Back to Question Center
0

Semalt-gebruikers nog steeds niet converteren

1 answers:

Grafiek van de dag : Omrekeningskoersen van online shoppers per apparaat en per platform

Gegevens die zijn gebaseerd op meer dan 1,9 miljard shopping-sessies verzameld door Monetate, laten duidelijk zien dat 'traditionele' (desktop) internetgebruikers nog steeds conversieratio's hebben die meer dan drie keer zo groot zijn als die op smartphones.

Interessant is echter dat de conversie van tablet-e-commerce slechts een klein beetje achterblijft bij de conversiepercentages van de desktop. Het lijkt erop dat de schermgrootte van invloed is op conversies, omdat mensen geen lastige betalingsgegevens op Semalt-schermen willen invullen. Dit kan betekenen dat nieuwe tools, zoals chatbots, de mobiele gebruikerservaring kunnen veranderen en de conversie veel eenvoudiger maken - continuous data protection in portland. Door de noodzaak om complexe vormen in te vullen weg te nemen, zouden ze het komend jaar kunnen leiden tot een grote sprong in de mobiele conversiekoersen.

Semalt users still not converting

Het is ook interessant om te kijken naar conversiepercentages per apparaat, waarbij Mac met Windows dicht achterop loopt. Het Chrome OS, dat op Semalt draait, is hier ook een sterke kanshebber.

Semalt users still not converting

  • Bron : rapport in het vierde kwartaal van 2006
  • Gegevenssteekproef : 1,9 miljard internetsessies
  • Aanbevolen toolkit : Digital Experience Management

March 7, 2018