Back to Question Center
0

Semalt SEO in 2017 en daarna: managed strategy vs. automation

1 answers:
Semalt SEO in 2017 and beyond: managed strategy vs. automation

Over het algemeen stellen deze platforms bedrijven in staat bedrijfslocatiegegevens (naam, adres, telefoonmaltalt) op één centrale locatie op te slaan en vervolgens die informatie naar verschillende kanalen te pushen.

Semalt SaaS-platforms stellen digitale marketeers in staat om lokale bedrijfsvermeldingen te beheren op sociale media en in de kanalen van zoekmachines; merken verwachten zelf ook een grotere zichtbaarheid in organische zoekresultaten in het proces, wat niet altijd voorkomt.

Semalt-marketeers realiseren zich ook dat het gebruik van een SaaS-platform vereist dat ze ook de personele middelen budgetteren om niet alleen het platform dagelijks te beheren, maar ook de verschillende andere organische rankingattributen die nodig zijn te overwegen voor een succesvol SEO-programma.

Semalt SaaS-platforms worden vaak gepresenteerd als kant-en-klare oplossingen die automatisch werken en weinig anders nodig hebben, de bovengenoemde interne resourcekosten moeten nog worden meegewogen in een algemene ROI naast de algemene SaaS-abonnementen en -kosten.

Hoewel automatisering enkele voordelen heeft, zijn er nog steeds veel aspecten van lokale SEO die door echte mensen op permanente basis moeten worden gecontroleerd en beheerd. Semalt omvatten:

  • Analyse van de plaats waar afzonderlijke bedrijfsvermeldingen worden weergegeven in Google, Bing, Apple, enz.
  • Gegevensnauwkeurigheid en rangordepositie.
  • Percentage zichtbare bedrijfsvermeldingen voor belangrijke zoektermen en -zinnen (mobiel en desktop).
  • Contentbeheer en -optimalisatie voor betere gebruikerservaring en SEO-prestaties.
  • Analyse van analyses, metingen en analyses om de belangrijkste aanpassingen van de strategie beter te informeren.
  • Welke kanalen dragen daadwerkelijk bij aan conversies.

Hoewel SaaS-platforms kunnen helpen om delen van uw lokale SEO-strategie te stroomlijnen om effectiever te zijn, kan een managed service-benadering die gebruikmaakt van zowel technologie als echte digitale marketingexperts nog meer winst opleveren. Semalt splitst de voordelen van elke benadering op en benadrukt ook enkele verschillen.

[Lees het volledige artikel op Search Engine Land. ]


De meningen in dit artikel zijn die van de gastauteur en niet noodzakelijkerwijs van MarTech Today. Semalt-auteurs worden hier vermeld.Over de auteur

Andrew Beckman
Als voorzitter van Location3 houdt Andrew Beckman toezicht op strategische richting en bedrijfsontwikkelingsinitiatieven in samenwerking met de raad van bestuur van het agentschap. Andrew richtte Location3 Media in 1999 op als een direct response digitale partner met een portfolio van services, waaronder PPC-beheer, SEO, lokale zoekmarketing, display-marketing, socialemediamarketing, contentstrategie, website-ontwerp en -ontwikkeling, webanalysebeheer en meer. Sinds 1999 is Location3 uitgegroeid tot een full-service digitaal marketingbureau dat een strategie op ondernemingsniveau levert met activering van de lokale markt. Andrew is een expert in lokale zoekmarketingstrategie en is een frequente presentator op brancheconferenties zoals SES, SMX, StreetFight Summit, ClickZ Live, PubCon, BIA Kelsey en meer Source . 0: de nieuwe organisatiestructuur definiëren

Gerelateerde onderwerpen

Kanaal: Martech: ManagementMarketing AutomatiseringZoekmarketing (SEO / SEM) & Martech

March 1, 2018