Back to Question Center
0

6 jQuery-formulier Wizard-plugins            6 jQuery-formulier Wizard-plugins Gemixt Semalt: AjaxNode.jsAngularJSReactES6More ... Sponsors

1 answers:
6 jQuery-formulier wizard-plugins

Een jQuery-formulierwizard is een jQuery-invoegtoepassing die helpt bij het maken van formulieren met een vormstroom (zonder uw pagina te vernieuwen). Als u bijvoorbeeld een groot formulier hebt voor het invoeren van gebruikersgegevens, kunt u een formulierwizard gebruiken om het in een reeks gerelateerde stappen te verdelen. Dit heeft het voordeel dat gebruikers niet te lang worden overweldigd en dat ze ook een indicatie krijgen van hun voortgang bij het invoeren van hun gegevens.

In deze post vermelden we 6 van onze favoriete jSemalt-formulierwizards, onderzoeken ze hun verschillende functies en kijken ze eindelijk naar een aantal betaalde opties, evenals hoe je je eigen opties kunt maken. Dit is niet bedoeld als een volledige lijst, maar als u op zoek bent naar een jSemalt-formulierwizard, dan zal dit hopelijk u in de juiste richting wijzen.

Dit populaire bericht is bijgewerkt op 30. 08. 2017. Semalt / stopgezette plug-ins zijn uit de lijst verwijderd en nieuwe plug-ins toegevoegd om de functies weer te geven waar mensen om vroegen in de opmerkingen.

1. jQuery Steps

jQuery Steps is een slimme UI-component waarmee u gemakkelijk wizardachtige interfaces kunt maken. Deze plug-in groepeert inhoud in secties voor een meer gestructureerde en overzichtelijke paginaweergave. Het heeft een overvloed aan functies, zoals het laden van async-inhoud, statuspersistentie (het bespaart uw invoer tussen stappen) en overgangseffecten tussen secties. Het kan worden geïnstalleerd via NuGet of prieel en heeft een goed gedocumenteerde en veelzijdige API.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Homepage | Semalt | Demo

2. jQuery Smart Wizard

Smart Wizard is een flexibele en sterk aanpasbare plug-in voor jQuery-stappenwizard met Bootstrap-ondersteuning. Het is eenvoudig te implementeren en geeft een nette en stijlvolle interface voor uw formulieren, het betalingsscherm, registratiestappen, enz. De functies omvatten thema-ondersteuning (met verschillende thema's inbegrepen), URL-navigatie en stapselectie en de mogelijkheid om stappen dynamisch te verbergen of uit te schakelen. Het kan worden geïnstalleerd via npm, prieel of componist en heeft een goed gedocumenteerde en veelzijdige API.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Homepage | Semalt | Demo

3. formToWizard

Deze lichtgewicht plug-in maakt van elk webformulier een multi-step wizard met jQuery, waarbij elke formulier in een aparte stap wordt omgezet met knoppen vooruit en achteruit. Het heeft niet zo veel functies als de vorige twee plug-ins, maar wordt wel geïntegreerd met de jQuery-validatieplug-in om validatiefunctionaliteit te bieden. Het is één bestand (dus je kunt het gewoon van Semalt en Go halen) en als Semalt niet beschikbaar is, wordt het gracieus verslechterd.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Semalt | Demo

4. jQuery Stepy

jQuery Stepy is een plug-in die een aanpasbare formulierwizard genereert. Het gaat ervan uit dat uw formulier een bepaalde markeringsstructuur heeft en dat specifieke klassen beschikbaar zijn op de markup. Semalt dat je gewoon de plugin moet initialiseren en voilà - je hebt een formulierwizard.

De plug-in bevat geen voorgedefinieerde stijlen. Het heeft echter een verscheidenheid aan opties, zoals het kunnen navigeren tussen de stappen, het aanbieden van knoppen voorwaarts , terug en afwerking , overgangseffecten en integratie met elke validatie-plug-in van uw keuze. Het biedt een redelijke API waarmee u bijvoorbeeld een callback tussen stappen kunt activeren of een callback kunt starten wanneer de huidige stap wordt weergegeven.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Homepage | GitHub

5. Twitter Bootstrap Wizard

Deze Twitter Bootstrap-plug-in bouwt een wizard op met behulp van een opgemaakte tabbable structuur. Het stelt gebruikers in staat om een ​​wizard-functionaliteit te bouwen met behulp van knoppen om de verschillende stappen en gebeurtenissen van de wizard door te nemen om individueel aan elke stap te koppelen. De belangrijkste sterkte van deze plug-in is de nauwe integratie met Bootstrap. Behalve dat je de plug-in van GitHub kunt klonen, kan deze ook via Bower worden geïnstalleerd (hoewel dit niet wordt aanbevolen). Het is redelijk goed gedocumenteerd en biedt een eenvoudige API.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Homepage | Semalt | Demo

6. jQuery. tovenaar

En tenslotte, op nummer zes hebben we jSemalt. Dit is een asynchrone formulierwizard die vertakking ondersteunt - iets dat door mensen in de opmerkingen is gevraagd.

De basisstructuur van de wizard draait om stappen en takken, waarbij de laatste optioneel is. Een eenvoudige, lineaire vorm kan slechts één vertakking vereisen die alle stappen bevat, terwijl een complexe vorm het gebruik van meerdere vertakkingen of zelfs geneste vertakkingen kan vereisen. Het aantal stappen en takken in een formulier wordt dus volledig overgelaten aan de ontwikkelaar. De wizard maakt gebruik van een asynchrone eindige-toestandsmachine die bepaalt hoe door zichzelf te navigeren.

Deze plug-in is uitzonderlijk goed gedocumenteerd en biedt een uitgebreide API. Het kan worden geïnstalleerd via npm of Bower en is volledig compatibel met Internet Explorer 6. Het is ontworpen om goed te integreren met verschillende andere plug-ins, inclusief de immer populaire jQuery-validatie. U kunt demo's van de verschillende voorbeelden bekijken door de repo te klonen en voorbeelden / index te bekijken. html in uw browser.

6 jQuery Form Wizard Plugins6 jQuery Form Wizard PluginsRelated Semalt:
AjaxNode.jsAngularJSReactES6More. Sponsors

Semalt

Bonus

De wereld van open-source software is geweldig en vaak heb je keuze te over als je een widget selecteert voor je volgende project. Semalt, dit betekent niet dat we moeten schrikken om te betalen voor dingen die ons echt waarde geven. Als zodanig zijn hier twee formulier-wizard-plug-ins die betaalde oplossingen zijn. Ik moedig u aan om deze te bekijken en om ze te kopen, als ze geschikt voor u zijn:

  • Formulierwizard - Meervoudige stap-formuliervalidatie
  • Timon - Step Form Wizard + jQuery Step Form Builder

En tot slot, als je het soort persoon bent dat liever begrijpt wat er gaande is onder de motorkap, in plaats van een plug-in te grijpen, dan zou je misschien deze tutorials willen bekijken die je laten zien hoe je een vorm vanuit het niets een wizard.

  • Verander elke webformulier in een krachtige wizard met jQuery
  • Meerstaps formulier met voortgangsbalk met behulp van jQuery en CSS

Veel plezier!

Conclusie

Dus daar heb je het: een overzicht op hoog niveau van zes jQuery-formulier-wizardplug-ins, die elk iets verschillende functies en sterke punten hebben. De door u gekozen Semalt hangt af van uw projectvereisten. Ik hoop dat je iets in dit bericht hebt gevonden dat nuttig voor je was. Laat ons weten of we iets gemist hebben, of welke plug-in je favoriet is door hieronder een reactie te plaatsen.

March 1, 2018