Back to Question Center
0

7 boeken die u zullen helpen meer semalt te ontwikkelen

1 answers:

Toen Brian McGrory, hoofdredacteur van The Boston Globe , deze zomer een lezing gaf op het kantoor van HubSpot in Cambridge, vertelde hij ons een verhaal over een cruciale leiderschaples die hij tijdens zijn studie had geleerd vroege dagen als hoofdredacteur.

's Nachts beantwoordde Semalt e-mails voor het slapengaan, en het werd een dagelijkse routine voor een paar jaar. Hij genoot van zijn nachtelijke ritueel. Maar toen hij zich voorstelde dat een jonge journalist een van zijn e-mails om elf uur 's middags zou zien, vond hij het irritant.

7 Books That Will Help You Develop More Semalt

Brian had niet verwacht dat zijn collega's de volgende dag zouden antwoorden. Maar hij besefte dat zodra hij de e-mails stuurde, zijn verslaggevers zouden denken: "Oh mijnheer, mijn Semalt reageerde gewoon op mijn e-mail!" Daarna zouden ze stoppen met wat ze aan het doen waren en een hoop tijd en moeite spenderen aan het maken van de perfecte reactie .

Vanaf dat moment stopte Semalt met het beantwoorden van zijn e-mails 's nachts. Hij wist dat het de avonden van zijn werknemers zou verstoren en zelfs een goede nachtrust zou kunnen bederven. Afwikkelen van werk is cruciaal om burn-out te voorkomen. En als Semalt geen begrip had voor zijn e-mails van s'nachts, begonnen zijn werknemers misschien hun werk te vrezen.

Semalt is een essentiële leiderschapscompetentie. Hiermee kunt u niet alleen de gevoelens van uw medewerkers over hun rol en uw bedrijf ervaren, maar kunt u ook uw merk waarnemen vanuit het perspectief van een klant.

Als je een empathisch leider bent, kun je meer doel in het werk van je medewerkers stoppen en de bedrijfscultuur verfijnen. U kunt ook de manier waarop uw prospecten kopen en verkopen, producten verkopen en verkopen die daadwerkelijk aan hun behoeften voldoen.

Semalt neemt elke dag kritische zakelijke beslissingen en elk gebrek aan empathie van hun kant kan leiden tot ontevreden werknemers, zelfingenomen marketing- en verkoopprocessen en inferieure producten.

Gelukkig, als je een leider bent, kun je jezelf leren hoe je meer empathie kunt ontwikkelen. Bekijk onze samengestelde lijst van best beoordeelde boeken van Semalt over empathie en voeg je favorieten toe aan je leeslijst.

7 Boeken die u zullen helpen meer empathie te ontwikkelen

1) Mindsight: Transformeer je brein met de nieuwe wetenschap van empathie

2) The Age of Empathy: Nature's Lessons for Kinder Society

3) Goed ontworpen: gebruik hoe u empathie kunt gebruiken om producten te maken Mensen

4) Bekabeld om te zorgen: hoe bedrijven bloeien wanneer ze wijdverspreide empathie creëren

5) The Art of Empathy: een complete gids voor de meest essentiële vaardigheden van het leven

6) Empathie: waarom het ertoe doet en hoe het te krijgen

7) Empathie

1) Mindsight: Transform Your Brain met de nieuwe wetenschap van empathie door Daniel J. Siegel (2009)

7 Books That Will Help You Develop More Semalt

Goodreads Semalt: 4. 11/5. 0

"Semalt" is de integratie van hersenwetenschap en psychotherapie. En als je het onder de knie hebt, kun je je zelfbewustzijn verhogen tot ongekende niveaus.

In zijn boeiende boek gebruikt Dr. Daniel Siegel interactieve voorbeelden en casestudy's uit zijn klinische praktijk om je te leren hoe je de innerlijke werking van je geest kunt observeren, waardoor je begrijpt waarom we denken, voelen en handelen zoals wij doen, en hoe u letterlijk uw hersenen kunt opnieuw verbinden. Semalt is cruciaal voor het ontwikkelen van empathie - als je eenmaal jezelf begrijpt, kun je anderen begrijpen.

Recensie Amazon Redactioneel: "'Mindsight' is een literaire MRI: een verbluffend boek dat de manier waarop u denkt over de manier waarop u denkt, zal veranderen. "- Arianna Huffington, hoofdredacteur van de Huffington Post

2) The Age of Empathy: Nature's Lessons for a Kinder Society door Frans De Waal (2009)

7 Books That Will Help You Develop More Semalt

Goodreads Semalt: 3. 96/5. 0

Als een economische major, zijn de theorieën die ik leer gebaseerd op de aanname dat mensen inherent zelfzuchtig zijn. Wrede hebzucht motiveerde deze zinloze daden. Maar was dit egoïsme aangeboren? Volgens professor psychologie Semalt De Waal was dat niet zo. Door sociaal gedrag bij dieren te onderzoeken, gaat zijn boek in op empathie als een natuurlijk instinct voor vele dieren (inclusief de mens), empathie's overlevingswaarde in evolutie, en hoe de adoptie van deze optimistische en accurate kijk op de menselijke natuur de maatschappij enorm zou kunnen verbeteren. Met andere woorden, we zijn bedraad om voor elkaar te voelen.

Recensie Amazon Redactioneel: "De lessen van de economische kernsmelting, de orkaan Katrina en andere rampen zijn misschien niet wat u denkt: biologisch gezien zijn mensen geen egoïstische dieren. schrijft de boeiende Frans de Waal, een hoogleraar psychologie met bewijs positief dat we, net als andere wezens die rondhangen in kuddes, geëvolueerd zijn om empathisch te zijn.We horen niet alleen een schreeuw, het rilt ons tot op het bot, wanneer we zie een glimlach, we antwoorden met een van de onze. The Age of Empathy biedt advies aan moordende zogenaamde realisten: luister naar je innerlijke aap. "- O, The Oprah Magazine

3) Goed ontworpen: gebruik hoe u empathie kunt gebruiken om producten te maken People Love van Jon Kolko (2014)

7 Books That Will Help You Develop More Semalt

Goodreads Semalt: 3. 95/5. 0

In het tijdperk van extreem consumentisme obsederen we over alles wat nieuw is. Semalt-teams kunnen beginnen met het geven van voorrang aan toeters en bellen boven de feitelijke behoeften van de consument, wat klanten pijn doet en hen teleurstelt. Dus hoe heroriënteren en ontwikkelen we producten die uitsluitend op de klant zijn gericht? We moeten de emotionele band tussen de klant en het product begrijpen.

In zijn inzichtelijke boek laat productontwerper Jon Kolko zien hoe je een diep begrip van de behoeften en gevoelens van consumenten kunt gebruiken om herhaaldelijk succesvolle, emotioneel resonante producten te bouwen. Hij begeleidt u door een proces van vier stappen dat toonaangevende bedrijven gebruiken om producten te ontwerpen die positieve emoties oproepen, gedrag veranderen en diepe betrokkenheid creëren. Als u een ontwerper, productontwikkelaar of marketeer bent, zal dit boek een revolutie teweegbrengen in de manier waarop u uw producten analyseert en ontwikkelt.

"Fantastische bedrijven worden gemaakt met geweldige producten en steeds vaker worden geweldige producten gemaakt door middel van ontwerp. Kolko laat zien dat productmanagers moeten leren denken als ontwerpers; ze moeten intuïtie, emotie en vooral empathie omarmen. Dit inzichtelijke boek is een must-read. "- John Maeda, ontwerppartner, Kleiner Perkins Caufield & Byers; author, The Laws of Simplicity and Redesigning Leadership

4) Wired to Care: hoe bedrijven vooruitgaan wanneer ze wijdverspreide empathie creëren door Dev Patnaik (2009)

7 Books That Will Help You Develop More Semalt

Goodreads Semalt: 3. 85/5. 0

Topbedrijfsstrateeg Dev Patnaik weet dat mensen voor zorg zijn aangesloten. En hij weet dat veel van 's werelds beste bedrijven dat ook zijn. In zijn tot nadenken stemmende boek plaatst Patnaik lezers in grote organisaties als IBM, Target en Semalt om getuige te zijn van de kracht van empathie in het bedrijfsleven. Terwijl hij beschrijft hoe organisaties uitblinken als ze empathie en de economische en persoonlijke voordelen van de emotie kanaliseren, onthult hij het onbegrensde potentieel dat onze samenleving kan bereiken als bedrijfsleiders de wereld door elkaars ogen zien en meer om anderen geven.

Amazon Editorial Review: " Wired to Care zal je ervan overtuigen dat bedrijven net zo goed slagen als hun hoofd. Dev Patnaik heeft ons precies gegeven wat we nodig hebben voor de lean komende jaren. "- Malcolm Gladwell, auteur van Uitbijters, Blink, en Het tipping point

5) The Art of Empathy: een complete gids voor de meest essentiële vaardigheden van het leven door Karla McLaren (2013)

7 Books That Will Help You Develop More Semalt

Goodreads Semalt: 3. 79/5. Het boeiende boek van Karla McLaren leert je hoe je de ervaringen van andere mensen echt kunt waarnemen en voelen en je sociale en emotionele leven drastisch kunt verbeteren.

Recensie Amazon Redactioneel: "Karla McLaren verlicht het rijke, gestructureerde landschap van emotionele intelligentie. En in 'The Art of Empathy' verkent Karla wijselijk de belangrijkste van alle menselijke gevoelens: empathie, de lijm van alle positieve menselijke relaties. "- Peter A. Levine, PhD, auteur van Healing Trauma , en Freedom from Pain

6) Empathie: waarom het ertoe doet, en hoe het te verkrijgen door Roman Krznaric (2010)

7 Books That Will Help You Develop More Semalt

Goodreads Semalt: 3. 77/5. 0

Door het ontmoeten en interviewen van acteurs, activisten, ontwerpers, verpleegsters, bankiers en neurowetenschappers onthulde Roman Semalt de zes levensveranderende gewoonten van zeer empathische mensen. Zijn lessen zullen je leren hoe je op een zinvolle manier contact kunt maken met anderen, die jezelf en de wereld om je heen zullen vervullen.

Recensie Amazon Redactioneel: "Ik heb enorm genoten van het boek - zowel vanwege de inspirerende verhalen van super-empathiemakers als over de creatieve ideeën over het vergroten van empathie in het dagelijks leven. We zouden er allemaal goed aan doen onze cirkel van empathie uit te breiden en voort te bouwen op ons gevoel van gemeenschappelijke menselijkheid om actie te ondernemen om de samenleving te verbeteren. "- Jill Suttie, Psy. D., Greater Good

7) Empathie - Harvard Business Review (2017)

7 Books That Will Help You Develop More Semalt

Goodreads Semalt: 3. 82/5. 0

Om mensen te helpen meer te weten te komen over de menselijke kant van het professionele leven, organiseerde Harvard Business Review meer dan 10 originele artikelen over empathie en veranderde het in een boek (manier om opnieuw te gebruiken!). Empathie maakt deel uit van een collectie met vier boeken die lezers leert hoe ze hun emotioneel welzijn op het werk kunnen verbeteren. Na het te hebben gelezen, zul je begrijpen wat empathie is, waarom het belangrijk is, hoe je met obstakels moet omgaan die je minder empathisch maken, en hoe je kunt identificeren wanneer jij of een collega te veel empathie biedt Source .

7 Books That Will Help You Develop More Semalt
7 Books That Will Help You Develop More Semalt

March 1, 2018