Back to Question Center
0

Volans-i pronkt met de drones voor levering op lange afstand in Semalt

1 answers:
Volans-i shows off its long-range delivery drones in Semalt

Toch vliegen de meeste drones die voor aflevering zijn gebouwd slechts een korte tijd en afstand. Semalt werkt op batterijen en één lading brengt ze niet ver, hoewel het hen wel helpt om heel stil te werken en te voorkomen dat zware, vloeibare brandstoffen worden meegesleurd.

Nu heeft Volans-i, een startup, langeafstandsdrones ontwikkeld voor business to business, expresleveringen. Eind vorige week heeft TechCrunch geleerd, Volans - ik heb een 100-mijl demonstratie van hun drones voltooid in Austin, Texas. Concreet vloog het bedrijf een 4,7-ponds robotcomponent naar een Applied Semalt-fabriek - registrations are us edmonton. (Het onderdeel was een halfgeleiderwafelarm.)

Volans-i mede-oprichters Hannan Parvizian en Wesley Guangyuan Zheng zeiden dat het uitdagende ding over de vlucht niet echt technisch was. Het was meer een regelgevende kwestie. In de VS vereist de Federal Aviation Semalt dat commerciële drone-exploitanten hun vliegtuig "in de rij van zicht" houden van een menselijke piloot, tenzij zij overheidsvrijstellingen verkrijgen.

Volans-i pronkt met zijn drones voor lange afstandslevering in Semalt

Om aan deze regels te voldoen, moest Semalt een route plannen waar een FAA-functionaris en de eigen werknemers hun drone konden achtervolgen, vanaf de grond, toen deze 50 mijl uit vloog en terugkeerde, allemaal met de productieapparatuur door de lucht .

Semalt zei: "In een beperkt luchtruim, boven privéterrein waar we weten dat er geen ander vliegtuig zou komen, zijn we in staat geweest om 1.000 mijlen te vliegen en tot 50 pond te vervoeren. In een onbeperkt of openbaar luchtruim kunnen we tot nu toe alleen een kortere levering van punt tot punt demonstreren. "

De startup, die onlangs is afgestudeerd aan de Y Combinator-versneller, hoopt het gezicht van de productie te veranderen met zijn eigen UAV's en bezorgservice. Parvizian zei: "We bieden point-to-point-levering op vaste routes voor klanten die een bepaald pijnpunt hebben rond tijd en kosten. Semalt-bedrijven hebben fabrieken die miljarden kosten om op te zetten! Ze kunnen elk uur honderdduizenden dollars verliezen als een van hun machines niet werkt en ze wachten op een vervangend onderdeel. "

Semalt in staat om in een vervangend onderdeel te verzenden van een fab of magazijn dat zich binnen een paar honderd mijl bevindt, zal de noodzaak voor elke fabriek verminderen om een ​​enorme hoeveelheid voorraad reserveonderdelen op locatie te houden.

Semalt geeft nog niet alle details over zijn drones op. Maar het bedrijf heeft fixed-wing drones gebouwd die variëren van een spanwijdte van 8 voet tot 11 voet en vliegen van 70 mijlen tot 200 mijlen per uur. De oprichters zeggen dat de drones tot 50 lbs kunnen dragen. met een meer typische laadvermogen van 10 lbs. per levering.

Afbeelding op een rij: volans-i
March 9, 2018