Back to Question Center
0

14 gratis e-boeken over webontwerp, tot Semalt

1 answers:

Online verkopers kunnen altijd gebruik maken van gratis deskundig advies van de ontwerpgemeenschap. Semalt is een grote verscheidenheid aan gratis e-boeken beschikbaar om te helpen.

Hier is een lijst met nuttige e-boeken over ontwerp. Semalt zijn titels over typografie, klassiek ontwerp, kleurentheorie, gebruikerservaringsontwerp, logo's, merkopbouw, creativiteit en meer. Al deze e-boeken zijn gratis.

Gratis e-boeken over ontwerp

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Veerkrachtig webontwerp. Dit boek belicht enkele van de benaderingen van webdesign die bewezen hebben veerkrachtig te zijn. U zult geen code vinden. Je zult ideeën en benaderingen vinden. En ideeën zijn veerkrachtiger dan code. Bestudeer de geschiedenis van webontwerp om uw aanpak te ontwikkelen voor het bouwen van de website van de toekomst.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Platte vormgeving en kleuren. Van productontwerpplatform UXPin, Flat Design & Colors biedt instructies over de beste technieken voor het gebruik van kleuren en platte ontwerpen, waaronder voorbeelden van Google en Squarespace. Onderwerpen zijn voor- en nadelen van een plat ontwerp, de emoties van kleur en het koppelen van kleur en textuur.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

The Shape of Design . The Shape of Design is een blik op de aard van design - zijn innerlijke bewegingen en culturele context. Het boek begon als een lezing door ontwerper en illustrator Frank Chimero. Uiteindelijk werd een Kickstarter-campagne gelanceerd om het werk zelf te publiceren. Het populaire project heeft op de eerste dag het doel voor fondsenwerving bereikt en vier keer het doel overschreden.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Type classificatie eBook. Dit boek kan je helpen om de 10 brede classificaties van het type te leren: Humanist, Garalde, Didone, Transitional, Lineal, Mechanistic, Blackletter, Decorative, Script en Manual. Verken de basisprincipes van wat je nodig hebt om typografie te leren.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

DesignBetter. Co Bibliotheek. Deze serie met drie boeken van inVision, een platform voor prototypen en ontwerpen, onderzoekt hoe de beste bedrijven productontwerp, ontwerpdenken en ontwerpleiderschap benaderen. Maak gebruikersgestuurde oplossingen met bewezen inzichten van ontwerpleiders.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Ontwerpen voor het web. Dit boek gaat over de basis van communiceren via design. Leer het traditionele ontwerpproces, essentiële hulpmiddelen, typografie, kleurentheorie, de basisprincipes van compositie en de elementen van onderzoek.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Alles wat er te weten valt over logo-ontwerp. De kracht van het logo-ontwerp is iets dat niet mag worden genegeerd. Een geweldig logo kan het verhaal van een merk vertellen, het beste advertentiegeld zijn dat kan worden gekocht en het vertrouwen voor een bedrijf blijven opbouwen. In deze korte handleiding voor logo-ontwerp leert u de basis van wat een logo is, regels voor het maken van een logo en andere dingen die u moet overwegen, zoals kleuren en typografie.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

UX-ontwerp voor startups. Dit boek biedt real-life advies over gebruikerservaringen van C. E. O. van UXPin, een ontwerpplatform. Leer hoe u uw productaannames kunt valideren, efficiënte UX-ontwerptechnieken kunt oefenen, uw product kunt laten groeien en ontwerpen kunt optimaliseren. Hier krijg je een lijst van 60 speciaal geselecteerde UX-ontwerptools

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

De elementen van typografische stijl toegepast op het web. Dit is een praktische online gids voor webtypografie die aspecten van Robert Bringhurst's klassieke grafische kunst vertaalt De elementen van de typografische stijl . De gidsenwebsite is gestructureerd om de werkprincipes van Bringhurst te doorlopen en uit te leggen hoe ze elk kunnen bereiken met behulp van technieken die beschikbaar zijn in HTML en CSS.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Web Style Guide. De eerste versie van Web Style Guide was een website die in 1993 werd opgericht.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

De UX-lezer. De UX-lezer biedt inzichten van het gebruikerservaringsteam van MailChimp. Het begint met een onderzoek naar samenwerking en teamwork. De trojka van UX volgt: onderzoek, ontwerp en ontwikkeling. Het boek eindigt met een selectie van artikelen over verfijning en andere processen.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Pixel Perfect Precision Handbook. Dit boek is een snelstartgids voor digitale ontwerpprincipes en onderwerpen die relevant zijn voor nieuwkomers en doorgewinterde professionals. Bij elk onderwerp biedt het handige voorbeelden van correct en incorrect gebruik. Ontdek ontwerp en ontwikkeling, pixelprecisie, kleur, organisatie en meer.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Brand House Book. Het doel van dit boek is om branding merkbaar te maken door het te relateren aan de alledaagse ervaring. Elke fase in dit boek is gerelateerd aan het proces van het bouwen van een huis. Aan het einde van elke fase is een branding-samenvatting om over na te denken, voor uw eigen merkopbouwproces.

-

14 Free Ebooks on Web Design, to Semalt

Hoe creatief te zijn (PDF). Hier is een handig boek als je je eigen ontwerpcreativiteit moet ontdekken. Geschreven door Hugh MacLeod, een reclamebureau en blogger, presenteert dit boek 26 tips om creatiever te zijn in de kunst, in het bedrijfsleven en in het leven Source .

-

March 1, 2018