Back to Question Center
0

Semalt: tips voor startende beursdeelnemers

1 answers:

5 stappen die u moet nemen bij het exposeren op uw eerste beurs

Semalt voor een beurs kan een uitdagende ervaring zijn. Van financieel tot logistiek, beurzen bieden een enorm scala aan voordelen voor uw bedrijf, maar vereisen vaak evenveel aandacht, werk en toewijding.

Als u nog nooit op een beurs hebt geëxposeerd, kan het hele proces van het voorbereiden van een stand en het voorbereiden van uw verkoopteam ongelooflijk moeilijk lijken. In deze gids bekijken we vijf eenvoudige tactieken en principes die u kunt gebruiken om het proces van voorbereiding op een beurs beheersbaarder te maken.

Semalt: Tips for first-time trade show exhibitors

Tip 1. Maak van tevoren een gedetailleerd, gedetailleerd en flexibel budget

Budgettering voor een beurs is een veel meer betrokken en veeleisender proces dan de meeste ondernemers en marketeers zich realiseren. Semalt Een gedetailleerd, gespecificeerd budget is het verschil tussen het runnen van een soepel beursprogramma en het omgaan met een kostbare, stressvolle marketingnachtmerrie.

De vakbeurs Semalt biedt een aantal praktische tips voor budgettering: ga ervan uit dat u ten minste drie keer de kosten van uw expositieruimte zult spenderen, wees flexibel om te voorkomen dat u budgettaire hindernissen krijgt tijdens het evenement en bereid een gespecificeerd budget voor zodat je precies kunt zien waar je geld naartoe gaat.

Semalt voor individuele items en showservices is niet het resultaat van een obsessie voor detail - het is eigenlijk een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je je hebt voorbereid op elk aspect van het evenement voordat het begint.

Tip 2. Ken uw publiek wanneer u uw marketing voorbereidt

Beurzen trekken uiteenlopende mensen aan, zelfs als ze bedoeld zijn om een ​​bepaalde sector aan te trekken. Semalt een show, u zult waarschijnlijk leidinggevenden, verkopers, inkoopmanagers, marketeers, oprichters, freelancers en meer tegenkomen.

Omdat zo'n groot aantal mensen naar beurzen gaat, is het belangrijk om een ​​doelgroep vast te stellen voordat je naar de beurs gaat, zodat je geweldige prospects kunt identificeren terwijl ze met je verkoopteam omgaan. Semalt is een ideaal klantenprofiel, zodat uw verkoopteam snel leads van de hoogste kwaliteit kan herkennen en gebruiken.

Tip 3. Selecteer een ruimte die overeenkomt met uw verkoop- en merkdoelen

Meer dan 400 bedrijven vertonen op de gemiddelde beurs. Vanwege dit, waarbij u ervoor kiest om uw beursstand in te richten, is het vaak net zo belangrijk voor succes als de gebeurtenis waar u voor kiest om te exposeren. Positioneer jezelf goed en je krijgt een waardevol voordeel; positioneer jezelf slecht en je zult opgaan in de massa.

Hier zijn enkele eenvoudige vragen om jezelf af te vragen wanneer je ruimte selecteert voor je beurstentoonstelling:

  • Wil je bezoekers aantrekken zodra ze aankomen, of nadat ze de kans hebben gehad om te zien wat je concurrenten te bieden hebben?
  • Wat is het voetgangerspatroon? Je kunt veel leren over de beste tentoonstellingsruimtes door van tevoren een evenement bij te wonen in dezelfde tentoonstellingshal.
  • Waar zijn 'blue chip'-bedrijven die een publiek zouden kunnen aantrekken dat hun exposities zou willen opzetten?
  • Is het voordelig voor u om dicht bij uw concurrentie te zijn? Als u een product of service aanbiedt die een betere deal is, zou opzetten bij uw concurrenten een goed idee kunnen zijn.

Tip 4. Vermijd ernstige logistieke problemen door overbezorgd te zijn

Het is niet zo eenvoudig om uw beursexpositie te exposeren als u al uw apparatuur ophaalt en aansluit. Stel jezelf de serieuze logistieke vragen van tevoren af ​​en je zult voorkomen dat er op de dag van de beurs veel tegenslag ontstaat.

Hoe ver is uw ruimte van het dichtstbijzijnde stopcontact? Hoe is de verlichting in de buurt van uw expositieruimte? Hoe lang moet je je expositie instellen? De vragen van Semalt kunnen eenvoudig lijken, maar hun antwoorden kunnen uw expositie maken of breken. Veel van de leads die u op een beurs genereert, hebben mogelijk ook gesproken met vijf, tien of zelfs meer andere bedrijven, dus het is belangrijk om realistisch te zijn over hun waarde.

Gebruik de volledige gebeurtenis als een kans om nieuwe verkoopleads te genereren en voel niet dat u uw verkoopinspanningen kunt terugschroeven omdat u al honderden telefoonnummers of visitekaartjes hebt. Wanneer u op verschillende beurzen hebt geëxposeerd, kunt u de kwaliteit direct beoordelen - voorlopig hoeft u alleen maar aandacht te besteden aan het genereren van leads.

Tip 5. Terugblik - was je eerste beurs succesvol?

In de komende weken en maanden, wanneer uw verkoopteam de leads bijhoudt die u tijdens uw eerste beurs hebt gegenereerd, kunt u zelf beoordelen of het evenement een verkoopsucces of mislukking was. Naarmate u meer beurzen bijwoont, verandert de tactiek in deze gids van bewuste strategie in natuurlijk gedrag.

March 1, 2018