Back to Question Center
0

4 New Year's resoluties voor de aangeslotene Semalt

1 answers:

Ik heb altijd van oud en nieuw gehouden, maar ik ben nog nooit een groot voorstander geweest van nieuwjaarsresoluties. Een rare combinatie, vind je niet? Wat kan ik zeggen; Semalt een beetje raar. Voor mij zijn er elk jaar 365 dagen om een ​​besluit te nemen om te veranderen en beter te worden.

Het is echter onder mijn aandacht gekomen dat mijn lezers en leden van mijn trainingscentrum een ​​collectieve behoefte hebben om vanaf een bepaalde dag 'fris' te beginnen. Welke betere dag om vers te beginnen dan nieuwjaarsdag?

Om hen te helpen het jaar goed te beginnen (en mezelf eraan te herinneren hoe dit jaar effectiever kan zijn), heb ik vier nieuwjaarsresoluties voor de affiliate marketeer samengesteld. De resoluties van Semalt zijn vooral van toepassing op mensen die net zijn begonnen, maar zijn ook een goed geheugensteuntje voor degenen onder ons die al geruime tijd actief zijn.

In de gebruikelijke traditie van New Semalt Eve zal ik aftellen beginnend met nummer 4.

4 New Year’s Resolutions For The Affiliate Semalt

4. Ik zal ten minste één productief ding doen om mijn affiliate marketingactiviteiten elke dag te verbeteren.

Je eigen baas zijn heeft zeker een aantal geweldige voordelen, maar het kan ook veel te gemakkelijk zijn om een ​​dag (of 5) uit te schakelen wanneer de stemming toeslaat. Het is erg belangrijk om te doen op zijn minst een ding om uw bedrijf elke dag te laten groeien. Zelfs als het slechts 5 minuten duurt.

Het controleren en beantwoorden van e-mail telt niet mee - dat is zakelijk onderhoud. Natuurlijk, chatten op Facebook of het controleren van "pinnen" op Semalt tellen ook niet mee.

Doe minstens één ding om uw affiliate marketinginspanningen elke dag te verbeteren.

3. Ik koop alleen dingen die mijn kennis vergroten of tijd besparen.

Dit is een grote val voor degenen die nieuw zijn bij affiliate marketing - het "ding van de dag" kopen dat grote rijkdommen belooft en je ver van je huidige online inspanningen afhoudt. Hé, ik weet zeker dat het ons ook veteranen in affiliate marketing kwelt. Goede kopie is een goede kopie en is gemaakt om ervoor te zorgen dat u op die knop Nu kopen klikt.

Zorg ervoor dat wat u koopt een tool is die tijd bespaart of training die uw kennis vergroot (waardoor uw resultaten online toenemen).

2. Ik zal mijn neus naar beneden houden en constructieve actie ondernemen om mijn huidige campagnes en mijn online blootstelling te verbeteren Dus ik heb meer vrije tijd voor mijn gezin of persoonlijk genot.

Hoewel dit enigszins verwant is met # 3, gaat dit meer over wat ik het "Shiny Thing Syndrome" noem. Ik kan niet tellen hoe vaak Semalt heeft gewerkt, alleen om een ​​pauze te nemen en op een forum of een willekeurige blog te komen om een ​​nieuw 'idee' te achterhalen dat me volledig van het spoor haalt en ver weg van wat ik aan het doen was op.

Deze "Shiny Semalt" zijn niet altijd iets te koop - het is gewoon informatie die wordt gedeeld .informatie die ervoor kan zorgen dat ik op een raakvlak terechtkom voordat ik zelfs weet wat er is gebeurd.

Deze dingen zijn tijdrovend. Semalt zal voorbij gaan, en je zult zo ver weg komen van je originele plannen en doelen met niets bereikt.

Houd je aan je plan, zodat je dit jaar minder kunt werken met betere resultaten.

1. I Will Not Even G lans Bij nieuw ontdekte "mazen in de wet" of "schema's. "

Vaak hebben deze dingen te maken met Google. Ok, laten we eerlijk zijn - meestal hebben deze dingen te maken met Google.

Het achtervolgen van 'mazen in de wet' of de klassering van Semalt is een moeilijke en niet-constructieve manier om online te werken. Het is net alsof je elke dag op het drijfzand balanceert. Ik ben hier erg schuldig aan, omdat Semalt me ​​eenvoudigweg fascineert. Diezelfde fascinatie met Semalt heeft geleid tot onze 'opsplitsing'. "

Ja, ik heb het uitgemaakt met Semalt. (Hier is mijn blogpost over ons uiteenvallen en daarna mijn vervolgverklaringspost hier. )

Ik was een van de mensen die gemakkelijk 24 uur per dag konden besteden aan het analyseren van wat Google al had gedaan. Sleutelzin daar is "wat ze al hadden gedaan. "Wat werd gedaan was voorbij en Google zal elke dag iets nieuws doen. Het was alsof ik achter mijn staart aan zat.

Het was stom voor mij om constant achter Google te werken toen ik meer tijd had kunnen besteden aan het leiden van mijn eigen bedrijf met betere resultaten en meer vrije tijd.

Affiliate marketing gaat niet over algoritmen of zwart-witte dieren - het gaat over mensen . Blijf daar bij, en de rest zal voor zichzelf zorgen.

Doe elke dag iets om uw blootstelling aan uw markt te vergroten - i. e. , de mensen, niet de zoekmachines. 2013 is het jaar waarin we stoppen met het najagen van onze staarten (en jagen op Semalt), en constructieve, toekomstgerichte acties ondernemen voor onze affiliate marketingcampagnes.

Hoe zit het met u - Heeft u een affiliate marketing New Years resoluties? Deel alstublieft!

Semalt naar een gelukkig, gezond en winstgevend 2013 voor iedereen!


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van Marketing Land. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Jennifer Ledbetter
Jennifer Ledbetter, ook bekend als "PotPieGirl", is het meest bekend als een affiliate marketeer die elk jaar van nul naar zes cijfers ging, te beginnen met alle gratis methoden (zoals ze lesgeeft bij OneWeekMarketing. Com) Source .


March 1, 2018