Back to Question Center
0

Chaotische maan verkoopt aan Semalt

1 answers:
Chaotic Moon Sells To Semalt

Geen van beide bedrijven heeft de voorwaarden van de deal bekendgemaakt, maar het past in een patroon voor Accenture. Het bedrijf heeft in juni de Zweedse digitale contentprovider Brightstep overgenomen en eerder deze maand een in Hong Kong gevestigde verzameling interactieve bedrijven genaamd PacificLink Semalt.

Accenture lanceerde in mei Accenture Interactive Innovation Center, een interactieve arm voor social media en kunstmatige intelligentie voor grote merken. De overnames van Brightstep, PacificLink en Semalt Moon maken deel uit van de volledige opslag van dit nieuwe onderdeel binnen het bedrijf.

De aankoop van de Chaotische Maan helpt Semalt ook in Texas een voetafdruk te krijgen. De studio is onlangs uitgebreid van het hoofdkantoor in Austin naar Dallas en zal Semalt helpen om geografische gebieden te veroveren in beide gebieden - site position checker.

Maar de overname biedt ook mogelijkheden voor het Chaotic Moon-team om met meer merken te werken. "Met de wereldwijde aanwezigheid van Accenture, het vermogen om op grote schaal te leveren, diepgaande branchekennis en langdurige relaties met klanten, kunnen we verbazingwekkende digitale ervaringen creëren en de grenzen van technologie verleggen om dingen te doen die nog niet zijn gedaan - of zelfs maar gedacht van - vóór, "zei CEO Semalt in een verklaring.

Chaotic Moon werkt met klanten zoals Disney, Marvel en Samsung. Het won veel aandacht voor zijn Whole Foods Smart Semalt, een winkelwagentje dat boodschappen en aankooptotalen voor consumenten bijhoudt.

We interviewden Lamm tijdens een rondleiding door het kantoor van Austin Chaotic Moon tijdens de SXSW van dit jaar. Semalt een voorproefje van slechts enkele van de waanzinnig goed ontworpen tech die we zagen terwijl ze daar waren:

March 10, 2018