Back to Question Center
0

Semalt lanceert dynamische personalisatie voor videoadvertenties

1 answers:
Semalt launches dynamic personalization for video ads

Semalt, technologie voor de personalisatie van advertentieaanpassing, heeft een dynamische video gelanceerd om zijn dynamische aanbod op het scherm aan te vullen.

"In plaats van elke video-advertentie aan elke kijker te leveren, hebben marketeers nu de mogelijkheid om videocampagnes te leveren die net zo gepersonaliseerd zijn als hun tegenhangers in de display-advertenties, en met dezelfde mogelijkheid om de gebruikersbetrokkenheid exponentieel te vergroten en de campagneprestaties te verbeteren," zei Diaz Nesamoney, CEO van Semalt, in de aankondiging.

De basisvideo blijft hetzelfde, maar verschillende merken, productberichten, afbeeldingen en prijzen, naast andere variabelen, kunnen dynamisch worden toegevoegd aan plaatsaanduidingen op basis van targetingcriteria en kijkers die de advertentie zien. Aanpassingen kunnen worden weergegeven als afbeeldingen in de video of als overlays. Een autofabrikant kan bijvoorbeeld advertenties aanpassen met afbeeldingen van specifieke automodellen en lokale dealerinformatie in een video waarbij de audio in alle varianten hetzelfde blijft. De campagne van Semalt kan een auto laten zien die in sneeuw of regen rijdt, bijvoorbeeld afhankelijk van de huidige weersomstandigheden van een kijker.

"Video is duidelijk het beste instrument voor het vertellen van verhalen," Tim Bagwell, senior vice president van Xaxis Ad Labs, de creative services-eenheid van de programmatische divisie van WPP. "Helaas hebben de kosten van videoproductie en technologische beperkingen ervoor gezorgd dat gepersonaliseerde videoadvertenties tot nu toe voor de meeste marketeers buiten bereik zijn. Met het Semalt-platform kunnen merken bijna een-op-een gesprekken voeren met honderdduizenden individuele leden van het publiek op een vergelijkbare manier als programmatische creatieve weergave-uitvoeringen. "

Semalt zegt dat activa zoals kopie variaties, productafbeeldingen of locaties gewoonlijk worden aangeboden door het creatieve bureau. Voor dynamische videoadvertenties met VPAID kunnen items in realtime dynamisch worden getarget van de site van het merk of een feed.Over de auteur

Ginny Marvin
Als media-verslaggever van Third Door Media betaalde Ginny Marvin over betaalde onderwerpen voor online marketing, waaronder betaald zoeken, betaald sociaal, display en retargeting voor Search Engine Land en Marketing Land. Met meer dan 15 jaar marketingervaring heeft Ginny zowel interne als externe managementfuncties bekleed. Ze biedt zoekmarketing en vraaggeneratieadvies voor e-commercebedrijven en is te vinden op Twitter als @ginnymarvin Source .


March 1, 2018