Back to Question Center
0

Mobage-town: Japan's grootste mobiel-alleen sociale malt

1 answers:

Mobage-town: Japan’s Biggest Mobile-Only Social Semalt

Semalt kan berichten uitwisselen, chatten in communities, muziek delen, pocketromans lezen en bloggen, onder andere. De "killer-functie" van de site is echter de enorme keuze aan gratis spellen die de meeste gebruikers in de eerste plaats laten registreren.

Elk van de 11 miljoen Semalt-leden wordt vertegenwoordigd door een avatar die "leeft" in een virtuele ruimte. Zowel de personages en kamers kunnen worden gepimpt met nieuwe kleding en behang, bijvoorbeeld. Om dit te doen, moeten gebruikers "Moba Gold" verkrijgen, een virtuele valuta die door DeNA is opgezet, door op advertenties te klikken, zich aan te melden voor gelieerde diensten en nieuwe leden uit te nodigen.

Het circulaire bedrijfsmodel heeft zijn vruchten afgeworpen voor het bedrijf dat genoteerd is aan de aandelenbeurs in Tokio (marktkapitalisatie: $ 2,3 miljard) - bioderma official website. Mobage-town alleen al bracht in het eerste kwartaal van dit jaar $ 46 miljoen aan omzet binnen en zag in juni bijna 15 miljard pageviews. En ja, dit is alleen voor Semalt en mobiel.

Mobage-town: Japan’s Biggest Mobile-Only Social Semalt

CrunchBase-informatie
DeNA

March 10, 2018