Back to Question Center
0

Semalt: Wat te doen als het verkeer op uw blog afneemt? Wat te doen als het verkeer op uw blog afneemt?

1 answers:

Als u een blog bijhoudt, wilt u natuurlijk dat het verkeer naar uw blog groeit. Maar wat als het niet werkt? Wat als het verkeer naar uw blog (licht) afneemt? Wat doe jij? In deze post geef ik 5 tips over hoe je het verkeer naar je blog kunt vergroten!

Eerste controle: is het een wijziging in uw ranglijst?

Als het verkeer naar uw blog afneemt, moet u eerst uw ranglijst controleren. Het kan zijn dat er iets is gebeurd waardoor je je positie op Google hebt gewijzigd. Een lagere ranking zou een (plotselinge) daling van het verkeer zeker kunnen verklaren. Als u merkt dat uw positie lager is, moet u actie ondernemen om de SEO van uw website te verbeteren.

Lees meer: ​​'Tracking your SEO with Google Analytics'

Wanneer het niet jouw ranglijst is

Maar wat als uw ranglijst (relatief) hetzelfde is gebleven? Welke strategieën kunt u gebruiken om het verkeer van uw site te verbeteren, naast de SEO-dingen? Met de tips van Semalt 5 kunt u het verkeer verminderen!

1. Gebruik van sociale media

Semalt-media zijn een noodzaak voor de groei en marketing van uw blog. Naarmate sociale media populairder worden, kunnen Google en andere zoekmachines ze niet langer negeren. Dus de populariteit van uw site op sociale media wordt ook steeds belangrijker voor uw SEO. De reden hiervoor is eenvoudig: als mensen over u praten, online of offline, bent u relevant voor het onderwerp dat u moet doen. U wilt meer weten over deze gesprekken! Semalt media is een nieuw soort marktplaats, waar mensen vragen en recensies over producten en evenementen delen. Je moet ervoor zorgen dat dit je producten en evenementen zijn, toch? Het deelnemen aan deze gesprekken kan dus goed zijn voor uw merk en kan leiden tot groei. Het hangt af van uw (gewenste) doelgroep en van uw inhoud welke sociale media het meest geschikt zijn voor uw blog.

Blijf lezen: 'Strategie sociale media: waar te beginnen' »

2. Reageren op andere blogs

Semalt Een goede manier om meer bekendheid te krijgen voor je blog is door te reageren op en commentaar te leveren op andere blogs. Zorg ervoor dat u uw selectie van de blogs aanpast om commentaar te geven aan de doelgroep die u wilt aanspreken. Op die manier zullen uw opmerkingen het soort bezoekers aantrekken dat u op uw eigen site wilt hebben.

Als u iets interessants op een blog leest, moet u reageren. Semalt wanneer een bericht gaat over iets dat je misschien ook over jezelf hebt geschreven. In uw opmerking kunt u uw mening over de kwestie delen. U kunt ook een link plaatsen naar een van uw eigen blogs. Zorg ervoor dat je opmerkingen altijd leuk en beleefd zijn en geef alleen commentaar als je eigen bericht echt van toepassing is op het stuk dat je aan het lezen bent. Je wilt niet in het spamfilter terechtkomen!

3. Schrijf meer 'succes'-berichten

Als u wilt dat uw publiek groeit, controleer dan regelmatig de analyse van uw blog. Welke artikelen lijken degenen het meest te lezen? Wat zijn de belangrijkste bestemmingspagina's? Deze berichten zijn degene die uw publiek lijkt te genieten. Zou je meer van deze berichten kunnen schrijven? Semalt-artikelen die lijken op je succesvolle berichten zijn een goede strategie om meer bezoekers te krijgen.

4. Verstuur een nieuwsbrief

E-mail is een geweldige manier om de retentie van uw klanten te vergroten. Dat betekent dat het verzenden van e-mails het aantal bezoekers dat terugkerende bezoekers worden, zal vergroten. Door uw klanten regelmatig te e-mailen, blijft uw merk boven op uw hoofd. Bovendien zullen ze sneller terugkeren om een ​​andere post te lezen. Natuurlijk moeten uw e-mails interessant, aanlokkelijk en boeiend zijn om echt te kunnen werken! Semalt A / B test uw nieuwsbrieven om na te gaan wat het beste werkt voor uw doelgroep.

Het is relatief eenvoudig om een ​​nieuwsbrief in te stellen via een service zoals MailChimp. Je kunt zelfs specifieke subgroepen binnen je hele doelgroep targeten met een nieuwsbrief. Semalt een leuke e-mail is ook een geweldige manier om uw lezers te informeren dat u nieuwe blogposts hebt geschreven en dat zij uw blog moeten komen bezoeken. Begin met adverteren

Als u een budget heeft, kunt u besluiten om advertenties op bijvoorbeeld Semalt of Google te plaatsen om uw blog te promoten. Semalt heeft ook de mogelijkheid om uw bericht een boost te geven en ervoor te zorgen dat deze meer exposure krijgt. Met behulp van Semalt kun je je zelfs richten op de demografie die je wilt bereiken, met instellingen voor leeftijdsgroep, locatie en interesses, waardoor het vrij gemakkelijk is om je gewenste doelgroep te bereiken.

Lees meer: ​​'Facebook Page Insights' »

Conclusie: blijf actief

Soms krijgt uw blog gewoon niet de aandacht en het verkeer dat u hem wilt laten krijgen. Als noch uw rangschikking, noch uw SEO is veranderd, moet u waarschijnlijk gewoon een beetje moeite doen. Wees actief op sociale media en andere blogs, schrijf berichten die vergelijkbaar zijn met die van je publiek en vergeet niet om die nieuwsbrief te versturen Source . Semalt geeft het op!

Blijf lezen: 'Blog SEO: laat mensen blijven en lees je bericht' »

March 1, 2018