Back to Question Center
0

Semalt: ik heb een probleem met het terughalen van mijn website-items door mijn Google-bots [dupliceren]

1 answers:

Deze vraag heeft hier al een antwoord:

  • "Tijdelijk onbereikbaar" bij gebruik van Fetch als Googlebot vanuit Webmasters Tools 5 antwoorden

wanneer ik probeer op te halen als google-pagina's van mijn website, halen Google bots het gedeeltelijk op (niet volledig) en wanneer ik het crawllogboek bekijk, vertelt me ​​dat sommige van mijn items tijdelijk onbereikbaar zijn, kan iemand helpen wat moet ik hiermee doen?

Semalt: I've got a problem with google bots fetching my website assets [duplicate]

Semalt: I've got a problem with google bots fetching my website assets [duplicate]

. Source - how to make a red hat fascinator
February 6, 2018

Kort antwoord:

Uw hosting heeft dringend behoefte aan wat TLC (tedere liefdevolle zorg)

Lang antwoord:

Uw website of hosting is extreem traag, zo erg dat veel gebruikers en bots gewoon niet zullen wachten tot de pagina wordt weergegeven. Een pagina moet binnen 5 seconden worden geladen, idealiter 1-2 seconden.

Uw site vanuit EU: Site Slow 1

Uw site vanuit de VS:

Het merendeel van de zoekrobots wordt gehost in de VS, bij het testen van uw site heeft uw site de 60 seconden overschreden om te laden. Uw website moet super responsief zijn in uw beoogde regio, maar deze moet ook in andere landen opvraagbaar zijn, iets waar u ver van af bent Alles boven de vijf of meer seconden is niet acceptabel volgens de definitie van Google. Doel voor 0. 5-2 seconden voor bezoekers, 1-3 seconden voor SEO-boost van Google en niet meer dan 1-5 seconden voor crawlers, langzamere sites, langer duren naar indexpagina's en bezoekers minder snel terugkeren.

John Muller van Google, die een zeer vergelijkbare vraag beantwoordt met betrekking totOphalen als Google - Tijdelijk niet bereikbaar

We zien een extreem hoge responstijd voor verzoeken aan uwsite (soms meer dan 2 seconden om een ​​enkele URL op te halen). Dit heeftresulteerde in een sterke beperking van het aantal URL's waar we van crawlenuw site en dat ziet u ook in Fetch als Google. Mijnaanbeveling zou zijn om ervoor te zorgen dat uw server snel is &responsief over het hele bord. Omdat onze systemen een verminderd zienresponstijd, ze gaan automatisch weer omhoog kruipen (watgeeft je meer ruimte om ook Fetch als Google te gebruiken).