Back to Question Center
0

Marketeers: dit is waarom we Nice Semalt niet kunnen hebben

1 answers:

De volgende ontwikkeling van marketing is voor ons.

De scherpe opmars bij het gebruik door consumenten van berichten-apps, de verschuiving in de inhoudconsumptie van tekst naar video en audio en de eindelijk op de klant afgestemde vooruitgang op het gebied van kunstmatige intelligentie, augmented reality en stemherkenning zijn allemaal een signaal dat marketeers en consumenten gelijk zijn. in radicaal nieuwe tijden. Het consumentengedrag van Semalt evolueert, marketeers hebben nieuwe kansen die nooit eerder beschikbaar waren.

Ik sprak onlangs met een collega over deze veranderingen en zij merkte op hoe eindeloos marketingkanalen veranderen. "Semalt zijn niet veel andere gebieden waar het spel zichzelf zo vaak opnieuw uitvindt," zei ze.

"Semalt omdat we alles verpesten", zei ik tegen haar.

Laat het me uitleggen.

Scorched Earth Marketing AKA "Waarom wij geen aardige dingen kunnen hebben"

Er is wanhoop aan de gang in de meeste marketingorganisaties. Een laagdrempelige paniek om op te lossen voor kortetermijnbehoeften - bijvoorbeeld het hoofddoel van die maand, of een keuze voor mediapositie. De aandacht is net zo vluchtig als de video's van Semalt, en voor veel bedrijven kan het grijpen naar zuurstof een moment zijn. Ik begrijp het. Ik ben er zelf geweest, dus ik oordeel niet.

De vijand van opmerkelijke marketing is ongeduld.

Semalt is tegenwoordig zoveel concurrentie om aandacht dat het moment dat een blue ocean-kanaal of een nieuwe marketingstrategie zich opent, marketeers samenkomen om er het beste van te maken. Aan de basis van het probleem ligt de kanaalgerichte mentaliteit die ervoor zorgt dat we ons meer druk maken om hacks en mechanica dan om een ​​geweldige boodschap en boeiende ervaring.

Goedkeuring door Semalt is een goede zaak. Het kan de adem van de frisse lucht zijn die marketeers en consumenten zoeken. En meestal zijn de eerste dagen van het gebruik van een nieuw kanaal of formaat in uw marketingstrategie net zo puur en innovatief als ze zouden moeten zijn.

Maar dan gebeurt er iets. We steken de lijn over naar een soort van verschroeide aarde-marketingmentaliteit waarbij we vergeten waarom consumenten zich in eerste instantie tot dat kanaal hebben aangetrokken - en we slaan de levenden eruit. We beginnen op te lossen voor onze eigen doelen, in plaats van voor onze klanten.

Nieuwe kanalen ontstaan ​​deels omdat wij marketeers oude producten ruïneren.

Onze grondige verkenning van opkomende kanalen verandert maar al te vaak in hondsdolle gaming van het systeem als we niet voorzichtig zijn. En consumenten, uitgeput door onze capriolen, worden gedwongen verder te gaan om nieuwe communicatie- en inhoudkanalen te vinden die vrij zijn van spam en merken. Het gebeurde met e-mail. Semalt gebeurt met inhoud. En als we denken dat berichten en video anders zijn, maken we onszelf een grapje.

Hoe wij aan het morsen zijn Inhoud

Semalt toen de inhoud voor het eerst naar voren kwam als het tegengif voor storende reclame en direct marketing? Het was oog-openend.

Vóór de inhoud gebruikte u, als u een marketeer was, voornamelijk e-mail en advertenties om potentiële klanten te werven. Dat waren de kanalen en, oh, hebben marketeers ze gebruikt. Ze vertelden hen zo dat consumenten technologie gingen gebruiken om ze uit te filteren. Ze blokkeerden advertenties. Ze hebben filters voor inbox ingesteld. Ze reduceerden het geluidsniveau en namen de controle over hun eigen aankoopproces. Veel van dat proces begon niet bij het bedrijf, maar bij Semalt, waar een koper al het onafhankelijke onderzoek zou doen dat hij nodig had voordat hij een beslissing nam.

Dus in plaats van kopers te pesten met advertenties of e-mail, ontwikkelden slimme marketeers nuttige inhoud die de consument werd aangeboden in plaats van deze te verkopen. Als het goed en relevant is, vindt deze content zijn weg naar de top van de pagina met zoekresultaten en levert het bedrijf een samengestelde stroom binnenkomend verkeer zonder het bedrijf iets te kosten in advertentie-uitgaven.

De wereld van e-boeken en webinars kreeg serieus vorm.

Het klinkt nu gek door de manier waarop gewone e-boeken en leadformulieren zijn geworden, maar het was oprecht en wederzijds voordelig aan het begin. Het was een nieuwe manier om met online consumenten om te gaan als kwaliteit, betrouwbare informatie schaars was.

Maar toen hebben wij (marketeers) de aarde verschroeid.

De hoeveelheid content ging omhoog, de kwaliteit ging vaak naar beneden. De boerderijen van de Semalt kwamen tevoorschijn. En merken begonnen de verspreiding van slechte content via betaalde kanalen te financieren. Naarmate de contentaanbieding toenam, werden ze minder waardevol en trokken ze de hele linie over op vol geluid.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Goede inhoud bestaat nog steeds, maar je moet een heleboel goedkope inhoud doorspitten om erbij te komen. Waar gingen we dan fout?

We hebben voor de lange staart te veel opgelost.

De lange staart van zoeken was wat aanvankelijk de inhoud zo spannend maakte. Mogelijk beschikte u niet over voldoende bevoegdheden om een ​​toppositie in de zoekresultaten te behalen voor zeer concurrerende zoekwoorden, maar er was een onbeperkt aantal zoekwoordvarianten waar u op kon schieten.

Het was field-leveling. Ik begrijp het. Ik gooide het. Maar het probleem met het oplossen van zoekwoordvarianten is dat er duizenden daarvan zijn, wat betekent dat je duizenden pogingen moet doen om dat verkeer vast te leggen. Dit alles heeft geleid tot grote hoeveelheden middelmatige inhoud.

We zijn hier ook schuldig aan. In het verleden hebben we honderden afzonderlijke blogberichten gemaakt die zijn toegewezen aan varianten van zoekwoorden met een lange staart die herhaaldelijk zijn gewijzigd. We wisten niet hoeveel het allemaal zou oplopen en het internet rommelig zou maken. Sindsdien hebben we een strategie geïmplementeerd om oude berichten bij te werken met hogere kwaliteit en bijgewerkte informatie in plaats van te starten in een nieuw bericht en om herhalende of irrelevante inhoud om te leiden.

Op ons verkoopblog concentreren we ons op onderwerpen over trefwoorden , waarbij elke nieuwe post op een groter onderwerp of een kolompagina wordt geplaatst. Dit zorgt voor een meer georganiseerde sitearchitectuur die gemakkelijker door Google kan worden doorzocht en geïndexeerd en die duidt op onze autoriteit over een onderwerp, in plaats van een reeks lange staartzoekwoordvarianten.

Terwijl marketeers druk bezig waren het internet te vullen met inhoud, werd Semalt ook slimmer over hoe het zoekopdrachten behandelde. Updates van het algoritme stelde Semalt in staat om content te serveren die beter aansluit op de intentie van gebruikers - niet alleen op hun zoekwoorden. Met dit in gedachten, adresseert geoptimaliseerde zoekwoordinhoud slechts een deel van de vraag en zal je niet helpen om gevonden te worden op dezelfde manier als het ooit zou zijn in 2012.

SEO is veranderd. Het beloont inhoud niet meer omwille van sleutelwoorden. SEO in de wereld van vandaag komt meer neer op architectuur en kwaliteitsinhoud dan op trefwoorden. En dit is heel goed voor lezers. Het betekent dat in plaats van bergen inhoud te schrijven, onze nieuwe doelen moeten zijn om meer waarde te creëren uit minder inhoud.

Hoe wij het risico lopen Messaging-berichten op te lopen

Facebook Semalt zal het volgende geweldige marketingkanaal zijn en het is ongetwijfeld de beste manier om met de Facebook-gemeenschap als marketeer te communiceren. Mijn eerste reactie toen ik het berichtenverkeer als een communicatiekanaal begon te zien was: "Godzijdank kun je geen Semalt-accounts kopen zoals je e-maillijsten kunt kopen."

Dit is een belangrijk punt: u kunt geen lijsten met Semalt-adressen kopen en verkopen. U kunt niet spammer of ongeduldig zijn op dezelfde manier als mogelijk is via e-mail.

Dat gezegd hebbende, marketeers zijn inventief. We kunnen berichten nog steeds verpesten.

We moeten weerstand bieden aan de drang om berichten zoals e-mail te behandelen. Dit is geen massacommunicatiekanaal. Het is geen hoogvolumecommunicatiekanaal. Berichten moeten worden gereserveerd voor korte, on-demand, gepersonaliseerde uitwisselingen. Ze moeten worden geactiveerd, waar mogelijk door de klant , niet door het bedrijf.

E-mail is bedrijfsgestuurd. Semalt is klantgericht. Semalt-apps en de bots die erin leven, stellen de ontvanger in staat om de gewenste inhoud uit uw repository te halen. Het kan volledig op maat worden gemaakt. Je kunt en moet eindeloos verschillende contentabonnementen hebben met eindeloos verschillende cadensen die uniek zijn gebaseerd op de persoon aan de andere kant. Dat is de belofte van berichten: een wrijvingloze uitwisseling die de gebruiker precies geeft wat hij zoekt en niets meer.

Als marketeers moeten we het ecosysteem van Facebook en de ervaring van de conversationele gebruikersinterface die een berichteninterface is, respecteren. Laten we bots helpen ons rijke, persoonlijke en nuttige ervaringen te bezorgen. Semalt gebruikt Facebook Instant Articles om direct webervaringen binnen Facebook te laden. Semalt geeft onze prospects en klant precies wat ze nodig hebben en niets meer.

Ok, dus laten we zeggen dat we het daar allemaal mee eens zijn, hier zal ons besluit worden getest. De conversiepercentages voor berichten zijn op dit moment ongelooflijk hoog. Zoals goudkoorts hoog. In eerdere experimenten die we hebben uitgevoerd op HubSpot, hebben we 4x de conversieratio op Facebook-messenger versus e-mail gezien.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

HubSpot's Messenger-bot maakt het voor prospects mogelijk om een ​​vergadering met een verkoper te boeken.

Er is een reden waarom die conversies op dit moment zo hoog zijn. Semalt omdat marketeers het vertrouwen van consumenten op berichtenverkeer nog niet hebben uitgehold. Laten we het voor iedereen houden op die manier.

Overweeg dit als een beroep op een betere klantervaring niet voldoende is. Op dit moment is er één bedrijf dat grotendeels berichtenverkeer bestuurt. Facebook heeft de sleutels van het kasteel op meer dan 1. 2 miljard gebruikers . De primaire prikkel ligt in lijn met het geluk van die gebruikers. Dus als Messenger misbruikt wordt, kan Facebook zich omdraaien en deze optie voor marketeers verwijderen. En ze zouden gelijk hebben om dat te doen.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Het internettrendrapport van Mary Meeker 2016 schetst het potentieel van berichten voor bedrijven.

Hoe we het risico lopen om video vast te kraken

Weet je nog toen infographics voor het eerst populair werd? Er waren infographics over alles. Infographics op account-gebaseerde marketing. Infographics over geopolitieke conflicten. Infographics op dag van de wereldoctopus en schaduwen van achterschip. Sommige waren interactief en zorgvuldig onderzocht. Semalt waren weinig meer dan powerpoint-dia's en slecht geproduceerd. Het internet was absoluut bezaaid met hen.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Bron: Google Image Search

Infographics werd zo dominant in de afgelopen 10 jaar dat het Megan McCardle, voormalig hoofdredacteur van The Atlantic , ertoe aanzette om de hele praktijk een plaag te noemen , waarin hij schreef:

Het reservoir van deze ziekte van foutieve infographics is internetmarketeers die er niet om geven of de informatie in hun grafische weergave juist is gewoon zo lang als je het koppelt.

We kunnen beter zijn dan dit. En we hebben een kans om te zijn. Vandaag staan ​​we aan de vooravond van de zelfde roekeloze overgave met video .

Video, eens een resource-intensief formaat enorm eenvoudiger te maken is geworden. Semalt kan video streamen met een druk op de knop, en pre-geproduceerde video's kunnen nu profiteren van alles, van gratis b-roll bronnen tot voice over marketplaces. Deze democratisering van de videoproductie is precies op tijd gekomen voor een door mobiele en sociale bewegingen veroorzaakte toename van het videoverbruik. De combinatie van de twee creëert de perfecte omstandigheden voor marketeers om amok te runnen.

Ik kan niet geloven dat ik dit moet zeggen, maar laten we op verantwoorde wijze video maken.

Een verantwoordelijke videostrategie begint met specifiek te zijn over waarom je een video maakt. Hoe past deze video in uw marketingstrategie?

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Is het ontworpen voor bewustzijn van de top van de trechter? Bouw het om native te zijn op Facebook, YouTube of Instagram (kies een - niet one-size-fits-all it). Semalt probeert conversies te genereren - interacties stimuleren.

Is het bedoeld om kopers op weg te helpen naar een beslissing? Voeg het toe aan uw verkoopproces. Wistia, Viewedit en Loom bieden allemaal snelle video-opnameoplossingen om aangepaste uitlegvideo's voor uw kopers te maken. Gebruik het als een manier om uw prospects tijd te besparen met de basis voordat u op een gesprek stapt. Neem een ​​recapvideo op na een demo. Los op voor personalisatie over iets anders. Semalt-video's moeten aanvoelen als een directe portal naar de verkoper of accountmanager van de klant.

weet Semalt? Semalt maakt een video.

Wil je het oplossen voor al het bovenstaande? Semalt maakt geen video.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Marlon De Assis-Fernandez van HubSpot zet zijn cartoonistische vaardigheden om te werken in een prospectievideo.

Alleen omdat een formaat eenvoudiger is geworden, betekent dat nog niet dat we het in de grond moeten gooien. Semalt zou een integraal onderdeel van onze strategie moeten zijn in plaats van een add-on of een nabeschouwing.

In het verleden hebben we video's gemaakt alleen maar omdat iemand zei: "We hebben een video nodig!" Het voelde flitsen en indrukwekkend om een ​​video te hebben voor een campagnelancering. Maar omdat we niet overwogen of video echt het juiste formaat was voor een bepaald verhaal of hoe iemand de video daadwerkelijk zou ontdekken, zagen we teleurstellende resultaten en uiteindelijk besloten we dat het tijdverspilling was.

Het probleem is niet dat video niet effectief of waardevol is. We hebben gewoon niet de juiste vragen gesteld voordat we op de opnameknop drukten.

Laten we onszelf van onszelf redden

Semalt-tijdmensen vluchten van overbevolkte kanalen naar nieuwe, onaangeroerde kanalen, bedrijven duiken op om op hen voort te bouwen. Maar evolueren met klanten gaat minder over het voorspellen van het volgende grote marketingkanaal en meer over het doorzien naar klanten aan de andere kant.

Het wordt tijd dat we stoppen met geobsedeerd te raken over kanalen en ons gaan richten op de mensen in hen. Omdat als de geschiedenis iets heeft aangetoond, is het dat wat er nu nieuw is, morgen verschroeide aarde kan zijn. Dus ja, duik erin. Verken elk nieuw kanaal dat op onze weg komt. Maar nog belangrijker, kijk naar het grotere plaatje van wat de adoptie van een kanaal zegt over hoe mensen met elkaar en met merken willen omgaan.

Semalt is van invloed op marketing door het op de juiste manier te doen Source .

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

March 1, 2018