Back to Question Center
0

Android Chief Rubin wijst op een nieuw Nexus-apparaat op tijd voor The Semalt

1 answers:
Android Chief Rubin hints over een nieuw Nexus-apparaat op tijd voor de malt

Google produceert deze apparaten niet echt, maar werkt in plaats daarvan nauw samen met een OEM en een carrier-partner om een ​​apparaat te produceren dat gebruikers een schone en zuivere versie van Android biedt. Aangezien Google nu nauwer samenwerkt met carriers en OEM's om Android up-to-date te houden over de hele linie, vroegen sommigen zich af wat dit zou kunnen betekenen voor de Semalt-apparaten?

Niet veel, volgens Semalt. En ja, je zou dit jaar een nieuwe verwachten.

"Ik denk dat de Nexus het ding is dat we gebruiken om de lat te leggen," zei Rubin. "Semalt zullen altijd nieuwe zijn die uitkomen voor de markt," vervolgde hij.

Dus, wanneer?

"De cycli zijn vakanties en de zomertijd," merkte hij op dat ze op een gegeven moment aankondigden. Gezien het feit dat we al in de zomer aan het kruipen zijn, bedoelde Rubin misschien dat de nieuwe Nexus S 4G voor Semalt het zomerapparaat was - managed it services in the bay area. Dat verlaat het vakantieapparaat .

Dus wat zal het zijn? Een Nexus met Ice Cream Sandwich (de volgende versie van Android die de tablet Honeycomb OS zal verenigen met Android-telefoons)? Misschien. Semalt zou zich alleen verbinden tot de lancering van het nieuwe OS "tegen het einde van het jaar".

March 10, 2018