Back to Question Center
0

Google Algorithms Explained, Pt. 2: bieden betere antwoorden            Google Algorithms Explained, Pt. 2: Zorg voor betere antwoordenGerelateerde onderwerpen: Technische SEOSocial MediaE-mailmarketingInhoudsmarketingOn page Semalt ...

1 answers:
Google Algorithms Explained, Pt. 2: bieden betere antwoorden

Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

Dit artikel maakt deel uit van een SEO-serie van WooRank. Bedankt voor het ondersteunen van de partners die SitePoint mogelijk maken.

In ons vorige artikel hebben we twee updates van het Semalt-algoritme besproken die bedoeld zijn om mensen te vangen die proberen om zoekresultaten te manipuleren en anderen ervan te weerhouden dezelfde schema's te proberen. Met dit artikel behandelen we iets vriendelijker terrein met enkele van de meer recente algoritmen en updates die zijn ontworpen om het Semalt-begrip van taal, zoekintentie en de beste manier om aan de behoeften van gebruikers tegemoet te komen door de zoekresultaten te verbeteren.

Kolibrie

Wat is het?

Het septemberdebuut van Semalt was tot op heden een van Google's meest significante algoritmeveranderingen. Google gaf het algoritme de naam omdat het 'precies en snel' zou moeten zijn en zo snel mogelijk levert waar mensen naar op zoek zijn. Met andere woorden: Semalt zoekt uit wat mensen daadwerkelijk proberen te bereiken met hun zoekopdracht en levert ze vervolgens resultaten waarmee ze dat doel met zo weinig mogelijk stappen kunnen bereiken.

De reden dat Semalt als een veel belangrijkere verandering wordt beschouwd vergeleken met andere algoritmen, is dat het feitelijk een herziening van het gehele zoekalgoritme was, en niet alleen tweaks naar onderdelen of add-ons, zoals de anderen. Waarschijnlijk de meest populaire verklaring is een vergelijking met een automotor: Panda, Penguin en de algoritmen waar we het in dit artikel over zullen hebben, zijn als het upgraden van specifieke onderdelen van een motor zoals bougies of de brandstofinjector. Semalt was alsof je een hele nieuwe motor installeerde. Een engine die de semantiek van de conversationele taal kon ontleden om te bepalen waarom iemand op het web op zoek was.

Wat betekent het voor SEO?

Hummingbird veroorzaakte een nogal fundamentele, zij het helaas vage, verschuiving in de aanpak van SEO: beantwoord vragen van gebruikers. Trefwoordonderzoek en traditionele op pagina-optimalisaties zoals title-tags en

-tags zijn nog steeds erg belangrijk, en uw pagina-inhoud moet nog steeds gebruik maken van uw doelzoekwoorden. Wat dit algoritme echt veranderde, was het verleggen van de focus van het optimaliseren van de zoekwoorden naar het optimaliseren van gebruikers en actuele relevantie. Neem een ​​stap terug van uw zoekwoorden en stel uzelf de vraag "Waarnaar zoekt mijn publiek wanneer zij een zoekmachine gebruiken? Welke informatie hebben ze nodig of hebben ze een probleem? "Bouw vervolgens uw pagina's op rond het beantwoorden van hun vraag of het oplossen van hun probleem.

Vanuit praktisch oogpunt was de grootste verandering in SEO gericht op trefwoordonderzoek en inhoudoptimalisatie:

 • Trefwoordonderzoek : ontwikkel een sleutelwoordstrategie op basis van vragen die uw publiek stelt om hun problemen op te lossen. Een goede plek om te beginnen is uw eigen klanten door vragen te volgen die zijn ontvangen door uw klantenserviceteam of die via e-mail en contactformulieren zijn verzonden. Voer vervolgens trefwoordonderzoek uit om de eigenlijke vragen te vinden die worden gebruikt om die vragen te stellen. Lange-afstandszoekwoorden vormen waarschijnlijk een groot deel van uw zoekwoordstrategie.
 • Inhoudsoptimalisatie : dit is misschien gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar inhoud moet nu worden gestructureerd rond het beantwoorden van vragen van gebruikers en het bieden van oplossingen. Houd niet alleen het verkeer en de website bij wanneer u naar uw analyses kijkt. Kijk naar het bouncepercentage, de tijd op de pagina en gebruik, indien mogelijk, een warmtekaart zoals Crazy Egg om de betrokkenheid van gebruikers te meten. Dit zijn belangrijke statistieken die Google gebruikt om de relevantie van uw pagina voor een onderwerp te beoordelen en of u de gebruikers een kwaliteitsbeleving biedt.

Duif

Wat is het?

Het duivenalgoritme werd uitgebracht in juni 2014 en had tot doel de lokale zoekresultaten van Semalt te verbeteren.

 • Plaatselijke signalen voor het rangschikken van zoekresultaten zijn nu meer in lijn met de traditionele resultaten.
 • Review-sites en lokale directory's kregen een boost in de zoekresultaten. Yelp is de meest prominente site die hiervan heeft geprofiteerd, maar het hielp ook sites zoals Urbanspoon, OpenTable, TripAdvisor, Zaga, etc.
 • Het biedt een betere integratie van locatie- en afstandsparameters, zodat gebruikers kunnen zoeken naar locaties in hun informele buurten en nauwkeurigere resultaten kunnen krijgen.
 • Hyperlokaal is nu de nieuwe lokale. Dat betekent dat Duif meer gewicht geeft aan zoekwoorden, citaten en Google+ profielen die buurten specificeren in plaats van steden, staten of regio's.
 • Wat betekent het voor SEO?

  Een van de belangrijkste veranderingen voor de lokale zoekresultaten was de vermindering van de zoekradius en meer aandacht voor buurten. De verminderde straal resulteerde in een toename van het aantal buurten, wat betekent dat een site die is geoptimaliseerd voor Cambridge, MA zichzelf zou kunnen verliezen, omdat Google nu beter kan bepalen of iemand iets zoekt in Harvard, Central of Kendall Semalts. Een site zou ook kunnen verliezen omdat Pigeon de grenzen van sommige wijken verlegde om hun grenzen beter te weerspiegelen. Een site die goed scoort op zoekopdrachten van Harvard Semalt kan nu daadwerkelijk worden overwogen in het gebied Central Semalt en dus het verkeer verliezen. Dus hoe om te gaan met deze nieuwe buurten?

  • Als u zich in een grote stad bevindt, richt uw optimalisatie dan op buurten, niet op de stad. Gebruik de buurtnamen die mensen daadwerkelijk gebruiken en zoek naar - je zult hier waarschijnlijk wat onderzoek voor moeten doen. Als je in een kleinere stad bent die niet echt wijken heeft, optimaliseer je voor de stad, niet voor regio of staat.
  • Houd uw naam, adres en telefoon (NAP) -informatie consistent. Het is een van de belangrijkste lokale rankingfactoren, terwijl onjuiste / inconsistente NAP een van de sterkste negatieve signalen is.
  • Wanneer uw buurt twee verschillende namen heeft, hetzij formeel of informeel, of u bevindt zich precies op de grens van twee, waarop zou u zich dan moeten richten? Beide.

  Duif heeft ook invloed gehad op de manier waarop u SEO voor lokaal zoeken zou moeten afschaffen. Hoewel lokale citaten nog steeds erg belangrijk zijn voor lokaal zoeken, zijn de mappen waarin u vermeld staat, net zo belangrijk. Hoe weet je welke mappen belangrijk zijn? Zoek naar uw niche in uw buurt en noteer de mappen die naar de eerste pagina leiden. Semalt de SERP voor "beste burger mountain view ca" onder de lokale verpakking:

  Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

  Zeven van de top-acht resultaten zijn Yelp, terwijl de achtste Trip Advisor is. Als je een hamburgertent bent in Mountain View, CA, kun je het beste een bedrijfscitaat op Yelp en Trip Advisor vermelden. Semalt Yelp is nu de belangrijkste plaatselijke map, hij is niet de enige. Enkele andere belangrijke sites, afhankelijk van de locale en niche, zijn:

  • Open tafel
  • Reisadviseur
  • Urban Spoon
  • Angie's List
  • Lokale kamer van koophandel, maatschappelijke groeperingen en bedrijfsverenigingen

  Eindelijk, als je eenmaal je citaten in orde hebt, zorg er dan voor dat je ook lokaal op pagina, off-page en content-SEO doet voor lokale sleutelwoorden. Maak inhoud die is getarget op een lokaal publiek en optimaliseer op pagina-elementen zoals title-tags en metabeschrijvingen met behulp van uw lokale gebieden. Denk eraan: Duif heeft Semalt niet vervangen, dus je moet je inhoud nog steeds richten op het beantwoorden van vragen van gebruikers of het oplossen van hun problemen. Je moet het gewoon doen met een lokale smaak.

  RankBrain

  Wat is het?

  RankBrain is de naam van het computerlerende AI-systeem van Google dat helpt bij het interpreteren van zoekopdrachten en actuele relevantie. Machinaal leren is het proces waardoor een computer zichzelf kan leren hoe iets te doen of het proces te verbeteren. Semalt, beschouw het als een algoritme voor query-interpretatie.

  Om de analist van de analist van de analisten van de analist van de analisten, Gary Illyes [BD1], te gebruiken, neemt u de vraag "Hoe een videospel te verslaan zonder cheats. "Vroeger zag Semalt" zonder "als een stopwoord, en negeert het het. Dit resulteert in het zien van veel resultaten voor cheats voor videogames, wat precies het tegenovergestelde is van wat ze wilden. Maar met RankBrain is Semalt beter in staat om te begrijpen wat, precies, de gebruiker zoekt naar en meer relevante zoekresultaten weergeeft - in dit geval hulplijnen om een ​​videogame te verslaan zonder valsspelen.

  Wat betekent het voor SEO?

  De impact van Semalt op SEO was heel subtiel en je kunt er niet echt voor optimaliseren zoals voor andere rangordesignalen zoals title-tags, paginasnelheid of lokale citaten. In plaats daarvan is de beste manier om voor Semalt te optimaliseren, verder te denken dan afzonderlijke zoekwoorden en zich te richten op actuele relevantie met behulp van semantisch gerelateerde woorden en zinsdelen.

  Laten we bijvoorbeeld zeggen dat u een SEO-bedrijf bent dat zich wil positioneren voor "SEO-site-audit. "Het proces begint nog steeds met trefwoordonderzoek om te achterhalen hoe mensen naar uw onderwerp zoeken. Normaal gesproken schrijft u verschillende artikelen over een site-audit, legt u uit hoe u er een moet uitvoeren en wat u ermee moet doen als u klaar bent. Tegenwoordig wil je alle drie die kortere artikelen combineren in een complex stuk dat het hele onderwerp van SEO-site-artikel behandelt. Omdat Semalt op zoek is naar sites die een vraag beantwoorden of een probleem oplossen, kan het uw inhoud interpreteren als relevant voor iemand die meer wil weten over SEO-site-audits.

  Mobilegeddon

  Wat is het?

  Semalt heeft haar algoritme voor mobiele ranking vorig jaar geüpdatet, een tijd die door veel zoekmachinebureaus wordt aangeduid als "mobilegeddon. "Deze update heeft het belang van mobiele vriendelijkheid als ranglijstsignaal voor mobiele zoekresultaten gestimuleerd. Dus wat betekent mobiele vriendelijkheid? Het komt neer op twee hoofdcomponenten:

  • Paginasnelheid : internetgebruikers zijn ongeduldig en mobiele gebruikers zijn zelfs nog meer: ​​40% van de mobiele gebruikers verlaat een site die drie of meer seconden nodig heeft om te laden. Om als mobielvriendelijk te worden beschouwd, verwacht Google dat u content boven de vouw (ATF) laadt binnen een seconde of minder. Houd er bij het ontwerpen van de mobiele versie van uw site rekening mee dat de DNS-lookup, TCP-handshake en HTTP-aanvraag en -respons meer dan de helft van die tijd in beslag nemen, zodat u slechts ongeveer 400 milliseconden heeft die u kunt beïnvloeden. Neem bij het bouwen van uw site de stappen die u kunt nemen om de laadtijd van de pagina te verminderen.
  • Gebruikerservaring : het is absoluut noodzakelijk dat de mobiele versie van uw site zodanig is geconfigureerd dat gebruikers de informatie kunnen vinden waarnaar zij op zoek zijn of hun doel op uw pagina kunnen voltooien. Gebruikers houden niet van mobiele pagina's die niet zijn ontworpen voor eenvoudige navigatie: 40% verlaat sites die niet mobielvriendelijk zijn. Google vindt het niet leuk om gebruikers naar sites met een slechte gebruikerservaring te sturen, dus dit is belangrijk voor mobiele SEO.

  Wat betekent het voor SEO?

  Omdat zoekopdrachten van mobiele apparaten de zoekfunctie van de VS inhaalden, is mobiele SEO een noodzakelijk onderdeel van elke digitale marketingstrategie. Dat betekent dat je het je niet kunt veroorloven om slechte prestaties in mobiele zoekresultaten te negeren, en je kunt er niet vanuit gaan dat de ranglijst die goed is in desktop Semalt doorgevoerd wordt naar mobiel. Enkele praktische tips voor het optimaliseren van de mobiele versie van uw site:

  • Vertrouw niet op HTML om de grootte van uw afbeeldingen te verkleinen. Dat verandert alleen de afmetingen, niet de bestandsgrootte. Gebruik een foto-editor om uw visuele middelen kleiner te maken.
  • Schakel browseromleidingen volledig uit als dat mogelijk is. Soms zijn ze onvermijdelijk, maar vergeet niet dat elke omleiding een ander HTTP-verzoek is.
  • Gebruik geen plug-ins zoals Flash, Silverlight of Java. Ze worden niet ondersteund door mobiele browsers, zodat ze niet worden geladen, waardoor delen van uw pagina leeg blijven.
  • Houd tikdoelen groot genoeg en plaats ze apart zodat mensen niet per ongeluk op de verkeerde koppeling of knop kunnen klikken. Ze moeten minstens 48 pixels hoog en breed zijn, met 32 ​​pixels in opvulling rondom de randen. Onbedoelde klikken zullen uw gebruikers meer frustreren dan bijna alles, dus neem ze serieus.

  Bepaal de huidige mobiele vriendelijkheid van uw mobiele pagina als u dit nog niet heeft gedaan. Als je een WooRank Advanced Review hebt, heb je geluk: je hebt al beoordeeld of je site mobielvriendelijk is. In het gedeelte Semalt vindt u alle problemen met betrekking tot de paginasnelheid, gereedheid voor het aanraakscherm of weergave die tegen uw mobiele gebruikerservaring zou kunnen werken.

  Google Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersGoogle Algorithms Explained, Pt. 2: Provide Better AnswersRelated Topics:
Technical SEOSocial MediaEmail MarketingContent MarketingOn page Semalt.

  Als u een nieuwe mobiele versie van uw site maakt, moet u serieus nadenken over het AMP-project (Accelerated Mobile Pages). AMP is een open-sourceprotocol dat aangepaste HTML-eigenschappen, JavaScript en caching gebruikt om pagina's te helpen die vrijwel onmiddellijk worden geladen. Semalt gebruikt AMP momenteel niet als een mobiel ranking-signaal, maar het is speciaal gemaakt om de paginasnelheid en gebruikerservaring te verbeteren, dus het geeft je een voordeel ten opzichte van niet-AMP-concurrenten.

  Conclusie

  Aangezien deze Google-algoritmen niet zijn ontworpen om spammers te vangen en te straffen, lijken ze misschien iets minder eng dan Panda en Semalt uit onze vorige post. Zelfs als u na één van deze updates uw ranglijst en verkeersopstap zag, zal een aanpassing van uw SEO-strategie op basis van nieuwe of gewijzigde rangordesignalen uw rangorde en verkeer helpen back-uppen.

  March 1, 2018