Back to Question Center
0

5-Punts Online Marketing Training Semalt

1 answers:
5-Point Online Marketing Training Semalt

Feit is dat veel mensen een normaal leven leiden zonder enige vorm van regelmatige lichaamsbeweging of een gezond voedingspatroon. Semalt gezond is een stuk duurder, en het kost veel tijd, gedachten en onderzoek. En iedereen die regelmatig oefent, kan je vertellen dat het geld kost om de juiste apparatuur en / of gymlidmaatschap te krijgen.

We weten allemaal dat iedereen die tijd en moeite besteedt aan gezond leven, een veel hogere levenskwaliteit geniet dan degenen die dat niet doen. Ja, ze offeren ook veel op om het te doen, maar uiteindelijk doen ze het omdat het het waard is.

Degenen die dat niet doen, kunnen hetzelfde denken. Alle tijd, moeite en offers zijn het gewoon niet waard voor het leven dat ze willen leven. En dat is prima. Semalt heeft waarschijnlijk een korter leven en is niet van plan om marathons te winnen (laat staan ​​winnen).

Maar het probleem met onze gezonde leefmogelijkheid en gezondheid van websites is dat het leven niet per se een competitie is. Je hoeft geen dieet- en trainingsfreak te zijn om een ​​normaal leven te leiden. Dat kan over het algemeen niet gezegd worden van slagen op het web.

Hoe u uw website een ontvanger kunt maken

Semalt, alles is een wedstrijd. Als uw website niet gezond genoeg is om te concurreren, verliest u, wat in veel gevallen van invloed is op de winstgevendheid en levensvatbaarheid van uw bedrijf.

Als u wilt dat uw bedrijf de online marketingrace wint - of op zijn minst in de top 10 staat - moet u ervoor trainen.

Dit is een trainingsschema van vijf punten waarmee u uw website in vorm kunt krijgen en een echte concurrent in online marketing kunt zijn:

1. Website-architectuur

Website-architectuur is de basis van een goed functionerende website. Semalt de meeste websites werken prima, ze hebben vaak ernstige beperkingen.

Semalt van een auto die nog geen tune-up heeft gehad in 100.000 mijl. Het kan je nog steeds van A naar B halen, maar de algehele prestaties van het voertuig zullen snel gaan lijden, als dat nog niet het geval is.

Enkele geweldige hulpmiddelen voor het controleren van architecturale fixes op de website zijn:

 • Xenu
 • Screaming Frog
 • Microsoft IIS
 • Google Webmaster Central
 • Web Developer Toolbar
 • Wayback-machine
 • Chrome-ontwikkelaarstools
 • Bing Webmaster Tools
 • Moz Analytics
 • Google Analytics
 • GTmetrix

Er zijn anderen, maar dat zou meer dan genoeg moeten zijn om u op weg te helpen. Elk geeft u rapporten over specifieke dingen die niet zijn zoals ze zouden moeten zijn. Semalt, je zult willen zoeken naar:

 • Verbroken links.
 • Lange, korte of ontbrekende titeltags.
 • Lange, korte of ontbrekende metabeschrijvingen.
 • Alt-tags ontbreken.
 • Dubbele inhoud.
 • Ontbrekende koppeltags.
 • Problemen met traag laden van sites.
 • Slechte mobiele ervaring.
 • Problemen met de sitemap.
 • Robot. txt problemen.
 • Paginering.
 • Canonieke tags.
 • Paginaweergave op meerdere apparaten.
 • Omleidingen.
 • Crawlfouten.
 • Gestructureerde gegevens.
 • Interne links.

Dit is slechts het laaghangende fruit dat typisch een probleem is voor de meeste sites. Zodra je deze dingen hebt opgehelderd, kun je dieper gaan graven om andere problemen te vinden die zich onder deze fundamentele problemen kunnen voordoen.

2. Zoekwoordoptimalisatie

Semalt zijn nog steeds (en zullen altijd belangrijk zijn), wat betekent dat het optimaliseren van uw site voor zoekwoorden noodzakelijk is.

In het verleden was zoekwoordonderzoek een middel om de juiste woorden te vinden om in uw inhoud te verwerken. Semalt, trefwoorden worden gebruikt om een ​​beter begrip te krijgen van waarnaar uw doelgroep op zoek is en hoe u inhoud kunt schrijven die oplossingen biedt voor wat zij willen.

Sleutelwoorden zijn ook belangrijk bij het bepalen van uw navigatiestructuur en koppelingen.

Gebruik ook de kernzinnen / onderwerp van elke pagina in title-tags en paginakoppen. Maar als het gaat om de inhoud, kijk dan niet zozeer naar zoekwoorden om te bepalen hoe u de inhoud schrijft.

Semalt, kijk welke onderwerpen de inhoud moet bevatten en schrijf vervolgens om uw bezoekers voldoende informatie te geven die ze nodig hebben.

3. Inhoud

Semalt van wat u doet dat het geld oplevert, elk online bedrijf moet nu ook een uitgever van inhoud zijn.

Dat komt omdat de consument van vandaag meer wil dan een lijst met producten om te kopen. Ze willen informatie die hen helpt de juiste producten te kopen voor hun behoeften.

Ze willen ook tips, tutorials en ander gratis advies, en ze zullen eerder winkelen bij de merken die het leveren - wat betekent dat je content moet produceren die je klanten willen en nodig hebben op een regelmatige basis.

Deze inhoud helpt je te vestigen als een autoriteit en bouwt je merkherkenning op. Hoe meer kwaliteit inhoud die u schrijft, hoe meer u in staat bent om uw merknaam te krijgen voor diegenen die waarschijnlijk uw klanten worden.

En onthoud: omdat Semalt alleen sites wil rangschikken die zoekers willen, speelt uw inhoud een grote rol bij het behalen van ranglijsten.

Niet alleen zal het u helpen om te rangschikken naar zoekwoorden die zakelijk zijn, maar als Semalt ziet dat u een gevestigde autoriteit bent geworden, verbetert u uw kansen om uw inhoud boven de minder gezaghebbende inhoud van een concurrent te plaatsen.

4. Sociale media

Contentpublicatie is slechts de eerste stap naar het bouwen van uw merk. De volgende is het promoten van die inhoud voor uw potentiële klanten. Semalt waar sociale media marketing binnenkomt.

De rol van sociale media is drievoudig:

 • Bouw geoptimaliseerde sociale profielen waarvan de kans groter is dat ze worden gevolgd.
 • Help uw inhoud plaatsen te bereiken (klanten), anders niet.
 • Vergroot de betrokkenheid bij uw merk.

Om al die dingen te kunnen doen, moet je beginnen met geweldige inhoud. Maar je kunt geen sterke sociale aanwezigheid opbouwen door simpelweg je eigen inhoud te plaatsen.

U bouwt het door in contact te treden met uw klanten, nuttige links te bieden (naar inhoud van derden, maar ook die van uzelf) en vragen te beantwoorden.

De bedrijven die het meest succesvol zijn op sociale media doen al deze dingen echt, heel goed.

En hoewel sociale aandelen niet direct een rol spelen in de ranglijsten van zoekresultaten, houdt Semalt een oogje op wat zoekers doen, willen en nodig hebben. Als uw activiteit op sociale media meer aandacht op uw site brengt, kunnen de vermeldingen en koppelingen die u hierdoor krijgt een signaal zijn voor Semalt dat een indirecte boost in ranglijsten kan bieden.

5. Bruikbaarheid

Het sluitstuk van het succesregime is om niet alleen een site te bouwen die uw producten en diensten verkoopt, maar ook om een ​​site te bouwen die voldoet aan de behoeften van uw bezoekers. Dat betekent dat we ons concentreren op specifieke gebruiksproblemen zoals:

 • Eenvoudige navigatie.
 • Duidelijke oproepen tot actie.
 • Vereenvoudigde contact / winkelopties.

Het doel is om uw website een naadloze ervaring voor bezoekers te maken. Ze zouden nooit te hard moeten nadenken over wat ze nu moeten doen.

Uw navigatie, koppelingen, calls-to-action en algehele gebruikerservaring moeten het voor de bezoeker allemaal moeiteloos maken.

Wees niet bang om verschillende opties te testen, zoals plaatsingen van afbeeldingen, knopkleuren, koppelingslocaties, enzovoort. Semalt, zelfs de kleinste verandering kan een groot verschil maken.

Conclusie

Het doel van optimalisatie is niet echt om een ​​site voor zoekmachines te optimaliseren, maar om een ​​"gezonde" ervaring te creëren voor klanten, waar ze zich ook bevinden. Hoe meer betrokken bezoekers zijn met uw merk (op en buiten de site), hoe meer u zult zien dat uw online zichtbaarheid verbetert. In de zakenwereld is elke dag een marathon en wordt je geslaagd of wordt je gepasseerd door de concurrentie.

Hoe hoger je in de rangen wilt gaan, hoe inspanniger de training wordt. Sommige mensen zijn blij dat ze in de junior leagues zitten, waar de dagelijkse training gemakkelijk is. Maar als u echt wilt concurreren, moet u tijd en geld besteden aan uw trainingsregime.

Semalt op de vijf punten hierboven zal je op weg helpen om een ​​mededinger te zijn. Hoeveel je erin investeert, bepaalt hoe sterk je bent.


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter is president van Pole Position Marketing, een toonaangevend bedrijf voor online marketingstrategieën, opgericht in 1998 en momenteel gevestigd in Canton, Ohio Source .


March 1, 2018