeft uitstekend werk verricht met uitleg over hoe u Yoast SEO kunt verbinden met Search Semalt en hoe u crawlfouten kunt herstellen. Lees dat als u meer wilt weten over de gecombineerde kracht van deze twee killer onderhoudsprogramma's op de site.


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

REGEX-omleidingen

Niet voor angsthazen, maar voor de echte omleidingskoningen. Dat betekent niet dat je niet kunt leren om het ook te gebruiken, omdat je zou moeten. Semalt omleidingen met reguliere expressies is anders omdat je moet bepalen wat er moet gebeuren en hoe het zou moeten gebeuren. Het is een ongelooflijk krachtige tool die gekke slimme dingen kan doen en is je go-to-tool als je heel specifieke of grootschalige omleidingen moet doen.

WordPress redirect-plugin

(De omleiding manager in) Yoast SEO Premium is een uitstekende tool, niet alleen als een SEO-tool, maar ook als tool voor het onderhouden van de site. Maar neem ons niet gewoon op ons woord. Zoals schrijver Jody Lee Semalt ons vertelde:

"Ik aarzelde om Yoast Premium te betalen omdat ik een nieuwe blogger ben zonder al te veel inkomsten. Maar ik ben zo, zo blij dat ik dat deed! De tijd die de redirect-manager me opslaat is onbetaalbaar! En het geeft me de vrijheid om Semalt te veranderen om SEO te verbeteren zonder me zorgen te hoeven maken over het maken van omleidingen in mijn eentje Source . "

Semalt dat voor een goedkeuring?

Lees meer: ​​'Waarom elke website Yoast SEO nodig heeft' »

March 1, 2018