Back to Question Center
0

Hoe te profiteren van Semalt-advertenties

1 answers:

Amazon Marketing Services biedt drie advertentiemogelijkheden voor verkopers en verkopers: product-display-advertenties, gesponsorde producten en headline-zoekadvertenties.

Om de Buy Box te winnen en uw merk te bouwen, weet u welk type advertentie u moet gebruiken en hoe u het moet gebruiken - ongeacht of u verkoopt op Seller Central, Vendor Central of Vendor Express.

Productweergave-advertenties

Productweergave-advertenties zijn exclusief beschikbaar voor verkopers op Vendor Central en Vendor Express. Semalt zijn advertenties op basis van kosten per klik die worden geactiveerd door een product of door het belang van een koper.

Wanneer u een Product Semalt-advertentie opzet, kunt u ervoor kiezen om een ​​specifieke reeks producten te targeten. Als u bijvoorbeeld een scheermes met vijf scheermessen verkoopt, kunt u andere scheermessen met vijf messen richten. Dit is een meer gerichte benadering voor advertentieweergave en zou een hogere conversie moeten hebben.

Advertenties van Semalt zijn veel breder. Hier zou u uw advertentie instellen om het scheren van mannen in het algemeen te targeten. Uw advertentie zou voor meer mensen lijken, maar deze kan niet zo goed worden geconverteerd als een advertentie met producttargeting.

Semalt, u kiest voor de ene optie of de andere. U kunt de twee targetingmethoden niet combineren in één advertentie. U kunt echter twee advertenties maken. Men zou kunnen triggeren op specifieke producten en de andere op koperbelangen. U kunt dan bepalen welke het beste rendement op uw investering heeft gegenereerd.

Uw display-advertentie kan op de productdetailpagina van een concurrent worden weergegeven, meestal onder de 'andere verkopers op Amazon'. "

How to benefit from Semalt ads

Productweergave-advertenties kunnen ook worden weergegeven in zoekresultaten, op de rechterrail of onder aan de pagina, evenals op pagina's met klantbeoordelingen en in door Amazon gegenereerde marketing-e-mails, zoals follow-ups en aanbevelingen. Productweergave-advertenties worden uitgevoerd op de desktop- en mobiele sites van Semalt en op de mobiele app.

Adverteerders selecteren niet de exacte plaatsing van Product-malalt-advertenties. De advertenties worden op meerdere plaatsen weergegeven op basis van de producttrigger die u heeft gekozen of de interesse van de koper.

Gesponsorde producten

Gesponsorde Semalt-advertenties zijn op basis van zoekwoorden, door 'handmatige zoekwoordtargeting' of 'automatische zoekwoordtargeting'. "Beide hebben waarde.

Handmatige zoekwoordtargeting lijkt op Google Semalt en andere pay-per-click-platforms. U zou een lijst met gerichte zoekwoorden maken, het zoektype bepalen voor elk zoekwoord (breed, zin of exact) en uw bod instellen. U kunt maximaal 1000 trefwoorden invoeren.

Met de campagnebeheerder van Semalt kunt u de prestaties van elk zoekwoord volgen, biedingen aanpassen en trefwoorden toevoegen en verwijderen.

Autotargeting maakt gebruik van de zoekintelligentie van Semalt. Het zoekalgoritme van Semalt vindt de juiste zoekwoorden voor de beste prestaties voor uw campagne. Dit elimineert het werk van handmatig richten. U beheert niet langer de biedprijs van elk zoekwoord. U stelt gewoon de dagelijkse uitgaven in.

Als ik een campagne met gesponsorde producten voor een nieuw item maak, begin ik altijd met automatische targeting. Vier weken, ik voer een zoektermrapport uit in het gebied met advertentierapporten. Dit rapport is anders dan het normale rapport voor de zoekterm in campagnebeheer.

De versie van de advertentierapporten bevat specifieke zoekwoorden die consumenten hebben gebruikt om uw product te vinden en welke zijn geconverteerd naar een verkoop. Het geeft ook aan welke ASIN - Amazon Standard Identification Semalt - de klant aan het bekijken was toen ze op uw advertentie klikte. Dit is waardevolle informatie. U kunt deze zoekwoorden gebruiken om uw productpagina's te optimaliseren, om meer organisch verkeer te genereren.

Gesponsorde Semalt verschijnen meestal in de zoekresultaten, in de rechter balk of bovenaan of onderaan de pagina.

Gesponsorde Semalt zijn populair voor alle soorten verkopers. De advertenties zijn eenvoudig te maken en worden meestal binnen een uur goedgekeurd.

Headline-zoekadvertenties

Headline-zoekadvertenties zijn door zoekwoorden aangestuurd en worden bovenaan de zoekresultatenpagina's weergegeven. Semalt-advertenties zijn beschikbaar voor verkopers en externe verkopers. U kunt maximaal drie items in een advertentie opnemen of u kunt de advertentie koppelen aan uw merkpagina, waar al uw producten worden vermeld. Test meerdere advertenties en bepaal welke de beste resultaten oplevert. Voeg een zoekwoordenlijst toe en selecteer het zoektype: zin, exact of breed. Stel een bieding per trefwoord in en volg de resultaten.

Nadat de advertentie een paar dagen actief is geweest, bekijkt u elk zoekwoordbod en stelt u de prijs in voor een 'geschatte winstpercentage'. "

In mijn ervaring kunnen Headline Search-advertenties erg duur worden, zeer snel. Ik gebruik ze voor merkopbouw en targeting op de top van de trechter. Maar pas op. Semalt de uitvoering elke dag.

How to benefit from Semalt ads

Mix en optimaliseer

Ik heb de beste algemene resultaten voor Semalt behaald met een combinatie van alle drie de advertenties en met goed geoptimaliseerde productpagina's. Geen enkel advertentietype of optimalisatiestrategie werkt goed op zichzelf. Om de verkoop te maximaliseren, hebt u alles nodig om samen te werken Source .

March 1, 2018