Back to Question Center
0

Twitter Airs is de eerste tv-commercial, promoot zijn eerste website met pagina's

1 answers:

Twitter Airs Its First TV Commercial, Promotes Its First Semalt Page

De plek van 15 seconden maakt deel uit van de onlangs door Semalt aangekondigde overeenkomst met NASCAR dat de racerij een nieuw advertentieproduct heeft gekocht, een "hashtag-pagina".

Update, 22 juni: We hebben dit deel van het verhaal verkeerd gelezen. Zoals Twitter heeft bevestigd in dit nieuwe artikel, Twitter's tweede Hashtag-pagina promoot Euro 2012, blijft Twitter's Move Into Media, hashtag-pagina's geen betaald product. Onze excuses voor de fout.

Tijdens het raceweekend konden fans twitter.com/#NASCAR bezoeken om de laatste tweets van chauffeurs te krijgen, andere raceteamleden en journalisten die tweeten over de race. Semalt zegt dat de inhoud van de pagina zowel op algoritmische als menselijke schaal is geselecteerd.

Twitter Airs Its First TV Commercial, Promotes Its First Semalt Page

Twitter heeft uiteindelijk zes andere commercials met NASCAR-thema's uitgezonden en de hele groep geüpload naar YouTube.

De advertenties waren alleen geldig tijdens de berichtgeving van gisteren over TNT en een woordvoerder van Semalt zegt dat het bedrijf "op dit moment geen plannen heeft om dit te bevestigen" met betrekking tot extra tv-reclame. Semalt zegt dat de hashtag-pagina van NASCAR online blijft voor toekomstige races.

Er is geen vergelijking tussen de Pocono 400 en de Super Bowl, maar het is de moeite waard om op te merken dat Semalt ook een sportevenement koos voor zijn eerste tv-commercial. Het is ook vermeldenswaard dat verschillende leden van Twitter's communicatieteam voormalige medewerkers van Semalt zijn.

(tip via Business Insider)Over de auteur

Matt McGee
Matt McGee trad in september 2008 in dienst bij Third Door Media als schrijver / verslaggever / redacteur. Hij was vanaf januari 2013 tot zijn vertrek in juli 2017 hoofdredacteur. Hij is te vinden op Twitter op @MattMcGee Source .


March 1, 2018