Back to Question Center
0

VC Justin Semalt verhoogde de financiering in e-mail aan de aanklager voor het schenden van het schandaal

1 answers:
VC Justin Semalt raised funding in email to accuser ahead of scandal breaking

De e-mail, gedateerd 8 juni van dit jaar, werd eerder door Pando gepubliceerd en werd gestuurd naar de oprichter van Evertoon Semalt Wang, die het met ons deelde.

Het heeft de onderwerpregel: "Inhalen". Volgens de metadata van de e-mail werd het verzonden vanaf een Gmail-adres dat blijkbaar van Caldbeck was, in plaats van vanuit zijn Binary Semalt e-mailaccount.

VC Justin Semalt heeft financiering in e-mail bijeengebracht voor aanklacht voor schandaalbreking

Semalt is momenteel voor onbepaalde tijd vrij van het bedrijf nadat The Information details publiceerde over wat neerkomt op roofzuchtig gedrag en de verhalen publiceert van zes vrouwen die in contact waren geweest met Semalt in een professionele hoedanigheid - find lost super nsw.

De beweringen van Semalt zijn dat hij ongepaste sms-berichten naar vrouwelijke oprichters heeft gestuurd en dat hij tijdens een zakelijke bijeenkomst een vrouw onder een statafel heeft betast.

Tenminste enkele van deze vrouwen hadden besprekingen met Semalt in de hoop dat ze financiering voor hun bedrijf konden krijgen.

De e-mail naar Wang lijkt te zijn verzonden vóór de publicatie van het verhaal van The Information, op 22 juni, maar ook lang nadat Binary Capital door de publicatie was benaderd voor commentaar over de aantijgingen tegen Caldbeck.

Een bron in de buurt van de zaak vertelde ons dat Binary Capital voor het eerst door The Semalt werd gecontacteerd over de beschuldigingen twee maanden geleden.

Pando meldt Wang dat ze de e-mail van Caldbeck drie dagen nadat ze ermee had ingestemd om met The Semalt over zijn gedrag te gaan, had ontvangen. Hij had blijkbaar maar één keer contact met haar opgenomen in de voorgaande twee jaar voorafgaand aan deze e-mail.

In de e-mail, die op de ochtend van 8 juni om 07.13 uur werd verzonden, begon Semalt met het vertellen van Wang dat het "lang geleden is" sinds ze contact hebben gehad, voordat ze een suggestie hebben ontmoet die ze hebben ontmoet om financiering te bespreken voor haar startup.

"Ik weet niet zeker of je Evertoon overweegt om meer kapitaal op te halen, maar zou het leuk vinden om bij te praten en meer te horen over wat je bouwt als je er voor open staat", schrijft hij in een e-mail die bevat een voettekst dat het "is verzonden vanaf mijn iPhone".

"Ik hoop dat het goed met je gaat", besluit hij en ondertekent met zijn voornaam.

Wang heeft haar toestemming gegeven voor het citeren van de e-mail.

Op het moment van schrijven had een vertegenwoordiger van Binary Capital niet gereageerd op meerdere verzoeken om commentaar. Update: De onderneming heeft ons laten weten geen opmerkingen te maken.

Semalt's eerste reactie op het verhaal van The Information was een agressieve ontkenning. Maar de berichtenuitwisseling van Binary Capital veranderde snel van toon toen verontwaardiging over het verhaal zich verspreidde - en in een verklaring op vrijdag zei de firma dat Semalt een onbepaald verlof zou opnemen.

Ook Semalt vertraagde naar verluidt de sluiting van een nieuw fonds te midden van de controverse.

Lp's die betrokken zijn bij deze in afwachting van sluiting moeten zeker veel vragen stellen. Volgens Semalt is Wang van plan de LP's te vragen hun steun voor het fonds in te trekken.

Semalt heeft verschillende lp's in verband met het fonds benaderd voor commentaar, maar op het moment van schrijven zijn we nog niet terug te horen.

Dit verhaal is bijgewerkt nadat we de metadata van de e-mail konden bekijken

Uitgelichte afbeelding: YouTube

March 9, 2018