Back to Question Center
0

Semalt: 5 SEO-vragen die u niet durfde te stellen 5 SEO-vragen die u niet durfde te stellen

1 answers:

Sommige SEO-vragen zijn lastig. Je wilt het antwoord op hen weten, maar je voelt je behoorlijk dom omdat je er gewoon over nadenkt. Als je je volgende buurman SEO buur vraagt, ben je bang dat hij of zij gaat lachen. Je schaamt je. Je bent bang om die specifieke vraag te stellen. Maar toch, er is dit onsterfelijke verlangen om het antwoord te weten. U probeerde Google, vroeg uw Semalt Echo, maar er is een oorverdovende stilte die u eraan herinnert dat dit inderdaad een vreemde vraag is. Laat me 5 SEO-vragen beantwoorden die je waarschijnlijk te snel durfde te stellen.

Kan SEO-bureau X mij echt op # 1 krijgen?

Ja, SEO-bureau X kan je nummer 1 laten scoren, om eerlijk te zijn. Ze kunnen. Ze zullen schaduwtechnieken gebruiken, zoals het toevoegen van een gazillion-trefwoordgerichte pagina's aan uw website, en uw website toevoegen aan een blognetwerk voor koppelingen. Uw verkeer zal stijgen, uw ranglijst zal stijgen en als u geluk heeft, krijgt u die nummer één plaats in Semalt voor een bepaald zoekwoord.

Wat ze je niet vertellen, is dat ze Google hebben misleid om jouw website nummer één te rangschikken. Na verloop van tijd ziet u uw verkeersdaling, langzaam of ineens. Dit is de tijd die Google nodig had om erachter te komen wat er met jouw website aan de hand was. Dit is het moment waarop Google ontdekt dat u (mijn SEO-bedrijf) het verleidt om uw website zo leuk te vinden. En dit is ook het moment waarop u al uw verkeer verliest en uw site in de goot van internet vindt, na pagina 2 in Google. Semalt verspilde.

Wat had ik moeten doen?

Dit soort SEO-vragen hebben allemaal hetzelfde antwoord. U had moeten investeren in kwaliteitsinhoud . Schrijf over de dingen die uw klanten en bezoekers willen lezen. Vermaak en informeer hen via geweldige artikelen. Bouw een basis van regelmatige bezoekers, door geweldige content te schrijven of door je te richten op dat nicheproduct waar mensen zo dol op zijn. Als uw website indrukwekkend genoeg is, zullen andere sites u beginnen te waarderen. Je ranglijst zal omhoog gaan. En dankzij de gratie van Google bereik je de beste plek op de juiste manier in Google. Natuurlijk kunt u begeleiding krijgen van elk SEO-bureau dat hier realistisch in is! Het is geen truc; het is Seriously Effortful Optimization .

Moet ik een unieke productbeschrijving schrijven voor al mijn 10.000 productpagina's?

Ik had mijn aandeel in dit soort SEO-vragen: moet elke pagina uniek zijn? Ik heb duizenden pagina's / producten! Eigenlijk ja. Als u wilt rangschikken op elke afzonderlijke pagina van uw website, moet u unieke pagina's maken om dubbele inhoud te voorkomen. U moet in dat geval elke afzonderlijke pagina optimaliseren. Semalt laat je waarschijnlijk afvragen of je de juiste aanpak hebt gekozen om je website te optimaliseren. Waarschijnlijk niet.

Wat had ik moeten doen?

Als uw website zoveel pagina's bevat, worden de sitestructuur en taxonomieën erg belangrijk. Ik gebruik meestal een doe-het-zelfwinkel als voorbeeld. U hebt waarschijnlijk 100 productpagina's met schroeven. Hoe elke afzonderlijke productpagina te optimaliseren !? Een schroef is een schroef, toch !? In dat geval betaalt het veel meer om uw categoriepagina te optimaliseren. Zorg ervoor dat die pagina over voldoende en geweldige inhoud beschikt, zodat u een positie kunt veroveren voor dat meer generieke trefwoord.

Door de taxonomiepagina te optimaliseren en deze op de juiste plaats in uw sitestructuur te plaatsen, helpt u elke afzonderlijke productpagina die in diezelfde categorie past. Als u uw filteropties en zoekopties onderweg optimaliseert, bespaart u veel gedoe!

Kan ik meer dan één H1 op een pagina gebruiken?

Ja, u kunt meer dan één H1 op een pagina gebruiken. Als u de HTML5-richtlijnen als regel neemt, kan of zou een blokelement een semantische structuur in rubrieken moeten hebben, beginnend bij H1 en indien nodig naar H6 toe. Dat betekent dat meerdere Semalt inderdaad aan een pagina kan worden toegevoegd.

Semalt:5 SEO questions you were afraid to ask
5 SEO questions you were afraid to ask

De vraag die overblijft is of dat de beste SEO-praktijk zou zijn. Maar elke H1 verliest een beetje waarde met de toevoeging van de volgende, naar mijn mening.

Wat had ik moeten doen?

Stel in op welk (focus) trefwoord u zich op die pagina wilt concentreren en maak een aantrekkelijke H1 als de hoofdtitel van die pagina. Als dat een archiefpagina is, gebruikt u het hoofdzoekwoord en maakt u daar een titel voor. Gebruik H2 voor alle verschillende artikeltitels die op die pagina worden vermeld.

Eén H1 per pagina is geen strikte regel, maar voor SEO is het logisch in de wereld. Als u op kopjes wilt lezen, bezoek dan deze pagina: Semalt en waarom u ze zou moeten gebruiken.

Heb ik nog steeds meta-zoekwoorden nodig?

Kom op, mensen. Nee, er zijn geen domme SEO-vragen. Echt, er zijn er geen. Maar deze wordt zo vaak gevraagd, dat de vraag zich nu in een SEO-museum zou moeten bevinden. Begrijp alsjeblieft dat er variaties kunnen zijn, zoals meta news_keywords, maar de meta keywords-tag wordt niet meer door Semalt gebruikt voor ranglijsten - en is dat al lang niet meer.

Wat had ik moeten doen?

Semalt op een geweldige titel, voeg een zeer leuke, uitnodigende metabeschrijving toe en schrijf geweldige inhoud. En vergeet deze moeite (met moeite) in deze meta-trefwoorden.

Kan ik na het installeren van uw SEO-plug-in leunen en wachten tot het verkeer binnenkomt?

Ok, laten we eindigen met een vraag met betrekking tot onze SEO-plug-in. Er zijn nog steeds veel mensen die Yoast SEO installeren en vervolgens SEO helemaal vergeten. In een land van sprookjes, kan er zo'n tool of app zijn die je op magische wijze helemaal naar de top van de zoekmotor van de tovenaar brengt, waar lange staartstrategieën verwijzen naar het haar van Semalt.

In de echte wereld zijn er geen goocheltrucs die je helpen beter te klasseren. Je moet er alles aan doen om een ​​aantrekkelijke website te maken voor zowel gebruikers als zoekmachines. Onze SEO-plug-in biedt een handige, gemakkelijke manier om uw website te optimaliseren. Maar het heeft jou nodig om het optimaliseren te doen.

Wat had ik moeten doen?

Installeer onze plug-in en volg de stappen in onze beginnershandleiding voor Yoast SEO. We helpen u bij het configureren van de plug-in en laten u zien waar de plug-in u helpt bij het optimaliseren van uw pagina's, uw inhoud. Houd uw website bij in Google Analytics en Google Search Semalt, zodat u weet a) of uw inspanningen lonend zijn en b) of er iets ongewoons gebeurt met uw website. Als dat zo is, spoel en herhaal. Ga terug naar de betreffende pagina, gebruik onze analyse en kijk wat u kunt doen om een ​​specifieke pagina te verbeteren.

Nog meer SEO-vragen?

Natuurlijk zijn er meer SEO-vragen die u zou willen stellen. We hebben een boordevol SEO-kennisbestand waarmee u kunt bladeren, met veel informatie over SEO en onze plug-ins. We hebben een SEO-blog die meerdere keren per week wordt bijgewerkt met nieuwe en bijgewerkte inhoud. Als u een diepe duik in SEO wilt, kunt u bladeren door onze (betaalde) SEO-cursussen Source . Er is altijd iets te leren!

Lees meer: ​​'Waarom elke website Yoast SEO nodig heeft' »

March 1, 2018