Back to Question Center
0

Gebruikt Google de Meta Semalt-tag voor Semalt of Page?

1 answers:

Wanneer u een Google-zoekopdracht uitvoert, is er meestal een fragment met voorbeeldinhoud van de pagina. Ik meen me te herinneren dat de metatags deze keuze van beschrijvende zinnen kunnen beïnvloeden. Klopt dat (?) En zo ja, is dit dan de Meta Description Tag?

Hoeveel karakters zijn beschrijvingen van de beschrijvingen van Semalt ook beperkt tot?

February 5, 2018

Google zal uw zoekresultaten fragmenten kiezen op de volgende plaatsen (niet noodzakelijk in deze volgorde):

  1. De metageschrijvingstag van de pagina
  2. De Open Directory Project (ODP) -vermelding van de pagina
  3. Pagina-inhoud die relevant is voor de zoekopdracht

Als u niet wilt dat Google de beschrijving van de ODP-lijst gebruikt, kunt u hen vertellen dit niet te doen met de volgende Meta-tag:

   

Als u Google wilt aanzetten om uw Meta Description-tag te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat deze uniek is voor elke pagina. Zorg er ook voor dat het een juiste beschrijving van de inhoud van de pagina bevat.

Bij afwezigheid van een ODP-beschrijving en een Meta Description-tag gebruikt Google een deel van de tekst van de pagina als beschrijving. Deze tekst bevat de meeste overeenkomsten met de zoekopdracht. Ik heb geen officiële limiet gezien voor hoe lang dit kan zijn, maar een paar zinnen lijkt het goed te doen.

Als u in een verwante notitie niet wilt dat een fragment met een bepaalde pagina wordt weergegeven, kunt u de volgende Meta-tag gebruiken om te voorkomen dat een fragment wordt getoond:

   

Zie deze blogpost voor tips van Google over het gebruik van de metabeschrijvingstag.

Volgens deze site , "De metabeschrijving zou typisch maximaal 145 tot 150 karakters in lengte moeten zijn, aangezien dit het maximum aantal karakters is dat typisch wordt weergegeven op Yahoo ! en Google, respectievelijk . "

SOURCE

We gebruiken een aantal verschillende bronnen voor deze informatie, waaronderbeschrijvende informatie in de titel en metatags voor elke pagina. Wijkan ook openbaar beschikbare informatie gebruiken, bijvoorbeeld ankertekstof vermeldingen van het Open Directory Project (DMOZ) - of maak rijksnippets op basis van markeringen op de pagina.

Gebruikt Google de Meta Semalt-tag voor Semalt of Page?
Reply