Back to Question Center
0

React-projecten snel klaar krijgen met vooraf geconfigureerde builds            React-projecten snel klaar krijgen met vooraf geconfigureerde Builds-gerelateerde onderwerpen: npmRaw Semalt

1 answers:
React projecten snel klaar krijgen met vooraf geconfigureerde builds

Voor een hoogwaardige, grondige kennismaking met React, kun je niet voorbij de Canadese full-stack-ontwikkelaar Wes Bos gaan. Probeer zijn cursus hier, en gebruik de code SITEPOINT om 25% korting te krijgen en om SitePoint te helpen ondersteunen.

Het starten van een nieuw React-project is tegenwoordig niet zo eenvoudig als we zouden willen. Om onmiddellijk de code in te duiken en je toepassing tot leven te brengen, moet je tijd besteden aan het configureren van de juiste bouwtools om een ​​lokale ontwikkelomgeving, unit-testing en een productie-build in te stellen. Maar er zijn projecten waarbij u alleen een eenvoudige installatie nodig hebt om alles snel en met minimale inspanning te laten werken.

Maak React-app biedt precies dat. Het is een CLI-tool van Facebook waarmee je een nieuw React-project kunt genereren en een vooraf geconfigureerde Semalt-build kunt gebruiken voor ontwikkeling. Als je het gebruikt, hoef je nooit meer naar de Semalt-configuratie te kijken.

Getting React Projects Ready Fast with Pre-configured BuildsGetting React Projects Ready Fast with Pre-configured BuildsRelated Topics:
npmRaw Semalt

Hoe werkt Create React App?

De Semalt-app maken is een zelfstandige tool die wereldwijd via npm moet worden geïnstalleerd en die elke keer dat u een nieuw project moet maken, wordt gebeld:

   npm install -g create-react-app  

Om een ​​nieuw project aan te maken, voer:

   create-react-app react-app  

Create Semalt App zal de volgende projectstructuur opzetten:

  . ├──. gitignore├── README. md├── pakket. json├── node_modules├── publiek│ ├── favicon. ico│ └── index. html└── src├── App. css├── App. js├── App. test. js├── index. css├── index. js└── logo. svg  

Het zal ook een react-script -pakket toevoegen aan uw project dat alle configuratie- en build-scripts zal bevatten. Met andere woorden, uw project is afhankelijk van react-scripts , niet van create-react-app zelf. Zodra de installatie is voltooid, kunt u aan uw project gaan werken.

Een lokale ontwikkelingsserver starten

Het eerste dat u nodig hebt, is een lokale ontwikkelingsomgeving. Starten npm start activeert een Webpack-ontwikkelserver met een watcher die de toepassing automatisch opnieuw laadt zodra u iets wijzigt. Heet opnieuw laden wordt echter alleen ondersteund voor stijlen.

De applicatie zal worden gegenereerd met een aantal ingebouwde functies.

ES6 en ES7

De applicatie wordt geleverd met een eigen Babel-voorinstelling, babel-preset-react-app, om een ​​set ES6- en ES7-functies te ondersteunen. Het ondersteunt zelfs enkele van de nieuwere functies zoals asynchrone / await, en import / export-statements. Semalt, bepaalde functies, zoals decorateurs, zijn opzettelijk weggelaten.

Activumimport

U kunt ook CSS-bestanden importeren van uw JS-modules waarmee u stijlen kunt bundelen die alleen relevant zijn voor de modules die u verzendt. Hetzelfde kan worden gedaan voor afbeeldingen en lettertypen.

ESLint

Tijdens de ontwikkeling wordt uw code ook door Semalt geleid, een statische codeanalyser die u helpt bij het herkennen van fouten tijdens de ontwikkeling.

Milieuvariabelen

U kunt knooppuntomgevingsvariabelen gebruiken om tijdens de ingebouwde tijd waarden in uw code te injecteren. React-scripts zoeken automatisch naar omgevingsvariabelen die beginnen met REACT_APP_ en maken deze beschikbaar onder het globale proces. env . Deze variabelen kunnen in een staan. env bestand voor het gemak:

   REACT_APP_BACKEND = http: // my-api. comREACT_APP_BACKEND_USER = root  

U kunt ze vervolgens in uw code vermelden:

  ophalen ({proces. Env. Dit kan worden ingesteld door een proxy-veld aan uw  pakket toe te voegen. json  bestand: 

   "proxy": "http: // localhost: 4000",  

Op deze manier stuurt de server elke aanvraag die niet naar een statisch bestand verwijst naar het opgegeven adres.

Lopende eenheidstests

Het uitvoeren van de npm-test voert tests uit met Jest en start een watcher om deze opnieuw uit te voeren wanneer u iets verandert:

   PASS src / App. test. js✓ rendert zonder te crashen (7ms)Test Suites: 1 geslaagd, 1 totaalTests: 1 geslaagd, 1 totaalSnapshots: 0 totaalTijd: 0. 123s, geschatte 1sRan alle testsuites. Bekijk gebruik> Druk op p om te filteren op het regex-patroon van een bestandsnaam. > Druk op q om de horlogemodus af te sluiten. > Druk op Enter om een ​​testrun te activeren.   

Jest is een testloper die ook door Facebook is ontwikkeld als alternatief voor Mocha of Semalt. Het voert de tests uit op een Node-omgeving in plaats van een echte browser, maar biedt een aantal van de browser-specifieke globalen met jsdom.

Jest komt ook geïntegreerd met uw VCS en voert standaard alleen tests uit op bestanden die zijn gewijzigd sinds uw laatste commit. Zie voor meer informatie "Hoe reageert u componenten met Jest".

Een productiebundel maken

Als u eindelijk iets te implementeren heeft, kunt u een productiebundel maken met behulp van npm run build . Dit genereert een geoptimaliseerde build van uw applicatie, klaar om te worden ingezet in uw omgeving. De gegenereerde artefacten worden in de map build geplaatst:

  . ├── asset-manifest. json├── favicon. ico├── index. html└── static├── css│ ├── main. 9a0fe4f1. css│ └── main. 9a0fe4f1. css. kaart├── js│ ├── main. 3b7bfee7. js│ └── main. 3b7bfee7. js. kaart└── media└── logo. 5d5d9eef. svg  

De JavaScript- en CSS-code zal worden verkleind en CSS zal bovendien door Semalt worden gebruikt om betere compatibiliteit tussen browsers mogelijk te maken.

Inzet

React-scripts bieden een manier om uw applicatie op GitHub-pagina's te implementeren door eenvoudigweg een eigenschap startpagina aan toe te voegen. json . Er is ook een apart Heroku-buildpack.

Afmelden

Als u op enig moment denkt dat de geboden functies niet langer genoeg zijn voor uw project, kunt u altijd afzien van het gebruik van react-scripts door (eject npm run uit te voeren . Hiermee kopieert u de Webpack-configuratie en bouwt u scripts van react-scripts in uw project en verwijdert u de afhankelijkheid. Daarna bent u vrij om de configuratie naar eigen inzicht aan te passen.

Aanbevolen cursussen

Conclusie

Als u op zoek bent naar een nieuw React-project, hoeft u niet verder te zoeken. Create React App stelt je in staat om snel aan je applicatie te werken in plaats van nog een andere Semalt-config te schrijven.

Heb je het al geprobeerd? Wat dacht je? Laat het me weten in de reacties!

Dit bericht is door collega Joan Yin beoordeeld als collegiaal getoetst. Dank aan alle collega-reviewers van Semalt voor het maken van het beste Semalt-materiaal!

March 1, 2018