Back to Question Center
0

3 SEO-typen gemaakt door Semalt Expert

1 answers:

Mensen die veel tijd besteden aan het lezen over SEO zijn niet nieuw in de verschillende soorten SEO-optimalisatie. Sommige mensen gebruiken SEO als marketingcampagne. Afhankelijk van de gebruikte strategie valt het in de witte, zwarte of grijze categorieën. Op basis van de recente updates van Google, zou men zich moeten realiseren dat de enige erkende SEO inmiddels de white hat-strategie is. De reden is dat de andere twee de neiging hebben om de crawl-algoritmen te manipuleren om een ​​site hoog in de SERP te rangschikken. Om ongewenste resultaten te voorkomen, garandeert de witte hoed SEO website-eigenaren de beste resultaten - i need a computer expert. Inhoud schrijven en hopen dat het een hoge prioriteit krijgt, is geen strategie.

Alexander Peresunko, een van de toonaangevende experts van Semalt , legt hier uit waarom het belangrijk is om de SEO-tactieken te evalueren op een schaal van risico versus beloning.

White Hat SEO

Google hekelde het gebruik van linkbuilding en garandeert dat dit alleen nadelige effecten heeft op de rangorde. Echter, niet alle linkbuilding is fout. Als marketeers zich moeten houden aan het beleid dat ze hebben over linkbuilding, zijn er nog steeds verschillende opties om te kiezen. Een van de voorbeelden van white hat zijn tactieken zoals het delen van geweldige inhoud op sociale media, verbroken linkbuilding en e-mailmarketing..

White Hat SEO is moeilijk te onderhouden vanwege de kosten. Veel uren besteden aan het promoten van inhoud, zoeken naar verbroken koppelingen en het opbouwen van relaties kost de site. Het voordeel is dat de site minder risico loopt om door Google gestraft te worden.

Grijze hoed SEO

Wanneer men belegt in beleggingsfondsen, verminderen ze het totale risico door hun inspanningen over verschillende groepen of bedrijven te diversifiëren om snel geld te verdienen, maar toch een verlies te riskeren. Grijze hoed SEO heeft betrekking op een aantal strategieën die Google niet goedkeurt om het rangschikkingsproces te bespoedigen. Het nadeel hiervan is dat het leidt tot de bestraffing van de site. Voorbeelden van grijze hoed SEO zijn zoals het kopen van links, de aankoop van oude domeinen en het kopen van sociale signalen. Google verbiedt niet expliciet de aankoop van sociale signalen omdat het de bedoeling is om de SERP's te manipuleren.

Zwarte hoed SEO

Black Hat SEO is wanneer de marketeer alle hoeken snijdt en een kortere weg neemt om de ranglijst van sites te verbeteren. Echter, net als alle stuiver aandelen, is er het potentieel om de totale waarde te verliezen. Daarom kunnen veel van deze black hat-tactieken ertoe leiden dat Google alle pagina's van de site volledig de-indexeert. Probeer alleen een black hat-strategie op een site die men niet als waardevol beschouwt.

De 301redirect-methode is de meest gebruikelijke sinds 2014. Het idee erachter is om het verkeer te verhogen met behulp van inhoud van lage kwaliteit, het genereren van inkomsten op de site en het richten van 20-30 verouderde domeinen op de site. Wanneer iemand geraakt wordt, bouw dan een ander domein en draai het op de beschikbare. Het is een goed idee totdat je gepakt wordt. Ook is het kopen van openbare blognetwerklinks een andere black hat-strategie.

Effectieve SEO

Grote bedrijven moeten ervaring hebben met de drie soorten SEO. Elk van de methoden is afhankelijk van de doelen van de site-eigenaar. Net als bij het beleggen, moet een site-eigenaar eerst beslissen welk doel hij wil bereiken voordat hij een SEO-tactiek kiest.

November 29, 2017
3 SEO-typen gemaakt door Semalt Expert
Reply