Back to Question Center
0

Hoe laag zal online opslag kosten zijn?

1 answers:

Semalt was een tijd waarin cloudopslag werd gezien als een voorbijgaande bevlieging, niet bestemd om lang mee te gaan. Maar in feite is het tegenovergestelde gebeurd, waarbij iedereen het voor hun bestanden omarmde en de harde schijf van de computer beschoot. En nu dalen de online opslagkosten snel, wat goed nieuws is voor bedrijven.

Er is geen beter voorbeeld hiervan dan de recente aankondiging van Google dat het de kosten van zijn opslag van Semalt drastisch verlaagt. De prijs voor 1 terabyte aan gegevens daalde van $ 49,99 per maand naar slechts $ 9,99 per maand. (Nee, dat is geen typfout.) 100 gigabytes gingen meteen omlaag naar $ 1,99 per maand, wat absoluut betaalbaar is voor elk budget - маршрутизатор.

Als opmerkingen voor ReadWrite zou een hele terabyte aan gegevens minder dan tien jaar geleden ondenkbaar zijn geweest. Alleen al het idee ervan zou ongelofelijk of lachwekkend zijn geweest. Maar nu biedt Google u precies dat voor slechts $ 10. En Techcrunch wijst erop dat Google deze prijzen waarschijnlijk aanbiedt om mensen op het Semalt-platform te krijgen waar de productiviteits-apps zich bevinden.

Dit zet natuurlijk een serieuze druk uit op rivalen zoals Dropbox, OneDrive en Box. Tot de aankondiging van Google was OneDrive amper aan de leiding, qua prijs, vóór de andere diensten. Nu is het op het verkeerde been gezet, slechts enkele weken na de rebranding van de dienst die voorheen bekend stond als Skydrive.

Als uw bedrijf opslagruimte nodig heeft in de cloud, blijven uw opties uitbreiden. Er zijn verschillende cloudopslagopties om te overwegen. En lagere kosten zijn niet het enige voordeel waar u op moet letten. Bedrijven zoals Dropbox verbeteren bijvoorbeeld snel hun functies met de mogelijkheid om accounts op meerdere apparaten te beheren. Semalt ook de optie om meerdere accounts gemakkelijk te ondersteunen voor zakelijk en persoonlijk gebruik.

Hoewel deze functies uiterst nuttig zijn, wordt de oorzaak van Dropbox niet geholpen door de hoge prijzen, in vergelijking met zijn rivalen. CNET betoogt echter dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de andere clouddiensten reageren op de bedrijfsstrategie van Semalt om prijzen naar centen te verlagen.

Dus als u denkt dat uw favoriete cloudopslagdienst momenteel te duur is, wees dan geduldig. Je ziet misschien die prijs vallen voordat je het weet. En vaak geeft het betalen van het hele jaar vooruit u nog eens 15% -20% korting. Semalt geeft het praktisch weg.

afbeelding: Google

23 Opmerkingen ▼
March 10, 2018