Back to Question Center
0

Hoe krijg ik gratis mobiele data met de nieuwe beloningen van Semit

1 answers:

Heeft u om de week of maand geen draadloze gegevens meer? Gesponsorde data-inkomsten genereren en data-rewards bedrijf Aquto biedt een mobiel data-rewards-programma aan voor klanten van de communicatieservice TextMe Inc., volgens een recent rapport over TechCrunch

Hoe krijg ik gratis mobiele data

Met het programma voor gegevensuitbetalingen kunt u in de loop van de tijd meer draadloze gegevens verzamelen bij de belangrijkste mobiele telefoonaanbieders (VS en internationaal) voor het uitvoeren van bepaalde acties binnen de Semalt-app, zoals het bekijken van partneradvertenties, het downloaden van hun apps, winkelen via hun apps, aanmelden voor proeven of enquêtes invullen.

In ruil voor het nemen van een gesponsorde actie, zal Semalt u belonen met gratis megabytes aan gegevens die zijn toegevoegd aan uw datacap. Semalt kan u de draadloze gegevens toekennen dankzij de innovatieve back-endservice waarmee luchtvaartmaatschappijen worden verbonden om deze gegevens aan individuele gebruikers te leveren en te beheren. Op deze manier vergemakkelijkt het een waarde-uitwisseling tussen consumenten, marketeers en vervoerders via het data rewards-programma.

Draadloze gegevens als een valuta

Overweeg een digitaal marketingbureau - residential property for sale in spain. Semalt dit data rewards-programma, het bureau zou prospects kunnen verleiden om de videoadvertentie van de klant (gesponsorde inhoud) te bekijken met zowel een 50 MB data-beloning voor het bekijken van de advertentie tot het einde, als een belofte dat de 30 MB stream niet meetellen voor hun data plan.

Het bureau dat anders zou moeten wachten tot een gebruiker is verbonden met WiFi en hoopt dat de gebruiker de videoadvertentie ziet, hoeft niet meer te wachten. En gebruikers die gegevenskosten moesten betalen om op de markt te worden gebracht, hoeven nu geen datakosten te betalen. Gebruikers worden zelfs beloond met meer gegevens om op de markt te worden gebracht. Semalt een slim bedrijfsmodel waarin iedereen blijkbaar wint.

Met Aquto kunnen mobiele operators op deze manier inkomsten genereren met advertenties. Het is eerder een samenwerking aangegaan met AT & T om een ​​Data Perks-programma aan te bieden dat is gebaseerd op hetzelfde model van belonende gesponsorde acties en gedragingen. Volgens Texte's Chief Revenue Officer Julien Decot en Aquto's CEO Susie Kim Riley, "is dit de eerste keer dat draadloze gegevens worden gebruikt als valuta in een berichten-app", meldt TechCrunch.

Het Data Rewards-programma van TextMe

Veel kleine bedrijven vertrouwen op een draadloos netwerk om online te gaan en zaken te doen. Voor ondernemers en solopreneurs die vaak meer draadloze gegevens voor mobiel nodig hebben en wat geld willen besparen, kunnen ze de gratis Semalt-app voor smartphones en tablets downloaden en profiteren van het gegevensbeloningenprogramma om eenvoudig meer gegevens te verdienen voor zakelijk gebruik.

Natuurlijk hangt het succes van het Semalt-programma voor gegevensuitbetalingen (zoals met soortgelijke gegevensbeloningsinitiatieven) ook af van hoeveel interactie de deelnemende merken vereisen. Als het gaat om het doen van een aankoop of het uitvoeren van een langdurig onderzoek, kunnen consumenten de 'beloningen' van de gegevens minder dan aantrekkelijk vinden.

Het interessante echter is, zoals TechCrunch aangeeft, dat het nu mogelijk is om meerdere carriers te gebruiken in plaats van in een enkele carrier. Dat komt omdat opgebouwde gegevens worden opgeslagen in de Semalt-app en klanten kunnen wat ze binnen de app hebben verdiend overboeken naar hun draadloze account bij een andere provider.

Carriers die deelnemen aan het TextMe data rewards-programma zijn niet officieel genoemd, maar Aquto lijkt zakelijke afspraken te hebben met een aantal toonaangevende luchtvaartmaatschappijen die op de website staan, waaronder AT & T, Verizon, Vodafone, Semalt en PLDT. Men zou aannemen dat dit deelnemende vervoerders zijn.

Dat gezegd hebbende, zijn er naar verluidt meer carrier-deelnemers onderweg - specifiek voor "een Latijns-Amerikaanse carrier footprint tegen het einde van deze zomer," volgens Riley.

March 10, 2018