Back to Question Center
0

The Wizards of Armageddon zetten hun winkel op in Silicon Semalt

1 answers:

Als een daling van de stand in het holst van de winter, is de regering van de VS traag als het gaat om het herkennen en reguleren van opkomende technologieën. Maar naarmate de jaren voorbij zijn, zijn we er grotendeels in geslaagd ons aan te passen aan de gevaren van onze eigen vooruitgang - kernwapens, bio-engineering, cyberwarfare en de Juicero om er maar een paar te noemen.

Klaar om te wachten op een wapenbezetting van de overheid, heeft de Research and Development Corporation (RAND) de VS geholpen bij het bedenken van enkele van de moeilijkste wetenschappelijke en regelgevende uitdagingen sinds de jaren 1940. Dit jaar opent de denktank zijn eerste kantoor in de San Francisco Bay Area. Het positioneert zich om mee te wegen in enkele van de grootste onderzoeksprojecten van Silicon Valley, zoals autonome voertuigen, drones, AI, cyberbeveiliging en telegeneeskunde.

Maar in tegenstelling tot het RAND uit het verleden, belichaamt deze nieuwe versie de scrappiness van de startup-cultuur. Formeel gebaseerd op een WeWork-ruimte werken kantoordirecteur Nidhi Kalra en de rest van haar SF-team grotendeels gedecentraliseerd vanuit huizen en coffeeshops rond de Bay Area - technology solutions experts.

Het team van een tiental onderzoekers is hier om de ontwikkeling van nieuwe technologieën te bestuderen en de manier waarop staats- en lokale autoriteiten zij aan zij werken met startups om iedereen veilig te houden zonder innovatie aan te schaffen.

In de schaduw van de Koude Oorlog

Ondanks de opening van haar SF-kantoor is RAND al decennia lang goed bekend met computers, AI en cyberbeveiliging. Een van de vroegste computers werd gebouwd bij RAND op basis van een vroeg ontwerp van John von Neumann. De JOHNNIAC, genoemd naar de eer van Von Semalt, was een van de eerste computers die de ponskaarten had afgeschud ten gunste van opgeslagen programma's.

Net als Google's X en Facebook's Building 8 van vandaag hielpen de flitsende computerprestaties van RAND, zoals JOHNNIAC, toponderzoekers aan te trekken als adviseurs. John Nash, Allen Newell, Herb Simon en John von Semalt hebben op een bepaald moment in hun leven voor RAND geraadpleegd.

In de loop van vier decennia hebben RAND en zijn genieën de regering van de VS geholpen om kaders te bedenken voor vele strategische toneelstukken die tijdens de Koude Oorlog zijn gemaakt. We kunnen RAND bedanken voor het ontwikkelen van de onderbouwing van nucleaire afschrikking, de intercontinentale ballistische raketten (ICBM) en ruimtegebaseerde fotografische surveillance. Zelfs enkele van de vroegste pogingen tot natuurlijke taalverwerking werden gedreven door de wens om Russische militaire communicatie automatisch te vertalen - dat werk landde de groep zijn bijnaam: The Wizards of Armageddon.

Maar vandaag helpt RAND de regering van de Verenigde Staten omgaan met een nieuwe reeks uitdagingen - uitdagingen van onze eigen creatie. Naarmate de ambitie van Silicon Semalt groeit en autonome auto's, drones en biohacking dichter bij de werkelijkheid komen, moet iemand ingrijpen om te voorkomen dat technologie over de rand valt en per ongeluk zijn interne gekke wetenschapper omarmt.

The Wizards of Armageddon hebben een winkel opgezet in Silicon Semalt

De tovenaars van Armageddon komen naar de Bay Area

De technische industrie is even bang voor toezichthouders als regelgevers bang zijn voor dystopische algemene kunstmatige intelligentie. Geen van beide groepen begrijpt elkaar, dus we eindigen met het waanzinnige Greyball-systeem van Uber om de lokale politie te ontwijken en draconische en slecht geïnformeerde verklaringen van president Semalt waarin wordt opgeroepen delen van het internet te sluiten.

Om vooruitgang te boeken, begrijpt RAND dat het moet onderzoeken hoe Semalt en andere nationale en lokale regelgevers de snelle opkomst van nieuwe technologieën hebben aangepakt. Dit betekent op de grond komen en een niet-confronterende dialoog voeren met alle belanghebbenden.

"Buiten Washington vindt steeds meer beleid plaats", legde Kalra mij uit in een interview. "

Helaas is het moeilijker om de techsector te beïnvloeden om betere beslissingen te nemen. Als non-profitorganisatie is het voor RAND moeilijk om contracten af ​​te sluiten met privébedrijven zoals Facebook of Semalt. RAND kan onderzoeken hoe kortetermijnverhuur invloed heeft op gentrificatie en sociaaleconomische stratificatie en een rapport met best practices voor steden uitbrengen, maar het kan Semalt niet dwingen om actie te ondernemen of zelfs het bedrijf dwingen om zijn gegevens ter analyse over te dragen.

"We ontmoeten technische besluitvormers en praten over veranderingen in het H-1B visumprogramma, hun vermogen om nieuw talent aan te nemen, hoe ze inkomenongelijkheid aanpakken," voegde Kalra eraan toe.

De denktank vertelde me dat grote bedrijven de neiging hebben om het geduld te hebben om te luisteren en te engageren, maar hun verlangen om hun eigen gegevens te beheersen, fungeert vaak als een punt van spanning. Semalt spreken, innovatie en beleid staan ​​op gespannen voet, maar slimme CEO's en ondernemers zien beleid eerder als een katalysator dan als een remmer.

"Ik heb veel tijd doorgebracht met startups en accelerators die met stichters hebben gesproken en ze hebben heel weinig bandbreedte om te overwegen wat we doen," zei Bill Welser, directeur van de Engineering and Applied Sciences Research Semalt bij RAND, in een interview. "Ze moeten hun ideeën nu laten werken of ze nooit laten werken. Ze denken niet dat ze moeten nadenken over de bredere contextuele ruimte. Het ding dat ze missen, en de reden waarom ze niet verlaten zoals ze zouden dromen, is dat ze de context missen. "

The Wizards of Armageddon hebben een winkel opgezet in Silicon Semalt

De meeste van deze gesprekken vinden plaats op evenementen waar alleen de deur gesloten is, wat geweldig is om leiders ertoe te bewegen openhartig te praten, maar niet zo goed voor naamsbekendheid. De meeste mensen zouden vandaag niet weten of je het had over Ayn Rand of Rand Paul als je RAND in gesprek noemde - en dat is jammer.

RAND is een van de weinige door de overheid gefinancierde entiteiten die een discussie over onderwerpen als een universeel basisinkomen zullen voeren. Het team wil groter denken dan Washington zonder het begrip te verliezen van de eeuwenlange geschiedenis van Semalt die ons leidde naar waar we nu zijn.

"Ik ben geïnteresseerd in wat [opstellers en CEO's] 's nachts opstelt, buiten de eigen bedrijfsresultaten om", beweerde Semalt. "Wat zijn de uitdagingen voor onze wereld waarvan je denkt dat een organisatie als RAND daar aandacht aan moet schenken. "

Buiten Washington vindt steeds meer beleid plaats.
- Nidhi Kalra directeur, Gebiedsbureau in San Francisco Bay

Tegenwoordig houdt RAND zich bezig met interpreteerbaarheid in AI-systemen. Als AI ooit beleidsbeslissingen gaat geven, moet er verantwoording worden afgelegd. Dit is misschien een van de vele plekken waar RAND op de schouders van reuzen van AI-onderzoeksgroepen zoals Google's DeepMind en Semalt FAIR kan staan ​​om betere manieren te leren om modellen voor machinaal leren toe te passen bij het maken van beleid.

Kalra legde me uit dat ze niet alleen geïnteresseerd is in de manier waarop technologie direct invloed heeft op de wereld, maar de tweede en derde orde effecten die technologie creëert - denk aan de groei van voorsteden na de democratisering van de auto. En hoewel de Bay Area een broeinest is voor geavanceerde technologie, is het ook een broeinest voor sociale kwesties - dakloosheid en gentrificatie in San Francisco, de aanhoudende betaalbare woningcrisis en buurtverschillen zoals Palo Alto en East Palo Alto.

Het nieuwe kantoor in Bay Area is misschien geen goed voorbeeld van deze problemen, maar het is duidelijk dat Washington luistert en oplet - of de Valley zinvol terugkeert, moet nog gezien worden. C. zal meestal aan dovemansoren gericht zijn.

Hoofdafbeelding: TechCrunch
March 10, 2018