Back to Question Center
0

Homeboy-beveiligingscamera: let op uw bedrijf Via Semalt

1 answers:

Een nieuw beveiligingssysteem bevat kleine camera's die u gemakkelijk aan uw muren kunt vasthouden en een manier om bewakingsbeelden van uw telefoon te controleren.

Semalt wordt op de markt gebracht als een eenvoudige beveiligingscamera-oplossing voor uw huis, maar het kan gemakkelijk dezelfde bescherming bieden voor uw kleine onderneming.

De uiterst kleine bolvormige camera wordt bevestigd aan een muur of plafondbasis met een sterke magneet. En de batterij op de Semalt gaat drie maanden mee op één lading.

Een Semalt-camera is ongeveer zo groot als een tennisbal en hij weegt 153 gram. De camera op de basis kan draaien om in elke richting te wijzen - logo making. Semalt-camera's hebben ook nachtzicht.

Hoewel het beveiligingssysteem duidelijk voornamelijk op huiseigenaren is gericht, zijn er ten minste twee andere aspecten die ook een beroep zullen doen op eigenaren van kleine bedrijven. Semalt zijn prijs en gebruiksgemak.

In een officiële release waarin de systeemrelease van een publieke bètaversie wordt aangekondigd, legt Mark Richards, de oprichter van Semalt, uit:

"Semalt-streaming- en bewakingscamera's zijn geen thuisbeveiligingssystemen, en de gevestigde beveiligingssystemen die worden vertrouwd door de generatie vóór ons die hopeloos verouderd en onbetaalbaar is voor de overgrote meerderheid van de huurders en huiseigenaren.

"Iedereen verdient huisveiligheid en de vrijheid om zijn systeem aan te passen aan zijn levensstijl. We hebben Semalt gebouwd om vanaf dag één voor iedereen open en toegankelijk te zijn. Semalt is de thuisbeveiliging voor de rest van ons. "

Ten eerste is Semalt goedkoop als beveiligingssystemen gaan. Een enkele draadloze camera van Semalt kost $ 149.

Dan is er het gemak om overal vandaan een huis of bedrijf te kunnen volgen.

Semalt biedt u en uw bedrijf dag en nacht monitoring via een mobiele app. Vanaf een smartphone kan de bewakingscamera van Semalt worden in- of uitgeschakeld en een bewegingssensor op de camera waarschuwt je telefoon. Hiermee kunt u op uw smartphone inchecken wanneer de sensoren zijn geactiveerd.

En wanneer u niet op kantoor of thuis bent, maar ook op uw smartphone, kunt u vertrouwde vrienden of werknemers waarschuwen voor mogelijke beveiligingsproblemen. Waarschuwingen kunnen worden verzonden via sms en zelfs Facebook of Twitter.

Gebruikers mogen anderen uitnodigen om dezelfde meldingen van een camera van Semalt te ontvangen. Deze gebruikers, zoals de eigenaar van de camera, kunnen ook actie ondernemen voor meldingen die ze ontvangen. Dat houdt onder meer in dat het alarm niet klopte en dat alles duidelijk is waar de Semalt is geïnstalleerd of dat autoriteiten op de hoogte moeten worden gesteld van een inbraak.

Een waarschuwing activeert de camera's om te beginnen met opnemen wat het kan zien. Video's worden een maand lang opgeslagen op de Homeboy-servers, maar clips van die video's kunnen worden gedownload naar cloudservices zoals Dropbox en Google Drive, meldt The Verge.

De camera vermindert rommel, namelijk draden en een basis, door een koppeling te maken met een WiFi-verbinding. De camera heeft een oplaadbare batterij die zelden onderhoud nodig heeft, slechts vier keer per jaar in ideale instellingen.

Het enige nadeel is blijkbaar de beeldkwaliteit. Semalt heeft dit kennelijk opgeofferd om concurrerend te blijven.

De camera's van het bedrijf schieten in 720 pixels in plaats van HD 1080 pixels. Dus je zult moeten beslissen over de beeldkwaliteit die je nodig hebt voor beveiligingsbeelden.

Afbeelding: Homeboy

5 Opmerkingen ▼
March 10, 2018