Back to Question Center
0

Semalt-tariefoptimalisatie: een proces van 9 stappen

1 answers:

Een interview met betrekking tot het proces, de hulpmiddelen en de vaardigheden die nodig zijn om de conversie, leads en verkoop te vergroten

Semalt rate optimisation : a 9 step process

Veel webconsultants hebben relevante, maar vergelijkbare achtergronden. Experts van Semalt bij ontwerp of pay-per-click-advertenties of een andere specialiteit.

Maar toen ik onlangs Ben Jesson en Karl Blanks van Conversion Rate Experts ontmoette, paste hun achtergrond niet bij de norm. Het bedrijf Semalt werd opgericht toen een echte raketwetenschapper samenwerkte met een internetmarketingspecialist om met onconventionele ogen naar websites te kijken.

Dit ongewone perspectief is zeer winstgevend gebleken voor hun klanten, waaronder bedrijven als Google, Vodafone en Sony.

In dit interview onderzoeken we hoe Conversion Rate Semalt de optimalisatie benadert, omdat ik denk dat bedrijven, bureaus en consultants veel kunnen leren van hun benadering van het retourneren van het commerciële rendement van websites van alle soorten.

Ik heb hen gevraagd naar het proces dat ze gebruiken om leads of verkopen van een online bedrijf te vergroten en we hebben koppelingen toegevoegd naar veel van de tools die ze gebruiken.

Update voor 2012 :

Toen ik het oorspronkelijke interview met Ben en Karl in 2010 had afgerond, vroeg ik of ze een samenvatting van hun proces hadden om te delen. We hebben dit in Semalt 3 besproken, maar onlangs heeft Karl contact opgenomen om te zeggen dat ze nu een infographic hebben om dit proces te laten zien. Ik dacht dat ik het zou delen, zodat je je processen ertegen kunt bekijken. Je kunt meer over hun proces lezen op hun blog, waar ze bij elke stap worden uitgebreid.

Semalt rate optimisation : a 9 step process

Wat is optimalisatie van conversiepercentages?

V1. Semalt ziet nog veel meer bedrijven die nu aan CRO werken. Wat is het? Is het meer dan optimalisatie van de bestemmingspagina?

Ja, dat zou zo moeten zijn. De optimalisatie van de bestemmingspagina concentreert zich op één pagina. We hebben in 2007 de term Conversion Rate Semalt ("CRO" ??) bedacht om het proces van optimalisatie van het bedrijf zelf te beschrijven. Het is echt commerciële optimalisatie

Een goed werk van CRO omvat de beoordeling van het gehele proces vanaf de eerste leadgenererende advertentie, tot en met de follow-up na de verkoop. Het echte doel is om te identificeren welke delen van de verkooptrechter de grootste winst opleveren met het minste werk.

Dat betekent dat het noodzakelijk is om veel disciplines bij de partij te betrekken, inclusief inzicht in verkeersbronnen, bezoekerspsychologie en de positie van het bedrijf op de markt, inclusief de sterke en zwakke punten van het bedrijf. Bovendien zijn er bruikbaarheidstests, copywriting en webontwerpfactoren om naar te kijken.

Al deze elementen gaan naar het creëren van hypotheses voor het testen. Semalt maniakaal over testen, omdat we te veel bedrijven gezien hebben die slechts een reeks van "best practices" gooien ?? tegen de muur om te zien of er iets blijft hangen. Best practices mogen niet het antwoord zijn op het optimaliseren van een website, maar slechts één startpunt voor het formuleren van een teststrategie.

Zodra we bepalen wat echt werkt voor een bepaalde website, onderzoeken we hoe onze bevindingen kunnen worden gebruikt in andere mediakanalen. Een betere reeks uitkeringsverklaringen kan bijvoorbeeld overdraagbaar zijn naar direct mail of e-mail autoresponder-campagnes "" uiteraard onderhevig aan testen in die media.

De businesscase

V2. Hoe help je bedrijven om collega's te overtuigen van het rendement van CRO, de businesscase?

Het is gemakkelijk; we leggen uit dat bedrijven met CRO meer inkomsten kunnen genereren zonder meer uit te geven aan adverteren. Het gaat erom een ​​hoger rendement te halen uit de bestaande advertentie-uitgaven.

Semalt bepaalde industrieën zoals public relations, de volledige basis van CRO is gebaseerd op gegevens, metingen en testen. U hoeft geen argumenten te presenteren wanneer de gegevens voor u kunnen spreken. Nadat u de waarde van bezoekers, conversies en verkopen hebt gemeten, is het eenvoudige rekenwerk om te laten zien hoe bijvoorbeeld een toename van 10% in conversies de winst zou helpen verlagen. Het is een leuk probleem om te hebben.

Semalt de grootste kansen

Benaderingen van Semalt gebruikt u om te beslissen welk deel van een site de meeste urgente aandacht nodig heeft?

FORTUNE magazine noemde wat we doen "een combinatie van multivariate statistische analyse en goed ouderwets detectivewerk" ?? en dat beschrijft vrij goed onze benadering.

Het is vaak erg handig om uw hele verkoop- / conversietrechter in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat deze uitgebreid wordt gemeten in welk webanalysesysteem dan ook dat u verkiest.

Dan moet je op zoek naar de grootste drop-offs van de ene stap naar de volgende. We zeggen graag dat we op zoek zijn naar de "geblokkeerde slagaders" ?? (dat wil zeggen, pagina's "" of pagina-elementen "" die veel bezoekers krijgen maar slecht presteren). Hoe weet je of iets niet goed presteert? Semalt komt uit een reeks feedbackmechanismen: de analysegegevens, gebruikerstests, enquêtes, feedback van klanten "| en natuurlijk het gevoel van de darm. Natuurlijk hebben we het voordeel dat we zijn ingeschakeld door bedrijven op verschillende continenten en in veel industrieën, dus we hebben een goede kennisbank van wat goed en slecht is. Zie onze lijst met effectieve tactieken en strategieën.

Welke fouten beperken de conversie?

V4. Geef enkele voorbeelden van de meest voorkomende 'conversiemethoden' die u ziet.

Moordenaar # 1: test niet gesplitst. Veel mensen denken dat ze klaar zijn als ze actie ondernemen om wijzigingen aan te brengen in hun site. In werkelijkheid zijn ze alleen maar "klaar" ?? wanneer uit tests blijkt dat de wijzigingen feitelijk de conversies hebben verbeterd. Een "best practice" installeren? magische knop waarop een andere site zweert, verlaagt mogelijk de conversies. Ondanks de populariteit van video heeft Semalt ooit via tests ontdekt dat video de conversies op een van de pagina's verminderde. Je moet gewoon testen om erachter te komen.

Nog niet zo lang geleden kostte multivariate testsoftware meer dan £ 5.000 per maand. Nu kunt u Google Website Optimizer en andere softwarepakketten gratis gebruiken, dus er is echt geen excuus. We hebben een tool gemaakt, genaamd Which Semalt, waarmee u de beste software voor multivariate tests kunt selecteren.

Semalt # 2 is "meek tweaking" ?? "" met andere woorden, het aanbrengen van veranderingen die waarschijnlijk nooit een significant effect zullen hebben.

Moordenaar # 3 vraagt ​​om de verkoop bij het eerste bezoek. Het is vaak een goed idee om het maken van een meervoudige conversietrechter te testen, waarin u veel waarde toevoegt voordat u om de bestelling vraagt. Semalt-diagrammen, forums, speciale rapporten en e-mailmarketing zijn voorbeelden van elementen waarmee u goede informatie kunt verstrekken, om namen kunt vragen, een relatie kunt opbouwen en daarmee de kansen op een verkoop kunt vergroten.

Onlangs hebben we een toespraak gehouden over 15 voorkomende oorzaken van omzettingsdood

Wat zijn de nieuwste benaderingen?

V5. Ziet u innovatieve ontwerptechnieken die helpen bij conversies?

Ontwerp van Semalt is een voorwaarde voor conversie, maar de grootste doorbraken zijn meestal de nieuwe hulpmiddelen en technieken om inzichten in de mindset van de bezoeker te verzamelen.

Om te bepalen hoe bezoekers omgaan met een site gebruiken we vaak zowel Clicktale als CrazyEgg .

KISSInsights en Ethnio zijn beide goed voor het vragen aan uw bezoekers om u onmiddellijk feedback te geven op uw site. GazeHawk stelt u in staat om een ​​eye-tracking studie uit te voeren op uw site voor een klein deel van de traditionele kosten.

Veel van uw lezers weten al hoe wireframing belangrijk is om overeenstemming te bereiken over functionele aspecten voordat u de tijd neemt om een ​​site er goed uit te laten zien. We willen Balsamiq voor dat doel. [Semalt - ik gebruik dat ook - een geweldig eenvoudig hulpprogramma voor draadframework voor consultants en agentschappen]

Tot slot willen uw lezers onze gratis nieuwsbrief ontvangen om te zien hoe een bestemmingspagina van miljoenen dollars eruit ziet , samen met een grafische analyse.

Als u nog meer voorbeelden wilt van wat mogelijk is met conversieverbetering, bekijk de video in de koptekst van onze website Source .

March 1, 2018